![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אני רוצה מאוד לעזור לך.
לדעתי אתה צריך להרכיב סטרטר משופץ כמו שצריך. משום שכתבת שאתה עובד עם הרכב במשלוחים ומניע 30 פעם ביום. אם נכפיל את מס' ההנעות רק ב-20 ימים בחודש, נקבל 600 הנעות בחודש אחד. אם אתה כל כך סומך על החשמלאי שלך, בצע אצלו. אבל תוודא שהוא מחליף גם את הבנדיקס לחדש. משום שהרעש ששמע "חו" מעיד על תחילת החלקה בבנדיקס. כאשר הזמנתי את הסטרטר המשופץ לטנדר של יאיר, עמד נידהם, חשב שהזמנתי לו חדש. ![]() אני חוזר בפעם המי יודע כמה. הבעיה שלך בסטרטר. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Space 2001 1.2 8V
|
תודה רבה דוד , אקח זאת לצומת ליבי.
בעל אופן יש אפשרות להפגש שבוע הבא? בזמנך הפנוי? אשמח להתייעץ במספר דברים נוספים. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
כן יש אפשרות. קודם טפל באשקלון בעניין הסטרטר, ועדכן.
אם לא קשה, פרט כאן מה הבעיות הנוספות שיש. ולא צריך לזרז אותי בה"פ להגיב בפורום. ![]() דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
דוד , ההודעה הפרטית נכתבה עוד לפני שכתבתי את זה בפורום
![]() דבר נוסף, אני בכל אופן מעדיף להפגש בזמנך הפנוי לפני שאני מסדר את הסטרטר .. מעדיף שתראה את זה בעין , השבוע אני גם ככה נוסע לאזור המרכז יהיה נחמד להחליף מילה מול הבעיה במקום להמשיך לקשקש בפורום ![]() ואם כבר אז כבר , דוד שאלה נוספת זה תקין ברכב שהונטה נכנסת לפעולה (כשהמנוע בטמפ' עבודה ) כל חצי דקה ונכבה לאחר כמה שניות ? וככה המעגל חוזר על עצמו מספר פעמים ? יש לי חבר עם פיאט כמו שלי רק דגם 16V אצלו הרכב יכול לעמוד אפילו 5 דק' עד שהוונטה תכנס לפעולה , תעבוד כמה שניות ואז תפסיק , ושוב לאחר 5 דק' התהליך חוזר על עצמו , השאלה אם זה תקין שאצלי זה פרק זמן קצר יותר נערך לאחרונה על ידי Amertsu : 01-11-14 ב 22:50. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
התופעה המתוארת לא תקינה.
זה נגרם בד"כ משום שהמהירות הנמוכה בונטה לא פועלת. דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
מה הכוונה דוד ? זה נדלק אצלי על מהירות נמוכה בדר"כ והמהירות הגבוהה תקינה (פועלת עם מזגן בדר"כ)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו 2001 ELX , מגמגמת ( קובץ סאונד מצורף) | ELX2001 | פונטו - טכני | 4 | 23-10-13 19:22 |
| הבטחתי, א הנה המכתב המעודכן. מצורף חשבונית | shraga1958 | פיאט כללי | 0 | 11-04-13 19:05 |
| תורים "נתקעים" באמצע ולאחר נסיעה *מצורף סרטון* | syn | פונטו - טכני | 1 | 13-02-13 23:53 |
| מחפש רביעיית ג'נאטים מגנזיום לפיאט אונו - מצורף תמונה | edan | קניה | 1 | 04-02-11 11:56 |
| מחפש חשמלאי אמין (מצורף סיפור אישי) | פורום הגראז' | 3 | 30-07-06 00:22 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד