![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
היום סגרתי את הנושא,
פירקתי את הפנל מתגים ונסעתי לפירוקיה בתקווה למצוא אחד אחר, למזלי היה, ביקשתי לחבר לראות אם זה פותר את הבעיה חיברתי ו... אותו סיפור חלון נהג עובד וחלון נוסע לא.. לא התבאסתי והשלמתי שברים וחוסרים מפירוק במחיר טוב (כי אני לקוח חוזר כששללתי את פנל ההפעלה לא נותרה ברירה אלא ללכת לבעל מקצוע כי צריך לאתר איפה יש קצר\נתק\זליגה במערכת חלונות החשמל הגעתי לחשמלאי והתחלנו בבדיקת רציפות פורק המחבר בין הדלת לרכב בצד נוסע ובוצעה בדיקה אם יש זרם באחד הפינים (נקבה) כאשר נלחץ המתג או למלעה או למטה הצלחנו לראות שיש אור באחד הפינים כשלוחצים למטה אך כשהמתג נלחץ למלעה לא היה החשמלאי האשים את הפאנל ואני שללתי את ההשערה, לכן נפתח מכסה פנל פיוזים ליד ההגה ונבדק החיווט של החלונות חשמל שעובר שם גם מסתבר שהיה פעם מותקן ברכב מרים שמשות אפטרמרקט וכשהורידו אותו לא חיברו את החוטים חזרה כמו שצריך לכן אחד מהם התנתק ולכן החלון הפסיק לעבוד. -מישהו יד או כמה לפני ביצעו עבודה בצורה חאפרית ואני אוכל את הח*א,אני לא חשבתי בכלל לכיוון ההוא... כנאמר אין חכם כבעל הניסיון. לסיכום, ניסיתי לחסוך עלויות ובזבזתי הרבה זמן (שהיה לי) בנסיון לאתר לבד את מקור הבעיה, לשם המחשה אציין שביצעתי פירוק והרכבה לפאנל הפעלה+קונסולה מרכזית והדלת לפחות פעמיים אציין שעוד על הדרך נשברו כמה דברים קטנים כי הפלסטיקה ברכב שבירה מאד והזמן לא מטיב עימה, בדיעבד אם הייתי הולך ישר לחשמלאי הייתי חוסך הרבה זמן אבל לא את תהליך הלמידה.
נערך לאחרונה על ידי Nuker : 11-02-14 ב 18:10. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלון (חשמל) בורח מהמסילה בעלייה | מאור30 | פונטו - טכני | 13 | 22-01-13 18:17 |
| שאלה איך קוראים לגומי \ מסילה שיושב עליו החלון | command sergeant major | אוף טופיק | 0 | 25-08-10 19:17 |
| [עזרה]פירוק ידית החלון בדור ראשון | snoopka16 | פונטו - טכני | 5 | 28-11-09 04:26 |
| בעיה חשמלית בלחצן של החלון?. | iz2 | פונטו - טכני | 1 | 28-11-09 01:23 |
| [פרוייקט מצולם2x]מנגנון החלון האחורי+מגב אחורי בפונטו Mk2 | פורום הגראז' | 7 | 23-12-06 21:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד