![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
דוד לא קיבלתי הודעה ממך.
לגבי מה שכתבת על דיאגנוסטיקה אתה צודק אך לא ב 100%. התקלה אופסה אך אני מניח שאם הרכב יחובר כעת למחשב התקלה תופיע פעם נוספת - כמובן שניתן לאפס עד הפעם הבאה. כך או כך, אין ספק שאין על בעל ניסיון. ברכב שום דיאגנוסטיקה ממוחשבת לא תחליף ניסיון של שנים. המוסכניק שלי למשל תוך פחות מדקה אמר כי התקלה ממנוע הצעדים, לאחר הניקוי חובר הרכב למחשב ואכן הופיעה תקלה של מנוע צעדים. מצד שני, עכשיו כשאני חושב על זה - האם יכול להיות שהתקלה הופיעה כי נותק כל בית המצערת יחד עם מנוע הצעדים בתהליך הניקוי? בכל מקרה התקלה מוזרה לחלוטין, בנסיעה ממנה חזרתי עכשיו ונסעתי כחצי שעה בתנועה עירונית די פקוקה לא היה כל רמז לתקלה למרות כל הפקקים ונסיעה עם ובלי מזגן.
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דוושת קלאץ' מתחילה לחרוק אחרי נסיעה ארוכה (פונטו03) | vladi_mi | פונטו - טכני | 1 | 24-08-13 23:16 |
| טורים עולים בלי סיבה ,sx ידנית. | eli_h1 | פונטו - טכני | 6 | 07-06-11 18:36 |
| מאוורר לא נכנס לפעולה לאחר נסיעה ארוכה | zah | פונטו - טכני | 13 | 04-12-10 20:29 |
| טורים עולים ויורדים לאחר כמה דקות נסיעה | פורום הגראז' | 3 | 08-05-06 09:48 | |
| נסיעה ארוכה בשביל כורכר- נזק? | פורום הגראז' | 2 | 30-03-06 21:03 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד