![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מחירים, עלויות והצעות לקבוצות רכישה מחירי חלקים (מקוריים וחליפיים), עלויות של תיקון כלשהו במוסך, מחירים של כלי עבודה, קיטים, עלויות של טיפול 10K הצעות לקבוצת רכישה וכד'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס sx
|
מודה באשמה, תודה על ההכוונה
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
הזהרתי אותך שהוא ערס
![]() אבל לא באתי לשבת איתו על בירה. כשחיפשתי פגוש נכנסתי בהתחלה לפירוקיה שנמצאת כ 2 קמ ימינה מסוף הרחוב ההולך מצומת ק.אתא (במקום לפנות לק.אתא נוסעים לכיוון חיפה) **עריכה: רגע זה זאת שהיית בה גדר פח לבנה ובפנים כל הרכבים מסודרים על "מדפים"? שם ראיתי פגוש לבן עם סדקים שאלתי כמה,אמרו 600 הסתובבתי לו בפנים.. אין מה לדבר. ליד איקאה לקחתי ב 200 במצב יותר טוב בהרבה.(מצאתי את הפירוקיה הזאת בפוקס אחרי שכבר סרקתי את כל האזור וחזרתי לעוד סיבוב) למרות שהוא עובד מוזר,לא רואים את החלק לפני שמפרקים באתי כשהשמש לוהטת ביקשתי פגוש לבן וחזרתי אחרי שעה כשהעובד חזר מההפסקה הערס אמר שיש פגוש לבן,חשבתי ניכנס לראות,אחרי שהתייבשתי שם 20 דק נכנסתי למשרד של הערס ושאלתי מה נשמע?, אמר "כבר מפרקים" (רחמנע על העובד). התלהמתי מה ואם אני לא ירצה לקחת ? אמר "רוצה תיקח לא רוצה *תנועה עם היד דווקא לקחתי את זה בסבבה כי הוא הצחיק אותי עם הדיבור שלו. נערך לאחרונה על ידי Nuker : 15-10-14 ב 18:22. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס sx
|
נכון לא באנו לשתות איתו בירה, אבל קצת נימוסים ללקוח היו מזכים אותו בלקוח נוסף והמלצות כאן ולמכרים. הפסד שלו.
מעניין אותי מה הסודיות למה אי אפשר לראות את החלק לפני שמפרקים אותו
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אטם מכסה שסתומים - פונטו ספייס | gingel | פונטו - טכני | 9 | 29-11-12 02:10 |
| שרשור הזמנת כיסוי פנימי לגלגלי מגנזיום - פונטו ספייס | retrohaifa | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 16-10-11 11:44 |
| פיאט פונטו ספייס 2001 אוטו (רעשי זרימת מים רדיאטור פנימי) | שלומי מ | פונטו - טכני | 8 | 05-12-10 23:40 |
| ספייס יאנג 2003 - מפוח פנימי, נגדים במזגן, נזילת שמן, רצועת טיימינג, תיקוני פלסטיק | felixr | פונטו - טכני | 14 | 14-09-10 12:37 |
| פונטו ספייס 2001 לפירוק. | shl710 | מכירה | 12 | 23-10-09 15:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד