![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יתאימו.
400 ש"ח זה מחיר יותר ממה שחשבתי. חשבתי על 300, ההצעה שלך מקובלת ![]() לפעמים אני עושה דבר מה ברכב, ושואלים אותי,"כמה מגיע לך", "תן כמה שאתה רוצה" אני עונה. תמיד קיבלתי יותר ממה שחשבתי. ![]() שמר, לא צריך לעבור בשכונה ולצעוק, מספיק לשאול היכן גר המכונאי דוד... ![]() אני שולח לך את מס' הנייד שלי, צלצל לפני שאתה בא. דוד.
|
|
|
|
#22 |
|
Member
הגלגלים שלי: punto fun 60 hp
|
דוד אני שמח לשמוע שהמחיר מתאים. שלח לי את הנייד שלך בבקשה
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
שלחתי.
דוד.
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
דור ההחלטה שלך בה"פ הגיונית ביותר.
לדעתי פנה לעופר קצב לבדיקה, ואז תדע היכן אתה עומד. אני כלל לא בטוח שאתה צריך את כל מערכת ההגה כולל את המוט. יש מצב שרק את המנוע החשמלי, וגם אותו ניתן לתקן. שמר, אני מצטער חלקי הפח שרצית הלכו היום בבוקר לברזל. בעל הטנדר עם העגלה הגיע מוקדם, ולא נותר לי זמן להמשיך ולפרק. תודה ליאיר שעזר להעלות את הרכב על הנגררת. אלי, החלק שביקשת מוכן. (ראה תמונה). מארק, גם החלק שלך מוכן, הוא עדיין על דלת תא המטען שפרקתי משום שהיא יפה. דוד.
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
תודה דוד
יש טעם שאעבור עם הפונטו או שההחלפה פשוטה ואני יכול לעבור לקחת עם אוטו אחר (ליסינג) ולעשות את ההחלפה בבית? |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
דוד לא תאמין מה קרה לי בדרך הביתה היום אחרי שהיתבדחנו על הראש בבלנו שלי
נקרע לי צינור מים ועכשיו באמת יש מצב שהראש צריך פסיכיאטר מחוזי ואיזה צינור נקרע לי?דוקא אחד הצינורות של רדיאטור החימום ואפילו לא עלה לי החום ככה שעד שלא פתאום יצא לי עשן והרכב התחיל לקרטע לא ידעתי אבל אל תאמר את זה לארז כי אז הוא יאמר שזה בגלל שהיתה בריחה של קומפרסיה אז הצינור היתפוצץ אך המצב פה אינו כזה עד לאותו רגע כי הצינור היה גמור וספוגי אני אבוא יונעשה את הבדיקה אחרי שאני אתקן את הרכב
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד כמה ק"מ עשה המנוע
האם המנוע והגיר סבירים האם אפשר להוציא חצי מנוע וחצי גיר לפונטו שלי אני אמרתי הראשון לי יש עדיפות ***ח |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
מארק אתה לא חייב לבוא עם הפונטו. ההחלפה פשוטה ואתה יכול לעבור לקחת עם אוטו אחר (ליסינג)
ולעשות את ההחלפה בבית. yair068 אני לא יודע כמה עשה המנוע. מה שידוע לי שהרכב לא עישן, לא התחמם והורד מהכביש בשל בעיות קשות בדלתות וטסט שניגמר. לא הבנתי מה זה חצי גיר. שנחתוך לחצי עם משחזת ? ![]() yair791 נראה שבאמת הלך ראש המנוע בבלנו. משום שנוצר לחץ קומפרסיה במערכת המים. אני לא פוחד לספר לארז, משום שההתערבות הייתה לפני שאישתך חיממה את המנוע והפעם שוב התחמם עד כדי שייצא עשן. לכן הבדיקה שקשורה עם ההתערבות בטלה ומבוטלת. כרגע לא ניתן לקבוע בוודאות באיזה שלב הלך הראש. מה שניתן לבדוק אם הלך או לא. לא בכדי לא החנתי את הבלנו שלי ליד שלך. שלא ידביק אותו במחלות. ![]() דוד.
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד גיר ללא הווזינג
מנוע רק הבלוק המחיר מלא ידוע וברור |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
יאיר עם חבר ותיק ומנוסה וגם מומחה כמוך, אני לא עושה מסחר.
הדבר אפשרי. כמה שתציע תיקח. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה כל החלקים לספייס ELX גיר רציף | amir684 | מכירה | 17 | 17-05-15 23:05 |
| למכירה מנוע ומערכת הגה חשמלי בשלמותה לספייס. | davidmzr | מכירה | 3 | 17-04-14 14:31 |
| למכירה|רמקולים קדמיים מקוריים לספייס | fiat-punto | מכירה | 0 | 28-09-10 23:02 |
| למכירה חלקים לספייס | dodihob | מכירה | 0 | 27-04-10 18:05 |
| למכירה סמלים לספייס | BentzZz | מכירה | 6 | 10-01-10 14:14 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד