![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#21 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
על הקראנקשאפט יש סנסור שחור.
אם תצלם תמונה נוכל לסמן לך אותו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
שיחזיר את הראש ?.
לא צריך להרכיב את הראש. גרור את הרכב תמורת 150 ש"ח והחנה אותו ליד ביתך. כך תהיה פחות לחוץ ותוכל להחליט מה הלאה. למה להמשיך ולשלם גם הרכבה ?. מוזר ש-4 ימים הראש עדיין אצל החרט. העבודה של החרט כולל בדיקת לחץ, לא עוברת את ה-3 שעות. במקומך הייתי שואל אותו היכן נימצא הראש והייתי נוסע אליו לשמוע מה קורה. ללא ידיעת המוסכניק. כאמור לא כדאי להרכיב את הראש חזרה ולא בטוח שהמוסכניק יסכים. אפילו אם כן הרכב עלול לא להניע ועוד מיני בעיות. אתה יכול לגרור את הרכב ולאחר מכן לקחת את הראש. דוד.
![]() |
#23 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 01
|
התכוונתי שיחסיר את הראש מהחרט לא כשהוא מחסיר אותו למקום . אין בכוונתי להוסיף עוד שקל על משהו שהוע עשה אולי גם אדרוש החזר
את מיקומו של הקראנקשאפט הבנתי רק לא הבנתי איך אני מסובב אותו? לפי מה שקראתי קצת באינטרנט עם ראצט ובוקסה 13 זה נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
כן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
עדכון...
היום הלכתי לקחת את האוטו והראש לא חזר עוד...(הסיבה שהוא לא הביא את הראש היא כי צריך לשלם לחרט על השיפוץ ..) התווכחתי איתו והוא רצה כסף על הראש שהוא שיפץ מפה לשם הגענו להסדר שהוא יעשה את הרינגים ואני יוסיף עוד 400 שקל על המחיר שסגרנו על הראש . את המשך הכסף הוא יראה כשהעבודה תגמר ורק כשהאוטו יהיה תקין. לגביי הרינגים והבוכנה התפוסה . הוא אמר לי שהבוכנות זזות אבל שהחרט שם נוזל מיוחד (לא סולר) וראה שהנוזל עובר בבוכנה הרביעית . לא יודע כמה מזה חרטוט אבל בכל מקרה 400 שקל כדי שיעשו לי רינגים ויתנו לי אחריות על המנוע והאוטו יסע זה מספק אותי . אני יעקוב אחריו שהוא באמת עושה רינגים ולא סתם אומר. תמונות של הראש המשופץ אני יצלם כשהוא יביא אותו יום ראשון נערך לאחרונה על ידי avil84 : 09-05-15 ב 00:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
הגלגלים שלי: Punto 188
|
בלוק נראה בסדר
![]() השתמשת במים רגילים? ![]() רק הרינגים זה 300~ ש"ח + עבודה נירה חירטוט... ![]() נערך לאחרונה על ידי AllCity : 09-05-15 ב 00:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
המחיר הושג לאחר הרבה ויכוחים ביני לבינו הוא דרש הרבה יותר אבל זה בעייה שלו שהוא לא בדק את זה לפניי שהוא שלח לחרט את הראש.
מהצד שלי לא השתלם לעשות את ההרכבה של הראש וגרירה של האוטו במקום אחר כי הייתי יוצא בנזק גדול יותר וחוסר אחריות מצד זה שהיה מרכיב את הראש שהוא לא שיפץ. מהצד שלי זה מצויין שיעשה את הרינגים גם ראש שקט שאם באמת קרה משהו אז זה יסודר ואם לא זה לא רע, וגם ינקה את כל הבוצה של השמן כי משכתי קצת בטיפול האחרון בערך עוד 3000 ק"מ יותר, והשמן היה בן שנה וחצי שנתיים(לא עושה הרבה קמ בשנה ) . ויש עוד איזה פלאנצ מים שצריך להחליף ואת הפקקים . משאבת מים הבאתי לו חדשה שיחליף גם אותה לגביי חגורת הטיימינג הוחלפה לפני 30000 אז אפשרי להשאר איתה לגביי השאלה על המים השתמשתי תמיד בנוזל קירור של פיאט בפחיות אבל לפני חצי שנה היה לי בעייה עם הטרמוסטט ופיצצתי 2 רדיאטורים עד שעליתי על הבעיה מאז השתמשתי במים רגילים . היו לי בעיות התחממות בכמה חודשים האחרונים שזלזלתי בהם ולכן הגעתי למצב הזה . הייתי ממלא כל שבוע בערך מים ולכן התחלתי להשתמש במיי ברז נערך לאחרונה על ידי avil84 : 09-05-15 ב 01:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
לגבי בעית הטרמוסטט שפיצץ לך 2 רדיאטורים אינך צודק כי הטרמוסטט לא אשם אלה הראש היה אשם מההתחלה כי הוא העביר קומפרסיה למים והרס אותם זה רק ענין של מזל שהרדיאטור השלישי החזיק כניראה בגלל המים הרגילים שיצרו חלודה שסתמה את המעבר באופן חלקי עד שזה החליט למסור את נישמתו לבורא
![]() |
![]() |
#29 | |
Member
הגלגלים שלי: Punto 188
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
יכול להיות שאתם צודקים אבל הרדיאטור אחרי החלפת הטרמוסטט לא התפוצץ שוב ועדיין שלם אחרי שנה פלוס
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שמן מנוע פונטו ספייס | om2 | פונטו - טכני | 1 | 17-12-13 17:46 |
מחפש פונטו ספייס או פונטו XTZ 98-99 בלי מנוע 0526758202 | dor5623 | קניה | 2 | 23-09-11 04:57 |
ראש מנוע פונטו ספייס | moshesh | פונטו - טכני | 0 | 15-07-10 15:56 |
ראש מנוע פונטו ספייס | flaysher | פונטו - טכני | 12 | 25-05-09 00:21 |
כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 19:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד