![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כן בקארספורום. אתה זה שהיה עם התמונה של פולי מהגששים ?.
![]() דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
|
לא דוד , זה לא אני ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
ערב טוב , קיבלתי את הצעת המחיר המפורטת עם כל החלפים והמחירים וצירפתי אותה כתמונה.
יוצא בסה"כ 4700 ש"ח (נא לא להתייחס לרפידות ולדיסקים של הבלמים ששם רשום 0 ש"ח - זה לא כלול ב-4700 ש"ח). דוד , לגבי הרדיאטור ששאלת עליו אז לא מקורי אלא תחליפי. האם זה משנה אם מחליפים לרדיאטור מקורי או תחליפי ? כמו כן שאלתי את הבחור מהמוסך איך הם בדקו אם יש ראש מנוע והוא ענה לי שהם ביצעו בדיקת קומפרסיה ויש בריחה והמערכת לא אטומה ומכאן הראש מנוע , והם בטוחים בזה. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
אלו המחירים במוסך מורשה.
מחיר מטורף שאפילו לא כולל טיימינג (גם ככה פותחים). כמובן שאין לדעת אם הכשל הוא באמת בטרמוסטט או ברדיאטור או בכלל מהירויות של מאוורר ולכן הרכב התחמם. לא ברורה לי השורה הזאת: "מעבר מים בסיס חיישן טמ'" - למה מחליפים את החיישן בכלל? לפי דעתי אפשר לוותר על זה כי אני לא מאמין שהבעיה בחיישן, מחיר הטרמוסטט יקר. שוב, זה המחירים במוסך מורשה. במוסך רגיל תוכל לחתוך את המחיר בלפחות חצי. אני הייתי פונה לדוד לעזרה. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
ואין כזה דבר שלא יחיבו אותך על הצלחות והרפידות של הבלמים הכל מגולם במחיר של כל שאר החלקים וכמובן יש את הדבר היפה הזה שניקרא שעות עבודה שהושקעו ששם יש מצב יכניסו לך את האלמנט
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
יאיר ,
הצלחות והדיסקים של הבלמים לא כלולים ב-4700 ש"ח. אם ארצה להחליף אותם הוא אמר שיעשה לי זאת ב-500 ש"ח (מה שמביא את העלות הכוללת ל-5200 ש"ח). chesh , לגבי הטיימינג . שאלתי את המוסך לגבי זה ואמרו לי שאם ארצה להחליף טיימינג הוא יחייב אותי רק בעלות סמלית של החלפים ( בסביבות ה-300 ש"ח). לגבי הכשל , מה שאני כן יודע זה שהרדיאטור רקוב ודולף לפי דברי המוסכניק וגם ישנו צינור מתכת שהתפוצץ מתחת למעבה המים וגם אותו צריך להחליף , יכול להיות שבזה הכוונה ב"מעבר מים בסיס חיישן טמפ" למרות שאני לא בטוח. כששאלתי את המוסכניק לגבי תיקון שטחי (להחליף רק את הרדיאטור וצינור המתכת המדובר) ולמלא פראפלו , הוא טען שזה לא יחזיק מעמד בגלל שהמערכת לא אטומה מפני שיש בריחת קומפרסיה וזה רק עניין של זמן עד שהאוטו יתחמם , צינורות יתפוצצו , יכנסו בועות אוויר למערכת הקירור וכו' וכו'. חברים , האם זה מקובל להביא חלפים למוסך מורשה ולבקש שיבצעו את העבודה עימם ( אם כן , אולי אוכל לקנות עצמאית מספר חלפים כמו הטרמוסטט ולתת להם וככה לחסוך מעט ) ? נערך לאחרונה על ידי loki2d : 10-02-14 ב 00:30. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אם אתה מתקן במוסך אז עדיף שלא תביא חלקים כי אז המוסך יוכאל להיתנער ממך מבחינת אחריות אם תיהיה בעיה בטח ובטח כאשר מדובר בתיקון כל כך גדול כמו ראש אם אתה תחליט לעשות אצל דוד את תן לו להביא לך את החלקים כי הוא יכול להביא אותם יותר בזול ממה שאתה תוכל להביא
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
מה זה מעבה מים? אתה מתכוון למשאבה?
צטט:
וגם אם כן, אתה חושב שתחסוך 100-200 שקל ותצא חכמולוג. המכונאי כבר ידאג לסדר לך אלמנט על מנת שתחזור למוסך. כמה ק"מ עבר הרכב בכלל? אתה הולך להוציא 5000 שקל על רכב שהמחירון שלו הוא 6-7. אצל דוד או מוסך רגיל אתה תצא בנזק של עד 3 אלף שקל גג עם החלפת כל החלקים הנדרשים. אני הייתי שוקל כבר למכור את הרכב אם הכל רקוב שם. מעבר מים בסיס חיישן טמפ' הכוונה לא לצינור מתכת ואם כן מחירו מופרז. לסיכום, אם אין לך בעיה להוציא סכומים כאלה שא ברכה, אם לא, ברח משם. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
יאיר ,
למה אתה בדיוק מתכוון כשאתה אומר "להחליט לעשות אצל דוד" ? לי אישית אין מושג איך לתקן ראש מנוע. המקסימום שאני עשיתי זה להחליף פילטר אוויר ומזגן בפונטו. כמובן שאין לי בעייה להיות לעזר וללמוד אבל באמת ובתמים שלי אין את היכולת לבצע כזה תיקון. chesh, מעבה מים הכוונה למיכל מים שלתוכו ממלאים את נוזל הקירור. הרכב עבר 192000 ק"מ. נקנה לפני כשנתיים וארבעה חודשים ב-144000 ק"מ. אני בסה"כ הייתי מרוצה מהאוטו עד שקרה המקרה שלפנינו. אין לי מושג אם הכול רקוב כמו שאתה שואל...כל מה שאני יודע זה שהאוטו נסע מצויין עד שקרה המקרה. בכל מקרה , אתה אומר שאם כבר עושים ראש מנוע אז מומלץ מאוד להחליף גם טיימינג על הדרך. זה מה שאני מבין מדבריך. חברים , האוטו אומנם נמצא במוסך אבל עדיין לא התחילו לעבוד עליו ואני יכול להוציא אותו בכל רגע נתון אז ככה שאפשר להיות רגועים. אני לא לוקח החלטות פזיזות כשמדובר בסכום כסף כזה רציני, במיוחד כשאני עובד במשרה חלקית כי אני סטודנט כרגע והכסף לא צומח אצלי על העצים. ולכן אני גם מתייעץ איתכם. נחכה לישועה מדוד ? ... נערך לאחרונה על ידי loki2d : 10-02-14 ב 01:12. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הצעת מחיר ראש מנוע פונטו elx | מאפיונר | פונטו - טכני | 12 | 05-03-13 08:51 |
| פונטו ספייס 2001 טיפול 10K - מחיר, המלצה למוסך בשרון ושאלות | assafy | פונטו - טכני | 2 | 31-05-12 23:04 |
| הצעת מחיר לטיפול 80k פונטו דגם אקטואל 2006 | shirant | פונטו - טכני | 12 | 06-10-09 00:53 |
| מחיר הגיוני? פונטו ספייס 2001 | Ron_Dadon | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 17-05-08 17:27 |
| הצעת מחיר להחלפת מנוע | פורום הגראז' | 0 | 28-09-06 20:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד