![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
עידן, בדיוק רציתי לכתוב לו את מה שכתבת.
אפשר לנסות לעשות ריסט לספייס שלי, לא איכפת לי אם הוא לא יניע, במילא הוא לא לנסיעה. ![]() וגם לא סביר שלא יניע. אצל מראק היה מצב שונה, היינו לחוצים בעבודה והיה כבר מאוחר. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
היי חברים, תודה על תשובתכם.
אשמח להבהרות אם בכל זאת מישהו יודע לגבי ביצוע ריסט מלא למחשב ניהול ללא חיבור למחשב דיאגנוסטיקה. ממה שהצלחתי לקרוא בפורומים בחו"ל אלו השלבים: - פתיחת סוויץ' (בלי להתניע). - ניתוק הפלוס והמינוס מהמצבר והצמדתם אחד לשני / השארת המצבר מנותק לגמרי ללילה. - חיבור מחודש של המצבר. - הנעה והמתנה עד שהרכב יגיע לטמפרטורת עבודה (לחכות עד שהונטה נכנסת לפעולה בפעם השניה), בזמן זה אין לגעת בכלום ולא ללחוץ על הדוושות. - כיבוי הרכב. - ניתן להניע את הרכב ולנסוע איתו. ב 35 הק"מ הבאים יש להימנע מהעלאת הסל"ד מעל ל 4,000. לאחר 35 הק"מ כל הנתונים והערכים נרשמו מחדש וניתן לנסוע רגיל. מה דעתכם? בנוסף יצא לי לראות מחשבים משופצים מחו"ל שלטענת המוכרים הם מאופסים ובחיבור שלהם לרכב המידע של הרכב יצרב עליהם אוטומטית - כלומר ללא צורך להתעסק עם החלפת סוויץ', צילינדרים וכו'. מישהו מכיר דבר כזה? תודה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה מחשב ניהול מנוע למולטיפלה בנזין | finalcutter | מכירה | 0 | 27-08-13 15:02 |
| מחשב ניהול מנוע לאונו טורבו | liormil | אונו - טכני | 1 | 27-06-11 02:18 |
| תמיכה בנושא חיבור למחשב ניהול מנוע | punto_GT95 | פונטו - טכני | 1 | 13-11-10 20:54 |
| מחשב ניהול מנוע HALTECH E6X חדש | dudi lancia | מכירה | 0 | 04-07-09 15:12 |
| [למכירה] מחשב ניהול מנוע HALTECH E6X חדש | dudi lancia | מכירה | 0 | 11-10-08 21:02 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד