![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
לא עבר הרבה זמן מאז העדכון...
איך שחשבתי שדברים הולכים להסתדר, איך לא, עוד תקלה. היום נסעתי נסיעה ארוכה של כ-3 שעות. הכל היה פיקס, איך שהגעתי קרוב לבית, הרכב החל לא לסחוב. עוד כמה מטרים גמגם וכשהגעתי לחניה בבית השמיע פצפוצים מהאגזוז, גמגם ונכבה. לא יכלתי להניע עוד, מניע וישר נכבה. התקשרתי לדוד והוא הכווין אותי לכיוון הכויל/חוטי ההצתה. קודם כל הקונקטור של הקויל לא תופס טוב ולפעמים מתנתק. הוצאתי את כל חוטי ההצתה וזאת התוצאה: ![]() חוט מס' 1 מלא בקורוזיה. גם הבית שלו: ![]() נורת הזרקה לא דולקת. שיחקתי קצת עם החוט והרכב הניע והרים טורים לבד. החלפתי את החוט עם אחד שיש לי מהפונטו השניה. הרכב הניע, עדיין לא סוחב כמו שצריך ונסעתי ככה לדוד. נתקעתי בדיוק כ 10 מטרים מהבית שלו. הרכב לא רצה להניע יותר. לא היה ניצוץ, והקונקטור של הקויל עוד פעם התנתק. לבסוף הצלחתי להניע, נכנסתי אל דוד. ניקה לי את כל הקורוזיה בעזרת שיוף וגם את פלאג מס' 1 שקרוב לטיימינג. הרכב הניע ונשמע עגול. כשהתחלתי לנסוע שוב לא סוחב ולפני שהגעתי לבית גמגם מאוד והיה קרוב להכבות. אני ממתין לפלאגים שיגיעו מ ebay השבוע, נראה לי שגם אחליף את חוטי ההצתה שלמרות הניקוי, הרכב עדיין לא מאיץ טוב ומגמגם. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
תקשור הפלאג השבור של הסליל עם אזיקון לפני שיברח לך באמצע כביש מהיר
|
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
נקווה שלא תצתרך להחליף גם קוייל. יש מצב שבגלל שהכבלים והפלגים בלויים, גרמו לבעיה בקוייל.
צריך קודם להחליפם דחוף ואז לראות מה קורה. הקוייל כאשר נגעתי בו עשה לי כווייה ביד. לכן הבאתי איתי בקבוק מים לקרר אותו. הכניס את הקונקטור היטב, וחזק אותו בעזרת רקוויק. דוד.
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
מצאתי את זה באוטודאטה
![]() נראה לך שהבדיקות התנגדות האלה שוות משהו? אנסה להשאיל אומטר ואבדוק, בינתיים אני לא נוסע באוטו עד שיגיעו הפלאגים וחוטים. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
קרא לי מקרה דומה ושים לב
הוכנס פלג בצורה לא ישרה שגרם לקצר נזק כזה יכול להרוס קויל ובהמשך מחשב טיפול יעיל החלפת פלגים וחוטים אורגנליים לא הייתי נוסע ברכב עד לטיפול הנ"ל |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Senior Member
|
צטט:
yair068, מי זה שהכניס פלג עקום, אני מכיר מישהו שהכניס גיר עקום והרס קלץ חדש. ![]() האם זה אותו אדם. ?. ![]() דוד.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד התותח
לא צריך להפגע הכוונה היא שגם פלג או עקום או מקצר יכול לגרום לבעיה נכון אני הכנסתי פלג עקום וכן אני הכנסתי גיר עקום ודפקתי קלץ מה לעשות לפעמים כשאין מכשירים ואין נסיון של כמה פעמים קוראים דברים ומהם לומדים לכן אם יש לך זוג קליפרים לפונטו שלי תשמור לי |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Senior Member
|
לא זכרתי מי עשה את זה. לכן שאלתי.
![]() יש את הקליפרים. דוד.
|
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
|
עברתי שוב היום על החיישנים והקונקטורים וגיליתי שהקונקטור של חיישן הקראנק מפוצץ בשמן בתוכו ועל הפינים.
ניקיתי אותו כמו שצריך: ![]() נסעתי איזה שעה עם הרכב ולא היה זכר לבעיה. יכול להיות שיש קשר בין זה לבעיה? אם החיישן דפוק הרכב לא אמור להניע בכלל נכון? |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Senior Member
|
כאשר התייעצת איתי טלפונית ביום שישי, ביקשתי שתבדוק את כל הקונקטורים. אמרת שבדקת.
אם בדקת אז איך לא ראית שהקונקטור מלא בשמן ?. כן, זה יכול להיות חלק מהבעיה, הניקוי שביצעת לא בהכרח יפתור את הבעיה. "אם החיישן דפוק הרכב לא אמור להניע בכלל נכון?" לא נכון. וחוץ מיזה החיישן לא דפוק, כי ביצעת בדיקת מחשב לפני כ-3 ימים. כאשר עשינו את הטיימינג, לא היו סימני שמן בקונקטור הקרנק. ובכלל דברים מוזרים קורים אצלך, והמוזר ביותר הוא, שאמרת שהטורים עלו לבד. כל זה בגלל ההדיוט ממנו קנינו את האוטו, שהתפאר שהוא חבר מועדון החמש. לא טיפל באוטו בכלל הכול יבש. עריכה: כאשר כתבתי "לא נכון" באדום, התכוונתי למצב הנתון ולא לחיישן דפוק. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 01-06-14 ב 00:49. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בחשמל או אלטרנטור ? פונטו קבריו 95...צריך עזרה בבקשה ! | dave7ballplayer | פונטו - טכני | 7 | 11-09-11 21:08 |
| הפונטו קבריו שלי.. | dave7ballplayer | גלריה | 9 | 09-09-10 02:54 |
| בעיה בהגה (קשה כמו בטון) פיאט קבריו | מנש המטורף | פונטו - טכני | 15 | 28-04-10 16:24 |
| פונטו קבריו | ארילו | גלריה | 1 | 06-01-09 23:05 |
| בית פילטר אוויר באונו - מה בורר את האוויר שנכנס דרכו? | פורום הגראז' | 1 | 29-11-05 17:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד