![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
דווקא לא צופה בבאר שבע אבל עוקב
טוב אז לפי זה שהתכוונת לכבל המתאם אז כנראה המידע באתר הזה למטה לא ברור כל כך http://www.multiecuscan.net/supportedvehicleslist.aspx כל דגם וכל מודול בו - מפורט איזה כבל ומתאמים צריך. המתאם שהזמנת נקרא באתר pins-3 באדום הכבל הראשון שהזמנת KL בכחול הכבל השני שהזמנת ELM בירוק הבלוטות' הוא גם כן ELM עכשיו כל מה שנשאר זה לחפש את הרכב , להחליט לאיזה מודול מתחברים ורואים אם יש את הכבלים המתאימים או לא. עוד משהו ELM1, ELM2 , ELM3 זה הכבלים 2 ו 3 שלך עם המתאמים שרשמתי בתגובות הקודמות. (כבל ELM + מתאם 1 = ELM1) כנל לגבי KL1 , KL2 , KL3 והכבל הראשון שלך. OBDKEY זה עוד סוג של כבל כמובן שלא צריך גם ELM גם OBDKEY וגם KL ברובליקות ששלושתם מופיעים , מספיק אחד מהם. התשובה לשאלה שלך זה האתר הזה. נערך לאחרונה על ידי gibson9655 : 08-03-14 ב 20:35. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תודה גיבסון.
דוד.
|
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
גיבסון, כשחמי לעתיד שואל אותי שאליות בענייני טכנולוגיה, גם אני נוהג להפנות אותו לכל מיני מקורות לקבלת התשובה, או להסביר לו מה לעשות כדי לפתור את הבעיה.
הוא מיד מבהיר לי ששאל אותי כדי שאני אעשה את זה. ![]() ככל הידוע לי, לא ניתן להתחבר עם ההתקן בלוטות' אל המתאם מ-3 פינים ל-16 פינים. ולפי מה שאני יודע הכבל היחיד שכן פועל עם המתאם הוא VAG-COM
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
מתן באלפא רומיאו אפשר לחבר ELM (עם או בלי בלוטות' זה לא משנה) עם מחבר 16-3
לדוגמא : Alfa Romeo 145 '98 1.4 TS 16V Bosch Motronic M1.5.5 Injection (TS '9 |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
הבטחתי שאני אעדכן כשיגיע הסורק ELM327 שפועל על בלוטוס,
לפי הדיסק התקנה שמגיע הבנתי שאפשר גם דרך וואיפיי אבל לא בטוח בזה בכל מקרה חיברתי למחבר OBD ראיתי שנורה נדלקה בסורק, התקנתי את אחת האפליקציות שהיו בדיסק (Torque) ישר בלי להניע עשיתי PAIRING (חיבור קבוע) בין המכשיר (HTC) לסורק וביצעתי סריקה וקיבלתי 2 תקלות,אחת מהן קבועה השנייה בעיה חוזרת שחשבתי שסידרתי :\ (*המכונאי המנייאק הזה במורשה פיאט צדק P: ) ** ניתן גם לראות שעונים שונים כמו סלד בזמן אמת באפליקציה צירפתי תמונה לאחר הסריקה , ו.. אם אני כבר כאן נתפוס את הגל בקושיה לפורים מי הצילינדר שהתחפש לתקול או החשד בכלל על הקומבינה שברכב פירוט: הגרומים לתקלה P0300 Faulty spark plugs or wires הוחלפו Faulty coil (pack) הוחלף אחד הקויילים (זה שעל צילינדרים 1 ו 4) Faulty oxygen sensor(s) Faulty fuel injector(s) Burned exhaust valve Faulty catalytic converter(s) Stuck/blocked/leaking EGR valve / passages Faulty camshaft position sensor Defective computer מה שבכחול - שניים הראשונים בספייס שלי יש ממיר של דור ראשון וחסר לי חיישן למדה (התקלה מס 2 בתמונה) מיקום חיישן קאמשפט- אני מעריך שהטיימינג שלי לקראת סוף חייו יש קשר? ו... אני ממש מקווה שלא הוצאתי סתם כסף... למרות שלפני שהחלפתי קוייל הייתה הצבעה על צילינדר 1 או 4 שיש MISFIRE... תובנות? |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
|
ניוקר התחלת ממצב נקי מתקלות נסעת ואילו התקלות שנרשמו ?
או שפשוט חיברת וזה מה שראית ? |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Senior Member
|
פשוט חיברתי
הP0141 קבועה בגלל הממיר מה P0300 חשבתי שניפתרתי כשהחלפתי כוייל... אני חושב שזה גם קשור לממיר מהסיבות שציינתי קודם. *המחשב אופס בזמנו אחרי שהחלפתי קוייל (לפני 10 חודשים בערך) נערך לאחרונה על ידי Nuker : 14-03-14 ב 17:46. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Senior Member
|
אוקי אני לא אומר שהתקלות לא קיימות, אבל תמיד כדאי לרשום את התקלות בצד שיהיו לשם השוואה , לנקות לנסוע כמה קילומטרים טובים ואז לבדוק שוב.
בעצמי ראיתי איך מחשב יכול להשתולל ולזרוק המון שגיאות אחרי שמחליפים ונוגעים ברכיבים. בוא נראה.. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
|
צדקת,איפסתי ובדקתי פעמיים - הרכב היה מונע כ10 דקות וה P0300 נעלמה
לא קופץ למסקנות כי לא הייתה נסיעה מכובדת אבל אסרוק שוב שבוע הבא ונראה, גם ניסיתי למדוד את הקריאות של התערובת בשבילך (air\fuel) אך ללא הצלחה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מדחס בהתקנה מקומית - מדוע בעייתי? | מאור30 | פונטו - טכני | 13 | 23-08-12 22:10 |
| טל' אלחוטי בזק מקבל שיחות , אבל אין קו מדוע ?. | davidmzr | אוף טופיק | 22 | 03-09-11 15:09 |
| סקר מדוע אנו אוהבים את הרכב | yair068 | פיאט כללי | 25 | 22-12-10 22:45 |
| מדוע לא כדאי להשקיע ברמקולים האחוריים | DAn-BP 1.8 | אודיו | 5 | 25-07-10 04:17 |
| שאלה מוזרה: מדוע יש מגב אחורי רק ב-5 דלתות ולא ב-4??? | itai182 | רכב כללי | 15 | 20-04-09 20:41 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד