![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
מחפש המלצה למקום להחלפת בולמים ושיפוץ מתלים
שלום,
הפונטו שלי (2001 SX עם 212,000 ק"מ) מתרסקת לתוך כל בור בכביש ומקפצת על כל באמפר בצורה בלתי נסבלת.. אני מחפש המלצה למקום להחלפת בולמים, גומיות וכל מה שצריך שקשור למתלים ברכב. כמו כן יש לי רעידות\נקישות כשאני משחק עם ההגה מצד לצד או במהירות גבוהה, שצריך לאבחן מאיפה מגיעות (אני חושד בכרית בולם). בדרך כלל אני מטפל לבד (וגם אצל דוד מרחובות יצא לי פעם אחת אבל אין לי את התנאים הכלים והידע לעשות את העבודה הזאת, לכן אני מחפש מוסך.עד היום דברים שאני מעדיף לא לעשות לבד כגון ברקסים טיפלתי במוסך שמשון ביהוד, אבל אני מחפש מקום יותר זול מבלי להתפשר על אמינות ומקצועיות - יש המלצות? אני מאזור נתניה אבל אין לי בעייה להגיע גם לאזור ת"א בשביל מקום טוב. קראתי דברים טובים על "המעבדה" בחולון אבל נראה לי שזה יותר מקום לרכבים ספורטיבים מאשר לפונטו 60 כ"ס וכאמור אני מחפש לחסוך כסף.. תודה רבה! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מוסך בת"א
אם בת"א, אז שלמה שבמוסך פיאטון שכאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=709
בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
|
תודה רפי..תוכל לתת הערכה כמה תעלה החלפת כל הבולמים (איכותיים ולא סינים) והגומיות?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
אותו דוד מרחובות משתומם. מתקבל אצלי הרושם, שלא היית מרוצה מהתיקון. אם עשינו משהו לא בסדר, אתה מוזמן לכתוב את זה חופשי. ![]() דוד.
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
החלפת בולמי זעזועים
אין לי מושג במחירים וברר ישירות עם שלמה.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 | |
|
Member
|
צטט:
סתם אני מתעצל וחושש לעשות את העבודה אבל במחשבה שנייה, אם יש לך זמן להדריך אותי, זו יכולה ליהית אופצייה מצויינת..זה משהו שאפשר לעשות אצלך או שחייבים ליפט? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אתה לא חייב לבצע לבד את העבודה.
תאם אם yair791 הוא בד"כ מבצע אצלי את העבודות. ואני רק שר שירים, מציק ומייעץ. ![]() לא, לא צריך ליפט. דוד.
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX
|
החלפתי לאחרונה בולמים ,סט של 4 עלה לי 900 שקל של חברת מונרו .
קניתי גם כריות בולם תחליפי איטלקי שהיה זבל המייסב שבפנים לא היה מסתובב והחזרתי למוכר ,המקוריות היו במצב טוב גם ככה ,אז השארתי .גומיות אבק תוצרת איטליה 50 שקל . עבודה 450 שקל . כיוון פרונט 170 . בסה'כ כל העסק 1570 . וכמובן שישר מרגישים שינויים באחיזה בפניות וספיגת כל המרמורות הכביש . הבדל של שמיים וארץ. אם אתה מעוניין לקבל מקסימום אפשרי ,על הדרך תחליף משולשים . |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
דוד במידה ותסכים אשמח להגיע אלייך ולבצע את העבודה בעצמי ובהדרכתך.
על מנת להערך מראש מבחינת חלפים..מה כדאי להחליף על הדרך? מדובר ברכב עם 212,000 ק"מ ואני כמעט בטוח שלא הוחלף מעולם שום חלק ששייך למתלים. 1) ארבעה בולמים (יש המלצות?) אני בטוח שצריך. 2) כריות בולם קדמיות, כמעט בטוח שצריך ואני גם חושב שאחת מהם גורמת לרעידות והנקישות שתיארתי קודם. 3) גומיות\בוקסות של המוט מייצב - מניח שצריך וגם לא מדובר על משהו יקר. אגב כמה יש? 4) משולשים - יש סיכוי שאחרי כ"כ הרבה קילומטרים לא צריך להחליף? או שעדיף גם ישר לכלול את זה בחלקים שיוחלפו? 5) כריות בולמים אחורי? עוד דברים שכדאי להחליף בסרן האחורי מבחינת מתלים? 6) גומיות אגזוז, כמה יש? 7) גומיות אבק..מה זה? תודה רבה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| סט מתלים מקורי של אבארט פונטו איבו | oe300 | מכירה | 0 | 24-09-13 15:01 |
| מחפש לקנות coil overs או קפיצים+בולמים לHGT | Markab | קניה | 0 | 26-05-13 17:32 |
| תקינות מתלים | snufkin | פונטו - טכני | 12 | 18-12-09 23:01 |
| מחפש בעל מקצוע להחלפת בולמים לפיאט בראבה | oeryb | בעלי מקצוע | 2 | 04-10-09 22:45 |
| עזרה: קוסמטיקה ושיפוץ | xta11 | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 10-09-08 16:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד