![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
לדעתך החלק הזה של הביקורת דלק (לא הפקק עצמו כמובן
אצטט לפה את מה שאמר הבחור: צטט:
צטט:
|
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
רק היום ראיתי את ההודעות שקיבלתי. מאחר שענו לך אין טעם שגם אני אגיב.
מה שאמר הבחור לא נכון. יאיר תפסיק לענות כל כך מדוייק, אחרת לא יהיה לי מה לכתוב. ![]() דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
היי דוד
דווקא כבר התחלתי לחשוב שאולי קיים קשר כלשהו שכן התופעה התפרצה שוב (אם אני זוכר נכון) אחרי שהחלפתי משאבת קלאץ' תחתונה, כל השמן ברקסים ומשאבת בלם אחורית - כל זאת אחרי שתקופה ארוכה מאוד לא היה זכר לתקלה. יהיה מעניין לראות מה הוא יעדכן, האם זה יפתור לו את התקלה.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
עידכון:
בינתיים עולה שניתוק וחיבור של החיישן שבתמונה גורמים להעלמות התקלה לכמה זמן - מה דעתכם? מגוגל עולה שמדובר בחיישן MAP/חיישן לחץ... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
זה חיישן MAP
אם היה לא בסדר אני מאמין שהיה מקפיץ לך תקלה בסורק. בדוק את הצינור ותראה שלא בורח ממנו אויר, אין ממש מה לבדוק אם הוא לא סתום. בצע ריסט למחשב כמו שהצענו לך בתחילה דרך הסורק. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אני לא רואה איך ריסט יכול לעזור - ביצעתי ריסט ע"י ניתוק המצבר ללילה וכן הצמדת הקטבים
ולאחר מכן תהליך לימוד מלא כפי שמצאתי בפורום אנגלי והדבר לא שיפר דבר. כרגע הגענו לזה שגם אצלי וגם אצל הבחור שיש לו את אותה התקלה ניתוק וחיבור החיישן פותרת את התקלה לכמה זמן. בשבוע הבא יש לי כ 100 ק"מ נסיעות ביום שני, אעדכן האם חזרה התקלה. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
הוצאתי את החיישן וניקיתי אותו מעט, ניראה כאילו היה עליו מעט שמן וכי החלק הפנימי די מלוכלך יחסית.
בינתיים עדיין מרגישים שהטורים לפעמים לא "מתנהגים" בטבעיות אבל ניראה שבצורה הרבה פחות משמעותית. חשבתי לקנות חיישן כזה ולהחליף. ראיתי שבאיביי ניתן לקנות חלק חדש המוגדר OEM (כלומר לא מקורי) בכ 110 ש"ח. - מה דעתכם, יש חשיבות לכך שהחלק הזה יהיה מקורי? יש לציין שהחלק נמכר ע"י מוכר באיביי מאנגליה עם רקורד של עשרות אלפי מכירות ורייטינג מעולה. כמו כן הוא טוען שהוא נותן אחריות לחלק. מצד שני, ניתן לחפש את החלק בפירוקיות ולקבלו כניראה תמורת אותו סדר גודל של מחיר או אולי יותר, מקורי אבל משומש עם עבר לא ידוע. לאחר החלפת החלק, יש לאתחל את המחשב (ניתוק מצבר והצמדת הקטבים?) ולבצע תהליך של לימוד לרכב או שאין בכך צורך? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דוושת קלאץ' מתחילה לחרוק אחרי נסיעה ארוכה (פונטו03) | vladi_mi | פונטו - טכני | 1 | 24-08-13 23:16 |
| טורים עולים בלי סיבה ,sx ידנית. | eli_h1 | פונטו - טכני | 6 | 07-06-11 18:36 |
| מאוורר לא נכנס לפעולה לאחר נסיעה ארוכה | zah | פונטו - טכני | 13 | 04-12-10 20:29 |
| טורים עולים ויורדים לאחר כמה דקות נסיעה | פורום הגראז' | 3 | 08-05-06 09:48 | |
| נסיעה ארוכה בשביל כורכר- נזק? | פורום הגראז' | 2 | 30-03-06 21:03 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד