![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד דילמה מעניינת
קודם כל תשמור לי איזה אשכול מהבננות אכי טעימות בארץ אם הרכב הגיע או נסע עד לסוף החום ויצא מהאגזוז עשן לבן בכמויות אז בלוק מנוע הלך בטוח בדרך כלל גם יוצא שמן מכל החורים . לפי התיאור לא נראה בלוק מנוע סדק אפשר להרגיש עם הציפורן לפי התיאור בחום מעל החצי לא יקרה נזק לכלום מוסיף לפי התמונות רואים את הבריחה מראש המנוע ולדעתי הוא גמור אלא אם יש קוסם לזה נערך לאחרונה על ידי yair068 : 17-05-14 ב 22:21. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר נשבע לך שידעתי שאתה תתעורר מתרדמת החורף ותיכנס לשרשור.
![]() איך ידעתי ?. אתה מת על השיפוצים במנועים ובגירים. אני מחכה לעידן שניסע יחד לחרט. עדכון לאחר בדיקת לחץ. דוד.
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
היינו הבוקר אצל החרט ובבדיקת לחץ לא היה סדק בראש.
הראש עבר מילוי של 11 נקודות וכך הוא נראה: ![]() מיד נכנס להשחזה. צלצלתי הבוקר למיר וסודאי לבדוק מחירי חלקים: על משאבת מים ביקשו 600 - אנחנו קנינו ב 210 כולל מע"מ על סט שלייף ביקשו 1000 לפני מע"מ - אנחנו קנינו ב 182 כולל מע"מ על סט טיימינג 350 - אנחנו קנינו ב 100 על טרמוסטט 170 - אנחנו קנינו ב 106 בקיצור חסכנו קרוב ל 1500 שקל רק על החלקים. הכל בזכות ההנחות של דוד. עדכונים בהמשך. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
כמעט מוכן
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד תתפלא אם יש משהו שמרגש אותי בתצלומים זה השולחן שעליו אתה מצלם
סוף סוף ראיתי ראש ממולא ולא איזה ב.... שחורט אותו ללא מילוי. על יושר ועזרה כבר אנחנו מכירים בזמן הקרוב אקפוץ אליך |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
מעולה תמשיכו לעדכן
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אתמול ל"ג בעומר אישתי הזמינה את יאיר לאכול על האש. בשל יום הולדת שהיה לה.
יאיר אמור היה לבוא בערב, לא עניין אותי המסיבה שאמורה הייתה לעשות ל8 אנשים פלוס 7 ילדים. ביקשתי את אישתי שתצלצל ליאיר ותגיד לו שיבוא מוקדם, כדי שיעזור לה להכין את המסיבה. בטענה שאני לא מרגיש טוב. דיברתי עם יאיר וביקשתי ממנו שיעבור אצל החרט ועל הדרך יביא את הראש. בשעה 16.00 הופיע יאיר ומיד הכנסתי אותו לעבודה כדי לסיים את הרכב של עידן. ארז יאיר ואני עבדנו עד השעה 22.00 וסיימנו להרכיב את הראש. עם כל האביזרים. היו תיקוני הברגות בבלוק, והצינור של ווסט הדלק לא הבריג על מקומו משום שהכניסו בעבר את ההברגה עקום. חשבתי לעשות לעידן הפתעה שהרכב יצא היום, אבל הופתעתי בעצמי כאשר דיברתי איתו בנייד, ואמר שזה לא דחוף לו. ![]() קשה מאוד להשיג חלקים למנוע הנ"ל. נראה שנצטרך להזמין גם את ווסט הדלק משום שעליו ההברגה הרוסה. חברים, אל תחשבו שבסוג מנוע כזה העבודה היא כמו בפונטו רגילה. הכל צפוף ואין גישה לשום חלק. לא בכדי שמעתי את יאיר מפליט מידי פעם קללה עסיסית על היצרן. ![]() יאיר מקווה שלא גרמתי לך בעיות עם האישה. ![]() עידן תבוא מוקדם אני כבר מוכן. דוד.
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
גמרנו את העבודה על האוטו היום ועשינו נסיעת מבחן.
שעון החום לא זז מכמעט חצי. הרכב לא מתחמם, היה לנו בעיה להשיג וסת דלק כי ההברגה הלכה ואין להשיג חדש: ![]() לא נספר את הקסם בהשגת חלופי.. פירוק משאבת המים לקח לנו כמעט 3 שעות, אין כמעט גישה לאף בורג. אני ודוד קיללנו כמה פעמים את היצרן. ![]() משאבה ישנה מול חדשה: ![]() ![]() אני מרכיב רצועות (תודה יאיר שעשית לנו עבודה כפולה, דוד שואל למה הרכבת את הרצועה על המשאבה הישנה??) ![]() הכל כמעט מורכב: ![]() מורכב: ![]() הרכב סוחב כמו סוס פרא כרגע. כמובן שדוד הביא לי גם שובר לשטיפה בסוף הטיפול:
נערך לאחרונה על ידי chesh : 19-05-14 ב 19:51. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
סע בזהירות ותהנה ממנה.
נראה אחלה פרוייקט. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
מצטרף למחמאות נראה פשוט מעולה מההתחלה ועד הסוף.
כל הכבוד דוד, מרשים. עידן תלמד להשקיע את הכסף עדיף על פיאטים,על אף העובדה שהשרשור עושה כיף בנשמה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בחשמל או אלטרנטור ? פונטו קבריו 95...צריך עזרה בבקשה ! | dave7ballplayer | פונטו - טכני | 7 | 11-09-11 21:08 |
| הפונטו קבריו שלי.. | dave7ballplayer | גלריה | 9 | 09-09-10 02:54 |
| בעיה בהגה (קשה כמו בטון) פיאט קבריו | מנש המטורף | פונטו - טכני | 15 | 28-04-10 16:24 |
| פונטו קבריו | ארילו | גלריה | 1 | 06-01-09 23:05 |
| בית פילטר אוויר באונו - מה בורר את האוויר שנכנס דרכו? | פורום הגראז' | 1 | 29-11-05 17:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד