![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר, לא אל תעשה לי את זה. מבטיח רק לקרוא ולא להיסתכל על הצרפתיות.
![]() הוולוו עברה היום טסט במכה אחת, בלי להיכשל בשום דבר. ראה בתמונה איך גמרו היום את המדרכה עד אחרי. עידן, ראיתי מרחוק שני חיילים ואזרח שכן. מנסים לפתוח את המחסום שהטרקטור חסם. (זה שאתה ואני לא הצלחנו להוזיז) אלא שהפעם חסמו גם עם צינור בטון בקוטר של מ' בערך. לקחתי את המצלמה וניגשתי לצלם. הבחורים פחדו ושאלו למה אני מצלם. אמרתי להם באתי לעזור לכם. בסוף הצלחנו לפתוח את המעבר. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
סוף סוף סימו את המדרכה אבל עדין לא סללו את הכביש אני מקווה שלא יחסמו אותך לשבוע שלם רק בשביל קצת אספלט
אז הוולבו עברה בעלות וטסט יפה אז אולי עכשיו ירקד לך הג'וק מפונטו דור ראשון ?
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יש רק בעיה קטנה עם הניירת של הוולוו. כאשר ארז לקח את הרישיון החדש ממשרד הרישוי והעביר טסט, , הוא לא שם לב שתאריך תוקף הטסט עליו לחצי שנה. רכב אספנות מקבל רישיון לטסט שנה.
כמו בשני החיפושיות שעשינו להם טסט. נראה כטעות של פקידה במשרד הרישוי. השבוע ארז ילך ויתקן את זה. ולא, לא ירד לי הג'וק מפונטו דור ראשון, שהוא קל ונוח לחניות בעיר. הוולוו נוח ומרווח, אבל קשה לחניה בעיר. אני באמת מצטער שמכרתי את הפונטו שלי. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הגה קשה לסיבוב לצד אחד בלבד | idanva7 | פונטו - טכני | 5 | 19-10-13 01:58 |
| עבודה בתור מוסכניק | Saint | רכב כללי | 1 | 17-07-11 12:20 |
| בעיה עם המזגן + זקוק להמלצה על טכנאי/מוסכניק אמין בתחום | guyguy | פונטו - טכני | 6 | 10-06-11 09:34 |
| בעלי HGT בלבד!!!!!! | arnold | פיאט כללי | 10 | 13-01-11 23:40 |
| מוסך מעולה (המלצה על מוסך שמשון - יהוד) | aviabutbul | בעלי מקצוע | 3 | 03-01-10 02:06 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד