![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto spice
|
לא הפירוק של הגומייה הוא הבעיה
הפירוק של הצירייה מהגלגל. (נראה לי שזה מה שזה היה) שימוש בלום כדי להרים עי שניים. בשני מוסכים לפחות ראיתי את זה נעשה כך. כולל מוסך מרכזי ומוכר. לזה התכוונתי. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
להחליף את הגומיות של הציריות זו אחת העבודות הקלילות יחסית. לא חייב מרחיב גומיות אלא מספיק להוציא את הצירייה עצמה מהגיר אחוצה ולבצע את ההחלפה של הגומיות. את מחיר הגומיות ציין כבר מתן. לפותח השירשור - אם אתה רוצה להגיע לאיזור חדרה צור איתי קשר ואבצע לך את ההחלפה בחינם כך שגם תלמד איך לבצע זאת אם יש לך מעט סבלנות שיהיה לי זמן פנוי...
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
אפילו אם מדובר על הגומיה הקרובה לגיר שלפעמים אפשר לפתוח מספיק עם היד ולהלביש זה לא קל בלי המכשיר אתה מיתכוון להוריד לו את הפעמון בשביל זה ? כי אם כן זה לא כל כך מומלץ כי הוא עלול להיפגע בתהליך כיוון שהפעמונים ניתפסים על הציר עם קליפס שממוקם מיתחת לפעמון דבר שמחייב הפעלה של לא מעט כוח לפעמים לשחרר דבר שעלול לפגוע בפעמון
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
צטט:
http://www.carsforum.co.il/vb/showth...92%D7%98%D7%A1 זה בדיוק התהליך גם בפיאט ובמרבית כלי הרכב. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מאור, עם כל הכבוד לקישור שהעלת, זאת אינה השיטה להחליף גומיה.
אל תתרגש מכול המחמאות שקיבלת שם, אלה ילדים שמעולם לא ביצעו שום תיקון ברכב. בינתיים אף בעל מקצוע שם לא הגיב. ותאמין לי שאני מכיר את כל בעלי המקצוע בכרספורום. השתתפתי איתם בתת הפורום הסודי של בעלי המוסכים TECHTALK. לא צריך/אסור לפרק את המשקולות של הציריה. אותה מאזנים על מחרטה. ברגע שפירקת אותה, לעולם לא תחזיר אותה למקום מאוזנת. דוד.
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
דוד, אם המשקולת אוזנה על מחרטה, איזה סיבה יש לה לצאת מאיזון?
זה לא כמו ג'אנט שחוטף מכות וצריך איזון מחדש.
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אני מסכים עם דוד כיוון שלא רק המשקולות ממוקמות לפי איזן על מחרטה גם המיסבים בקצה משפיעים על האיזון כך שהם גם חייבים להיתחבר חזרה בדיוק באותו המיקום אחרי הכל הציריה ניבדקת לאיזון כאשר היא שלמה ואם אחד החלקים מקבל מיקום חדש אז האיזון מישתנה כלומר תפרק את המיסיבים ותרכיב אותם באוף סט של 90 מעלות אז האיזון ישתנה כי לא כל מיסב הוא זהה לשני במשקלו למרות שהם אותו הדבר כלומר אותו מיסב
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר צודק. האמת שלא חשבתי לכיוון הזה.
מאור, כל זמן שהדיון ביננו נסב על עניינים טכנייים, אל תצטער, תגיב חופשי. ![]() לא התייחסת למה שכתבתי בייחס לשיטה. כפי שכתב המשורר, "לא צריך לפרק הר שלם, כדי לעקור עץ אחד". ![]() לא אהבתי את האמירה שלך, שלא צריך מכשיר. כל המוסכים משתמשים במכשיר להחלפת גומיות. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| גומיות | קליין | פונטו - טכני | 1 | 08-12-11 04:16 |
| גומיות לדוושות | Sharky | פונטו - טכני | 13 | 14-06-11 22:42 |
| 2 גומיות של צירייה קרועות | RFOX | פונטו - טכני | 6 | 04-05-11 20:46 |
| סט גומיות לאינג'קטורים | Amit-IL | פונטו - טכני | 4 | 17-08-09 22:44 |
| גומיות של הדלת הקדמית ליד הנהג קרועות | פורום הגראז' | 10 | 22-01-07 17:14 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד