![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
|
פונטו גרנדה - התלבטות לגבי תקלות
אני מתלבט לקראת קניית פונטו גרנדה 2007 ידנית.
הרכב נראה לי טוב, והבאתי מכונאי לבדיקה (מוביילטסט - בדיקת רכב במקום, מאוד מקצועיים). בהתחשב בבלאי הסביר, יש שתי תקלות רציניות שאני צריך לקחת בחשבון: 1. תקלה בכרית אוויר. זה די פשוט כי יש גם נורית חיווי דולקת. המכונאי הסביר שזה ברוב המקרים בעיה בסליל (?), החלפת חלק שעולה כ-1500 ש"ח (עלות החלק בלבד). 2. תקלה בחיישן הגה (קשור כנראה למנגנון של הגה CITY). המכונאי התחבר למחשב הרכב וזיהה תקלה בחיישן. לדבריו, זו תקלה מסוכנת, והוא כבר נתקל במקרה שחיישן תקול גרם להגה לעשות סיבוב פתאומי באמצע נהיגה (כמובן שאפשר להחזיק את ההגה באותו רגע, אבל זה נשמע מסוכן). גם זה חלק שעולה כ-1500 ש"ח. חוץ מזה הרכב נראה די סבבה והייתי לוקח אותו בשתי ידיים. אני די רוצה את הרכב, אבל מתלבט כמה התיקונים הכרחיים מבחינתי, ואם כך - כמה להוריד במחיר מה דעתכם? לגבי הכרית אוויר - אתם יודעים אם אפשר לעבור טסט ככה? עם מנורת אזהרה של הכרית אוויר דולקת? הבעלים של הרכב אמר שעבר טסט ככה ללא בעיה. אם פוסלים על זה, אז מבחינתי התיקון הוא כנראה הכרחי... לגבי חיישן ההגה - האם זה באמת מסוכן או שהמכונאי שלי אובססיבי כי הוא ראה מקרה אחד קיצוני? אשמח לעזרה בהקדם... |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שלום התלבטות לגבי מצבר | מאפיונר | פונטו - טכני | 4 | 21-07-13 09:05 |
| התלבטות לגבי רכב שני מסוג פיאט | אייל2011 | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 28-03-11 18:20 |
| התלבטות לגבי ג'אנטים מגנזיום | אילן כץ | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 21-01-11 23:22 |
| מספר שאלות לגבי גרנדה פונטו 2008 | dor hajaj | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 04-12-09 23:26 |
| התלבטות לגבי רכב משפחתי / מיני בתקציב של 50,000 שקלים. | ליסינג | יעוץ ברכישת רכב | 16 | 03-02-09 19:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד