![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
W
WAY, WAY, WAY A LOT OF MONEY
בברכה - רפי לין
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
חברים על איזה תוכנה אתם מדברים , שלא מצאתם בגירסא המלאה
אני יכול גם לעזור ! |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
EOBD-Facile
נראה אותך משיג פריצה של התוכנה |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
שאלה קטנה , מה היא שונה FIATECUScaN ? כלומר היא לשאר הרכבים ?
זה אתר הבית - http://www.outilsobdfacile.com/softw...ile-elm327.php אני אבדוק מה אוכל לעשות |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
זאת תוכנה לא רק לפיאט
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ניסאן קשקאי, סניק
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תודה לך איש יקר GreaseDonkey.
דוד.
|
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
עדכון.
הבן של בעלת הרכב הוא עו"ד צעיר. יש בעיה בהעברת הבעלות, בלי זה לא ניתן לעשות טסט. אמר לבן שלי שאיבד את צו הירושה ואינו יודע כיצד מעבירים. מה הפרוצדורה ?. דוד.
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אפשר להוציא צו חדש אחרי הכל זה מתויג בארכיון של בית המשפט רק צריך לפנות לעורך דין שטיפל בכל נושא הצבעה
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
לא צריך לפנות לעורך דין שטיפל בכל הנושא.
למה לפנות לעו'ד ?. הרי הם "שוחטים" כמו המוסכים. רק שהבן של אחותי העו'ד, לא יקרא את מה שכתבתי עליהם. כאשר יוסי קיבל שלילה בשל נקודות, התבקש לעבור תיאוריה תוך שנה ואם לא, יצטרך גם לעבור טסט. עברה שנה, הבחור לא הצליח לעבור פעמים רבות.פנה לעו'ד. ושילם מראש 3000 ש"ח כדי שיטפל בבעיה. אחרי שבועיים הודיע לו העו'ד שמשרד הרישוי עומד על כך שיעבור טסט ותיאוריה. כעבור חודשיים בא והראה לי רישיון שקיבל בדואר. סירב לספר לי איך בדיוק קיבל. בעלת צו הירושה יכולה לקבל מביהמ"ש העתק בלי שום בעיה. הפרוצדורה היא כך, הולכים למשרד הרישוי עם הצו ומעבירים בעלות על שם האישה, משם לדואר. לא הצלחתי להבין אם צריך לשלם פעמיים בעלות. ואפילו אם כן, אין ברירה נשלם. לא מאמין שהיא תסכים לשלם. הרכב כבר מוכן לטסט. לפני יומיים הבן צלצל לאישה וביקש לקבוע זמן ללכת להעביר. התברר שהיא חולה ורק כשתבריא אפשר יהיה ללכת. אוי לי, רק שלא יקרה לה משהו שניאלץ להמתין חודשים. ![]() כאשר יוסי קיבל שלילה בשל נקודות, התבקש לעבור תיאוריה תוך שנה ואם לא, יצטרך גם לעבור טסט. עברה שנה, הבחור לא הצליח לעבור פעמים רבות. פנה לעו'ד. ושילם מראש 3000 ש"ח כדי שיטפל בבעיה. אחרי שבועיים הודיע לו העו'ד שמשרד הרישוי עומד על כך שיעבור טסט ותיאוריה. כעבור חודשיים בא והראה לי רישיון שקיבל בדואר. סירב לספר לי איך בדיוק קיבל. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הגיעה מצלמת DVR זולה C600 | matansab | רכב כללי | 18 | 12-11-13 12:39 |
| הגיעה לישראל לאנציה אפסילון החדשה! | צביקוש23 | פיאט כללי | 6 | 28-09-10 02:58 |
| הגיעה העת לעידכון- טיפול מסיבי בHGT | agent5 | פונטו - טכני | 11 | 06-02-10 00:00 |
| מבקש עזרה:הגיעה זמן לצמיגים חדשים | פונטו S | פונטו - טכני | 1 | 11-11-09 19:37 |
| הפונטו מזדכנת... מה יכולה להיות הביעה? | ollydump | פונטו - טכני | 6 | 29-05-09 21:41 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד