![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום היבואן - סוכנות מכוניות לים התיכון קשר ישיר עם יבואן פיאט, לשאלות ותשובות בנושאי חלפים ושרות טכני |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
מכסה...
צטט:
בהמשך למה שכתבת , או שלא דייקתי איזה חלק אני מחפש או שבאמת אין כזה חלק ואכן אזור זה פתוח כפי שכתבת מכיון שבצדו הימני ( צד נוסע) של פתח החימום אכן יש מכסה , הוא לא ממש מתלבש על הפתח החימום עצמו אלא יותר מכסה כללי, כשבחלקו המרכזי של המכסה יש מעין סורג שנותן פתח לאויר החם לצאת... כך שמוזר לי שיש רק בצד אחד מכסה, בכדי לוודאות שהגדרתי נכון את מה שאני חפשתי אני מצרף תמונה( ייתכן שזה לא בדיוק נראה כך, העתקתי את התמונה מאתר ebay , אבל במבט ראשני ברכב זה אכן נראה כך) של המכסה צד ימין שוב תודה מיכאל |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מכסה פתח חימום
הבנתיך היטב והתמונה הראשונה שהעלית עם תחילת השרשור היא המצב הנכון של פתח החימום ללא מכסה כלשהוא וכך ראית זאת גם בפנדה שלי.
בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה במנגנון מצבי פתיחה דלת נהג | turbo guy | פונטו - טכני | 16 | 18-12-11 20:37 |
| מזל טוב לצביקה (צביקוש23) לרגל יום הולדתו שחל היום! | stio | אוף טופיק | 15 | 12-11-09 04:12 |
| אתר עם מידע על חישוקי גלגלים (ג'נטים) | רפי לין | רכב כללי | 1 | 24-06-09 16:20 |
| מזל טוב לצביקה קרבורטורים ליום הולדתו שחל היום! | stio | אוף טופיק | 6 | 13-09-08 17:01 |
| מזל טוב לצביקה | אוף טופיק | 3 | 21-09-06 23:22 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד