![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 60 אקטואל
|
מה בדוק *** ??? עד שכל כך שמחתי שתיקנתי משהו בלי מוסך...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
מצטער שביאסתי אבל גם את הכיוונים האלה צריך לדעת לעשות ולא סתם להיתעסק עם הידית.
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
במכוניות ישנות אספנות וכאלה, יש עדיין כיוון בגלגלים. אין בעיה של קיצור חייו של הכבל. punto2004_actual_60 עשית כיוון נכון. אבל סגור עוד את הבורג, הכיוון הנכון הוא 3 עד 4 קליקים. דוד.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
כבל בלם היד תמיד עם הזמן חווה היתארכות כל שהיא וזה תוצאה של בלאי טבעי. עצם המתיחה של הכבל מגדילה לו את הבלאי וזה כבר פיזיקה פשוטה והגיון בריא. אם הרגולאז מיתכוונן לבד אז מדוע שזה קורה נוצר מרווח גדול בין סנדלי הבלימה לדראמים? הרי תפקיד הרגולאז לצמצם את המרווח הזה אך בפועל שאתה פותח את הדראמים אתה מגלה שהמרווח גדול ועל ידי פתיחת הרגולאז בסיבובים אתה מצמצם את הרווח בלי להיתעסק כלל עם הכבל והידית תופסת את הגובה הנכון.
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בלי לכיוון את הידית לעולם לא תגיע "לקליקים" הנכונים.
"אז מדוע שזה קורה נוצר מרווח גדול בין סנדלי הבלימה לדראמים? " משום שהשיניים של המנגנון ניתפס/תקול ולא מצמיד את הסנדל לדרם. דוד.
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
בכל כך הרבה פונטואים הוא תקול? זה קורה בעוד רכבים. בגטסים למשל אם מיתעסקים במתיחות דרך הידית הכבל פשוט נהרס. גם בדייהו כבר החלפתי כבל כזה בגלל התעסקות בידית. מתיחה מהידית היא לכיוונים קלים ולא אם הידית עולה איזה 15 קליקים.
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אין החכם כבעל ניסיון , אאה מאור חח
אוכל להגיד לכם , מניסיון אישי בפונטו , כול התעסקות בכיוון כבל הבלם (דרך המאפרה ) משפיע ביחס ישיר לכיוון הרפידות מאחורה (אתה מחזק , מחליש , אתה בעצם מקרב/מרחיק את הרפידות מהתוף) ! לצורך העיניין, לי ניקרע כבל צד ימין , עשיתי אילתור וכדומה ("יצרתי" בורג חדש , בזמנו במקום עבודתי) והדבר החזיק יופי אבל , למרבה הפתעה , כול שני וחמישי הייתי צריך לכוון מחדש את את הבלם או להרים את אחד מהגלגלים ולראות שהוא תפוס ( בלם יד למטה) לבסוף , אין שום קיצורי דרך במיוחד באוטו ה"מיוחד" הזה , קניתי כבל חדש , הוצאתי את שני הגלגלים והתופים ועשיתי כיוון מ-0 לשני הגלגלים תוך כדי כיוון עם הבלם היד ! מקווה שתרמתי לעיניין ! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיות בבלם יד(אמברקס) | BoyRamXD | פונטו - טכני | 43 | 04-09-12 16:00 |
| נורת אמברקס אונו S60 1100 93 | avi1970 | אונו - טכני | 2 | 22-10-10 11:53 |
| נורת אמברקס נדלקת אונו 60S 1100 93 | avi1970 | אונו - טכני | 6 | 03-06-10 13:17 |
| מנמיכים את גוצה ושעון חדש | dabab | תמונות וסרטונים - פיאט | 4 | 23-05-09 19:15 |
| בעיה בגיר+נורת אמברקס | fiat-bravo | בראבו - טכני | 5 | 04-12-07 22:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד