![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
האם בדקת את שסתום הקניסטר ?.
דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
היי דוד, תודה על תגובתך.
איך בודקים את שסתום הקניסטר? מסתבר שאין קשר בין העליות/ירידות לבין התופעה, הדבר קורה לאחרונה בעיקר בנסיעה עירונית במישור. האם זה משנה איכשהו את השערתך? תודה. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
השסתום בתמונה.
![]() א. נתק את הקונקטור, הניע מנוע ובדוק מתח כ-12V בין רגל אחד בקונקטור לגוף. תן מעט גז לסרוגין, המתח יהיה למשך שנייה. ב. תן זרם ישיר מהמצבר לשסתום בנגיעות קצרות, כאשר הפלוס לרגל מס' 1. אתה אמור לשמוע נקישות כאשר השסתום ניפתח וניסגר. בדוק ועדכן. דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
היי דוד, תודה רבה על ההסבר המפורט!
לצערי אין לי כלים לבדוק מתח... בעוד כשבוע צריך להתפנות לי קצת זמן אז אקפוץ למוסך לבדיקה כניראה. מה שעלה לי כעת לראש זה שאני שומע נקישות כאלו כאשר הסוויץ' פתוח, ייתכן שהרעש משם? נערך לאחרונה על ידי m1011409 : 09-02-14 ב 19:19. סיבה: תוספת פרטים |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
במדינה ששר אוצר גונב מקופת המדינה הכול ייתכן.
![]() פתח מכסה מנוע, הדליק הסוויץ' ונסה לאתר/להקשיב מהיכן הרעש. דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
מחר אבצע זאת ואחזור לעדכן. תודה על העזרה דוד!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
עידכון -
לאחר שהתקלה החלה להופיע כל הזמן, ניגשתי ביום חמישי למוסך שאבחן כי התקלה נובעת ממנוע הצעדים. הוצעה החלפה והוצע לי לחפש את כל בית המצערת בפירוקיה ולהביא להרכבה. פיתרון זה לא כל כך מוצא חן בעיני שכן מעין לי לדעת שבית המצערת שאקנה בפירוקיה במצב טוב יותר מזה שנמצא אצלי? שיפוץ בית המצערת עולה כ 600 ש"ח וחדש כמה אלפים. הוצע לי ניקוי של בית המצערת כניסיון לפתור את הבעיה - בוצע פירוק וניקוי ומאז התופעה לא חזרה. עם זאת, אחרי הנעה הטורים גבוהים יותר מאשר היו טרם התקלה וגם הטורים לא חוזרים מהר למטה, כפי שהיה פעם. כעת אני נוסע ככה ומקווה שהתקלה לא תחזור. בנוסף, לבקשתי חובר הרכב למחשב ואכן הופיעה תקלה של מנוע צעדים. בנוסף הופיע גם רישום לגבי חיישן לחץ (כניראה הוצאתי אותו בחיפוש אחרי החיישן בתמונה שדוד העלה ולכן נירשמה תקלה. בכל מקרה כל מה שהוצאתי חזר למקומו). על ניקוי מנוע הצעדים שילמתי 180 ש"ח. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דוושת קלאץ' מתחילה לחרוק אחרי נסיעה ארוכה (פונטו03) | vladi_mi | פונטו - טכני | 1 | 24-08-13 23:16 |
| טורים עולים בלי סיבה ,sx ידנית. | eli_h1 | פונטו - טכני | 6 | 07-06-11 18:36 |
| מאוורר לא נכנס לפעולה לאחר נסיעה ארוכה | zah | פונטו - טכני | 13 | 04-12-10 20:29 |
| טורים עולים ויורדים לאחר כמה דקות נסיעה | פורום הגראז' | 3 | 08-05-06 09:48 | |
| נסיעה ארוכה בשביל כורכר- נזק? | פורום הגראז' | 2 | 30-03-06 21:03 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד