![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
האם החלפת לקוייל חדש או משומש ?.
האם בדקת הספקת מתח לקוייל ?. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחשב נהול מנוע
אין במכוניתך מחשב הצתה אלא מחשב נהול מנוע (להצתה, הזרקת דלק ורכיבי מניעת זיהום אויר ומזגן) שבו גם צרוב קוד אימובילייזר מקורי.
מחשב משומש כזה שבו כבר יש קוד אימובילייזר של המכונית שממנה פורק יגרום לכך שמנוע מכוניתך לא יניע בכלל. אל תחליף סתם חלקים ללא בדיקת איבחון מוקדמת, כי חבל לזרוק כסף לשווא. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
נכון, אם אתה כבר כותב את זה, לפחות ספר לחברה במה מדובר.
![]() לצערי לא הזדמן לי למסור את המחשב מהספייס שלי לטכנאי. בדיוק גייסו אותו ל-"צוק איתן" ולאחר מכן שכחתי את זה. טוב שהזכרת לי השבוע אפרק את זה ואסע למסור לו. אני צריך את זה בתור מכשיר בדיקה. נראה אם הוא יצליח לבטל את קוד אימובילייזר. כך שאוכל להרכיב אותו לבדיקה בכול ספייס, בלי להחליף חלקים נוספים. נראה שאתה תהיה הראשון שנרכיב במכוניתו. דוד.
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
לספר אתה אומר? בכיף...
בגלל תקלת הטורים ובגלל שנאמר חד משמעית במוסך שהגורם לכך זה בית המצערת התקול, הגעתי לדוד להחלפה. החלטתי לנסות להתקין את בית המצערת של דוד ישירות עם המחשב שמחובר אליו, למרות שדוד טען שהעסק לא יעבוד. אחרי ההחלפה הרכב סרב להניע. לא נורא, שני ברגים והחלפתי בחזרה למחשב שלי, והרכב הניע כמו גדול צטט:
) התקלה לא חזרה. אם היא תחזור יש לי חלק חשוד שאותו אנסה להחליף. בכל מקרה, אני די סבור שלא המחשב הוא האשם בכך. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
כוהל חדש.
מגיע מתח שווה לשתיהם הכוהלים, רק אחד נותן ניצוץ. צטט:
זה המחשב מאוחרי המצערת עם השתי חיבורים הגדולים. אם זה ככה זה הוצאה של כמה אלפים, לא נראה לי שכדי להתעסק בזה אפילו. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
תקשיב לעצה שנתן לך רפי. "חבל לזרוק כסף לשווא".
לדעתי אתה לא בכיוון הנכון לפתרון הבעיה. את המתח לקונקטורים של הקויילים צריך לדעת לבדוק. לא מספיק שיש מתח קבוע. הבדיקה נעשית כאשר הרכב מונע, מתחיל בכ-12V ויורד לאפס לסרוגין. יש לנעוץ את החוט עם מחט תפירה. להתחבר ולבדוק עם נורת לד. הכי טוב לך לבעל מקצוע. דוד.
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
בנוסף למה שאמר דוד, גם אם כן מדובר במחשב, עם קצת התעסקות לא מדובר בהוצאה של אלפים.
תוכל לשפץ בארץ את המחשב בכמה מאות ש"ח/להחליף מחשב וסוויץ' מרכב לפירוק/להזמין מחשב מאיביי שאופס ומתקודד עצמאית ברגע שתחבר אותו בפעם הראשונה (סדר גודל של כ 500 ש"ח). |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
לא שמעתי על מחשב שמתקודד עצמאית ברגע שמחברים אותו לרכב .
האם אפשר לקבל קישור לאיביי ?. דוד.
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
צטט:
http://www.ebay.com/itm/FIAT-PUNTO-M...&soutkn=AuMVWw * ייתכן שניתן למצוא "דיל" יותר טוב, זה קישור לדוגמא. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ראש מנוע פונטו ספייס 8V 2001 | Kzuka | פונטו - טכני | 17 | 29-02-12 00:20 |
| תקלה - מנורת הגה חשמלי אדומה (נדלק ונכבה) | m.l | פונטו - טכני | 3 | 06-07-11 21:43 |
| מנורת סימן קריאה אדומה נדלקת בהילוך ראשון+שני. | yulian1986 | שאר הדגמים - טכני | 7 | 27-09-10 14:49 |
| לוח שעונים ספייס מנורת מכסה מנוע | avil84 | פונטו - טכני | 5 | 11-01-10 23:03 |
| מנוע נכבה כשעוזבים גז- פונטו ספייס 2001 | stio | פונטו - טכני | 7 | 01-10-09 04:02 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד