![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
תודה על התגובות חברים!
בבוקר למחרת הרכב הניע ללא שום זכר לתקלה. נסעתי למוסך שלי , חיבר מחשב וכמובן לא הראה שום תקלה מאחר ועל פניו הכל נראה תקין ועובד. כמו שרפי כתב, גם החשד של המכונאי הוא בחיישן קראנק. החלפנו, והכל היה תקין לכמה שעות עד ששוב לא הניע, אך הפעם הרכב כן הניע וישר נכבה אחרי שנייה. אחרי 7-8 נסיונות הצלחתי להניע, חזרתי למוסך והוא שם לב לצמת חוטים חשודה שהייתה ממש רותחת! ליד תיבת הפיוזים. הוא אמר לי שהייתה אזעקה\משבת מנוע חיצוני בעבר של הרכב ומשהו שם כנראה גרם לפעם השנייה שהרכב נכבה אחרי שנייה, ושאלך למתקין אזעקות כדי להתייעץ איתו מה זאת הצמה הזאת בכלל ולמה היא מתחממת. הלכתי , היו מלא אנשים במקום ולא התייחסו אליי בכלל אז נסעתי משם. מאז כבר נסעתי עוד 10 פעמים בהפרשים ולא היה זכר לתקלה. נקווה שלא תחזור, אך אמשיך לעקוב. תודה בנתיים, וסליחה על המגילה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
טפל בדבר הזה זה אחרת עוד יתקלקל ויעשה יותר נזק ואם זה לא תקלה אז לפחות שישללו שזה הגורם
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט פונטו לא מניעה מצ"ב סרטון | LIOR5678 | פונטו - טכני | 3 | 22-12-14 06:32 |
| הפונטו לא מניעה פתאום | habore | פונטו - טכני | 4 | 31-10-14 15:24 |
| פונטו 03 פתאום לא מתניע | vladi_mi | פונטו - טכני | 6 | 17-10-13 20:25 |
| מזגן לא מקרר פתאום, ספייס 2002 | forum770 | פונטו - טכני | 4 | 01-11-12 20:12 |
| פונטו s60 97 לא מניעה אחרי נסיעה | דידו | פונטו - טכני | 19 | 26-06-09 03:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד