![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו
|
No source available
שלום,
יש לי פונטו איבו 150 ואני מנסה להוסיף חיבור aux בעקבות המדריך כאן. הזמנתי כבל באיביי וניסיתי להתקין אותו היום אבל אני מקבל הודעה No source available. וידאתי שהכבל מחובר כראוי, כיביתי, הדלקתי, קפצתי על רגל אחת שלוש פעמים וזה עדיין נותן את אותה הודעה צירפתי תמונות של הכבל והמדבקה על הרדיו עם הדגם. ראיתי בפורום אחר שיש כבל אחר, עם חיבור כחול שמתחבר לפינים בצד השני. יכול להיות שצריך את הכבל הזה במקום? http://www.fiatforum.com/punto-v/320...2012-easy.html אם למישהו יש מושג איך לסדר את זה אני אהיה אסיר תודה... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
המתאם כזה יכול להתאים?
http://www.aliexpress.com/item/Digit...569703324.html |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו 2010
|
תדהר, נראה שהכבל שלך דווקא מתאים, מתי בדיוק עולה ההודעה הזאת? תנסה לתאר לי בדיוק מה אתה עושה כשההודעה הזאת מופיעה.
גרינהירו, יכול להיות שזה יתאים, אבל לא התנסיתי בזה אז אני לא יודע לענות לך. מצטער. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו
|
אחרי שחיברתי את הכבל, חיברתי את הצד השני ליציאת האוזניות של הטלפון והתחלתי לנגן מוזיקה.
ההודעה מופיעה כשאני מדליק את הרדיו ולוחץ על כפתור Media. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו 2010
|
מוזר. זה קרה לי כשעשיתי את ההתקנה, ומה שסידר את זה, זה ניתוק הכבל וחיבורו מחדש. הוא פשוט לא ישב כמו שצריך.
ניסית לחבר מכשיר אחר? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש מדריך מצולם לפרוק דוושת קלאץ' | KRAFT | פונטו - טכני | 6 | 09-06-13 20:28 |
| מדריך תיקון תושבת פנס ראשי ב-20ש"ח עשה זאת בעצמך (מצולם). | mechtech | פונטו - טכני | 4 | 04-02-13 02:16 |
| מדריך החלפת מסנן אבק של מע' המיזוג עשה זאת בעצמך (מצולם) | mechtech | פונטו - טכני | 7 | 29-11-12 17:24 |
| מדריך הוספת מד סל"ד לפונטו דור ראשון | ארילו | פונטו - טכני | 19 | 15-10-11 17:05 |
| [מדריך מצולם] - החלפת המנוע במשאבת הדלק . | dekel | פונטו - טכני | 13 | 21-06-11 21:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד