![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: מולטיפלה
|
רפי ודרייבר תודה רבה
ניסינו קצת לדבר עם מוסכים אבל אף אחד לא מתכוון כרגע להיפטר מהמולטי שלו (ובצדק!). דרייבר, ה-500L מהממת אבל מתאימה רק לחמישה נוסעים (אנחנו משפחה של שש נפשות).
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
פיאט "מצטיינת" בתכנון וייצור של פתרונות חדשניים ויצירתיים בתחום הרכב וזניחתם ללא תחליף הולם. המולטיפלה היא דוגמה פנטסטית לרכב שבאמת הקדים את זמנו וכיום כל התחליפים שלו, גם פחות טובים וורסטיליים ממנו וגם מאוד יקרים ביחס. תחליף אולי סביר, גם אם קטן מעט יותר יכול להיות ההונדה FRV שגם לו שלושה מושבים קדמיים לזכרוני. אז צפוף יותר ועם פחות אור וראות יחסית למולטיפלה עם מבנה האקוואריום הנהדר הוא ודאי יהיה, אבל יש סיכוי לא רע למצוא אחד כזה עם קילומטראז' ואמינות סבירים עד טובים. מולטיפלה למרבה הצער הוא כבר זן נכחד
נערך לאחרונה על ידי indra : 24-04-14 ב 10:10. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
זה באמת הרכב שאנחנו מחפשים אבל התנהגות הכביש שלו אחרת לגמרי, הנהיגה פחות כיפית וההתחבטות עצומה אם כי זה כנראה יהיה ה-frv
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: מאזדה 2\פיאט בראבו
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פיאט 500 עם 7 מקומות
הכוונה לפיאט 500 "ליבינג" שאיני חושב שבכלל יצאה כבר לייצור ושיווק וקצת פרטים עליה כאן:
www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=4418 בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
מושלמת (חוץ מזה שאין בגאז' ובד"כ ארבעה ילדים, שלא לדבר על חמישה, באים עם המון תיקים, בעיקר בנסיעות מחוץ לעיר)! אבל אני מוכנה לנסות אותה. יש למישהו מלא כסף להלוות לי?
נערך לאחרונה על ידי chenchook : 25-04-14 ב 17:20. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
האמת ? בא לדפוק את הראש בקיר מרוב תיסכול על העדר השכל אצל החבר'ה האלה בפיאט. ייצרו אוטו באמת יוצא דופן כמו המולטיפלה, עם כל כך הרבה תכונות משובחות שספק אם ניתן למצוא אותן כמכלול במכוניות אחרות היום ואו שלא הצליחו למכור אותו כמו שציפו, או מסיבה נעלמה אחרת, פשוט הפסיקו וזנחו את הקונספט הזה. היום הם מביאים את ה 500L שמנסה ל"רכב" על ההצלחה של ה 500 ועם כל נחמדותה, היא לא "מגרדת" אפילו את המולטיפלה. וזו לא דוגמה יחידה כמובן, כך קרה גם עם ה"בארקטה" למשל ויש דוגמאות נוספות. אז היום הם כבר עם רגל וחצי באמריקה ( קרייזלר ) ומשחקים בכל מיני גירסאות של צ'ירוקי וגרנד צ'ירוקי והשוק האירופאי הפסיק לענין. חבל.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Indra ורפי לין
אתה כל כך צודק. אוף. אני ממש מתוסכלת.
ומה עם לשפץ אותה פשוט? במקום להוסיף מלא ש"חים לקניה של FRV או גרנדיס אולי בכל זאת שווה לשפץ אותה? להחליף מנוע, גומיות שצריך, מזגן, בולמים, כל מה שצריך, לשדרג אותה ליגה וללכת עם הלב. מה אתם אומרים? (גילוי נאות: המכונאי רכב שלי, שאני סומכת עליו מאד ויש בינינו היכרות אישית, מתנגד לזה ואומר להתקדם לרכב אחר). דעתכם חשובה לי מאד! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
זה לא תמיד עניין של יצרניות רכב אלא עניין של מה היבואנים מביאים לארץ,
יש המון דגמים מכל מני יצרנים שפשוט לא מיובאים כי לא רואים בהם ערך כלכלי, וגם היצרנים סוגרים פסי ייצור בגלל שוק חלש. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חדשה בפורום - כמה שאלות בנוגע לפונטו שלי | KARINAKATZ | פונטו - טכני | 3 | 01-08-13 01:27 |
| לבטים בנוגע לרכישת רכב מאלבר | לוריא | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 23-06-13 10:44 |
| האם קיימת בארץ פיאט ברקטה | dazzler99 | פיאט כללי | 1 | 01-04-10 11:53 |
| שאלה בנוגע לרכישת פלסטלינה לרכב | bastard007 | שיפורים וקוסמטיקה | 1 | 26-02-10 18:37 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד