![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
קניית חלקי חילוף לפונטו
שלום רב , אני החלטתי לנקות את בית המצערת ,
לצערי , ראיתי שבצינורית שמחוברת לנשם קרועה . חיפשתי לרכוש כזאת ולצערי לא מצאתי , בנוסף , גם הצינור הגדול שמחובר בין הפילטר אוויר לבית המצערת , גם הוא קרוע שהודבק בעבר, ע"י הבעלים הקודמים כנראה . אשמח לדעת היכן אוכל לרכוש את הפריטים הנ"ל . בנוסף אני יעשה לרכב טיפול , פלאגים שמנים פילטירים , ומים חדשים ברדיאטור . אשמח אם מישהו יכול לכתוב לי את הפרטיסים שאני צריך לרכוש , מחירים . וכמובן , בית עסק ששם אוכל למצוא את הפירטים הנ"ל במחירים טובים . אני גמיש מאוד באיזור , מקרית שמונה בצפון ועד ראשל"צ במרכז . תודה רבה על העזרה . |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רכישת חלפים לפיאט
רכישת חלפים מקוריים (וגם תחליפיםם שמיבא יבואן פיאט) ניתן לרכוש ברוב המוסכים מורשי היבואן
ורשימה שלהם לפי אזורים כאן: http://www.fiat.co.il/default.asp?ca...CA3453F629E%7D אפשרות נוספת זה בחנות חלפי פיאט, מורשית היבואן, שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=63 בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto ELX
|
יש לי כמה חלקים
באיזה פונטו מדובר?
יושבת לי בחצר פונטו ספייס 2004 8V ידנית שהורדה מהכביש. במידה וזה דגם תואם אתה יותר ממוזמן לבוא ולראות אם משהו יתאים לך במחיר שלא תמצא באף מקום 0524253546 או 0528401990 אני מאיזור ראשון לציון-רחובות |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה בקניית רמקולים קדמיים לפונטו 2005 | tamir1994 | אודיו | 9 | 27-01-12 21:37 |
| האם ניתן למצא חלקי חילוף בפירוקיות? (לפונטו) | Numfiat | פונטו - טכני | 11 | 07-05-10 00:43 |
| המלצה לפירוקיה לקניית לוח שעונים לפונטו mk1 | kuthx3 | בעלי מקצוע | 6 | 28-08-09 18:14 |
| אפא מוצאים חלקי חילוף לפונטו ספייס? | huber | פונטו - טכני | 7 | 24-03-08 12:16 |
| מחפש חלקי חילוף לפונטו gt | קניה | 1 | 26-07-07 05:14 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד