![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תודה על ההמלצה
אשים אצלו את הרכב בראשון על הבוקר ואעדכן איך הלך!
יום טוב |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
לאפס את התקלה אתה יכול לבד...באמצעות כבל פשוט שמזמינים מאייבי. לתקן את מקור הבעיה זה כבר סיפור אחר ואני לא בטוח שמוסך אפילו רוצה להכניס את הראש לשם.
לא שווה לך למכור את הרכב לפירוק רק בגלל נורית כרית אוויר... אלא אם כן לרכב יש עוד הרבה בעיות נוספות שלא ציינת. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto spice 01
|
מהיכן נוזל לך שמן ? יש לך כיוון?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
לגבי השמן אני לא יודע, בטסט פסלו אותי בגלל נזילה בקטגוריית הזיהום אויר בלי פרטים נוספים
אני יודע שהיתה לי נזילה מהגיר ושמשון פירקו לי את כל הגיר ותיקנו את הבעיה לפי דבריהם לפני מספר חודשים. לגבי הנורה, אין לי זמן עכשיו להזמין מאיביי אני רוצה לגמור עם העניין הזה, (וגם יש לי אישור נסיעה רק לשבוע לצורך תיקון כי הלכתי לעשות טסט אחרי מועד פקיעת תוקף הרשיון) ואם הבעיה חוזרת ואני לא יכול להעביר את האוטו טסט אז איזו עוד אפשרות יש לי חוץ מלמכור אותו לפירוק? לא בא לי לסוע באופן לא חוקי על הכביש... כפי שאמרתי בדרך כלל היו מאפסים לי את התקלה ללא בעיה, בפעם האחרונה בשמשון לא הצליחו משום מה. נראה מה פיאטון יאמרו... תודה |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
נזילת שמן מנוע רשמו לי, ליתר דיוק
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
טוב הייתי אצל שלמה בפיאטון היום והוא סידר את העניין ושלח אותי ישר לטסט חוזר שעברתי
תקלת הכרית אויר לפי בדיקת המחשב קרתה בגלל מתח נמוך מהמצבר שהחלפתי לא מזמן שהיה גמור לגמרי. לגבי הנזילה הוא לא ראה שם שומדבר מיוחד ופשוט שטף את כל איזור המנוע היטב (כנראה שבמהלך השנים הצטבר שם הרבה זוהמה כמו כן הוא דאג לשמן לי כל מיני צירים של הדלתות ושל הכפתור פתיחה של מכסה המנוע מאד התרשמתי לטובה ממוסר השירות שלו והיחס החם תודה על ההמלצה וממליץ הלאה! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כרית אויר נהג - פונטו ספייס 03 | matangil | פונטו - טכני | 7 | 05-05-14 00:11 |
| בעית כרית אויר בפיאט פונטו | zevikha200 | פונטו - טכני | 9 | 28-04-11 00:06 |
| כרית אויר פונטו דור 1 | davidka | פונטו - טכני | 4 | 29-12-10 07:43 |
| אהלן :) בעיית כרית אויר פונטו 97 s55 דלתות 3 | *x* | פונטו - טכני | 6 | 13-05-10 21:10 |
| נורת כרית אויר נדלקה ללא סיבה, ספייס SX 2002 | ronesbones | פונטו - טכני | 8 | 22-12-09 21:57 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד