![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
איי חבר הפורום !
הטעת אותי, מתברר שזה לא המוסך שאמרת לי בנייד. לכן מה שכתבתי בהודעה הקודמת לא רלוונטי. את בעל המוסך המפורסם בשרשור, אני מכיר עוד בהיותו בחור צעיר שעבד אצל חבר שלי, בעל מוסך לחשמל ומכונאות. למגיבים בקרספורום (מלבדך מתן ) שביקשו לסגור את המוסך, אין בכלל מושג כיצד מתנהלים העניינים במצב כזה. עשיתי היום סיבוב באיזור התעשיה ועברתי ליד המוסך, תתפלאו שהמוסך היה מלא רכבים שטיפלו בהם. ז.א "הכלבים נובחים והשיירה עוברת". ![]() מקרה חמור שקרה ברחובות לפני מס' שנים, שטופל ע"י אמנון לוי במצלמה ניסתרת, צולם והוקרן בטלויזיה, גם הוא לא הביא לסגירת המוסך או לפגיעה בפרנסת המשפחה. לאחר הפרסום, עקבתי אחרי עבודת המוסך. חודש לאחר הפירסום העבודה חזרה כבראשונה. סטודנטית ממכון וייצמן, נענתה להודעה שפירסם המוסך בעיתון מקומי, "טיפול 10 אלף לרכב ב- 175 ש"ח. המחיר כולל עבודה וחלקים". כאשר באה בערב לקחת את הרכב, התבקשה לשלם 1200 ש"ח, בטענה שעשו לה גם ברקסים. שילמה וקיבלה חשבונית. חזרה למוסך מורשה יבואן פיאט, ששבועיים לפני עשה לה ברקס כללי שכלל החלפת משאבות, צלחות, דרמים ורפידות. עשתה שם סקנדל שלם ליד הלקוחות. כך הגיע העניין לאמנון לוי. המערכת שלחה חוקרת למוסך עם רכב שמערכת הברקס פורקה ונבדקה במוסך מורשה. לא נימצא פגם בברקס. ושוב הסיפור חזר על עצמו. אז צאו מהמחשבה הזאת, שבעל רכב שממליץ על מוסך, או ממליץ לא להיכנס לשם, משפיע בכללי על פרנסת המוסך. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
לא יודע מי אמר לך בטלפון את שם המוסך, חבל שלא שאלת אותי
![]() נכון שפורום אחד לבדו לא יכול לרוקן מוסך. אבל מספיק שכל אדם שירצה לברר על המוסך, ירשום את שמו בגוגל ויגיע אל הסיפורים שפורסמו. יש עוד סיפור שפורסם לא מזמן על אותו מוסך: הגיע לשם לקוח עם רכב קבריולט לתיקון הגג. אחרי שבמשך כמה ימים לא הצליחו לתקן את התקלה, בסוף עשו לו שם איזו קומבינה ודרשו עליה סכום מופרז של 3300 שקל. ביום למחרת התקלה חזרה. הסיפור המלא: http://www.carsforum.co.il/vb/showth...95%D7%9C%D7%98 שורה תחתונה, הפרסום נועד בשביל אלה שמעוניינים לדעת ממי להיזהר. אלה שחושבים שהעולם וורוד מוזמנים להמשיך לשלם למוסכים על כך שהחנו שם את הרכב.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תודה מתן על העלאת הקישור. ריתקת אותי.
![]() דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רכישת רכב חדש והעברת תשלום | vladi_mi | רכב כללי | 4 | 31-10-13 22:07 |
| הודעת תשלום מטורפת לחיסון הכלב. | davidmzr | אוף טופיק | 12 | 13-10-13 10:48 |
| ביטוח נהג צעיר כמעט ללא תוספת תשלום ! | Miko2 | רכב כללי | 0 | 13-03-12 16:57 |
| רכישת רכב - שאלות פרקטיות לגבי תשלום | אוריגמיש | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 14-01-10 11:49 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד