![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא ענית על מה ששאלתי, ביחס לרדיאטור והדברים הנוספים שמצריכים תיקון, ששכחת לרשום.
לפי התיאור שלך, אני לא משוכנע שהלך ראש מנוע. משום שאין מעבר מים לשמן, אין מים או עשן לבן מהאגזוז ואין שמן במים. מים יכולים לצאת משום שהפקק לא בסדר או אחת ממהירויות הוונטה לא עובדות. לכן אני מציע לך להחליף בראשונה פקק מים, ולבדוק אם שתי המהירויות עובדות ולעדכן. האם ראית במוסך כיצד בדקו ומצאו שהלך הראש ?. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
|
דוד , מחר על הבוקר אני אתקשר למוסך ואבקש לקבל הצעת מחיר מפורטת על כל החלפים והמחירים...לגבי הרדיאטור , אני לא זוכר אם הוא אמר לי שהוא מקורי או לא , מה שכן אני זוכר שהוא אמר לי שהוא עולה 690 ש"ח.
אין לי אפשרות כרגע להחליף פקק מים מפני שהאוטו נמצא במוסך בעכו ואני מתגורר בנשר. לא הייתי במוסך וראיתי כיצד בדקו אם הלך הראש מנוע (מאז יום חמישי שהאוטו נגרר למוסך בצהריי היום לא ראיתי את האוטו). מה שכן לגבי המים , אני זוכר שכשבדקתי אותם הם היו די עכורים במין גוון ירקרק (יש אצלי פראפלו כחול שאמור להיות בגוון כחול) כזה עם לכלוכים "טחינתיים" (אם אפשר לומר כך) בדפנות הפנימיות בצידו העליון של מעבה המים (מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך). |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
תגיד loki2d,אם אני לא טועה. שם המשתמש שלך מוכר לי מאתר אחר, שם גם עזרתי לך.
זה נכון. ![]() דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
אני לא זוכר דוד , אבל אולי יכול להיות בקארספורום.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
כן בקארספורום. אתה זה שהיה עם התמונה של פולי מהגששים ?.
![]() דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
לא דוד , זה לא אני ...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
ערב טוב , קיבלתי את הצעת המחיר המפורטת עם כל החלפים והמחירים וצירפתי אותה כתמונה.
יוצא בסה"כ 4700 ש"ח (נא לא להתייחס לרפידות ולדיסקים של הבלמים ששם רשום 0 ש"ח - זה לא כלול ב-4700 ש"ח). דוד , לגבי הרדיאטור ששאלת עליו אז לא מקורי אלא תחליפי. האם זה משנה אם מחליפים לרדיאטור מקורי או תחליפי ? כמו כן שאלתי את הבחור מהמוסך איך הם בדקו אם יש ראש מנוע והוא ענה לי שהם ביצעו בדיקת קומפרסיה ויש בריחה והמערכת לא אטומה ומכאן הראש מנוע , והם בטוחים בזה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הצעת מחיר ראש מנוע פונטו elx | מאפיונר | פונטו - טכני | 12 | 05-03-13 08:51 |
| פונטו ספייס 2001 טיפול 10K - מחיר, המלצה למוסך בשרון ושאלות | assafy | פונטו - טכני | 2 | 31-05-12 23:04 |
| הצעת מחיר לטיפול 80k פונטו דגם אקטואל 2006 | shirant | פונטו - טכני | 12 | 06-10-09 00:53 |
| מחיר הגיוני? פונטו ספייס 2001 | Ron_Dadon | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 17-05-08 17:27 |
| הצעת מחיר להחלפת מנוע | פורום הגראז' | 0 | 28-09-06 20:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד