![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
בעניין הגטס אני לגמרי מבין את האמא ואני תמיד אומר למי שקונה גטס ובוכה על הדלק: עדיף לשלם על דלק שאתה נוסע איתו מאשר על תיקונים שאתה לא נוסע איתו.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
מסכים עם כל מילה על העינין של הדלק
תישמור לי פנס אחורי ימני יש לי קונה
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
דווקא נראה כמו פוטנציאל טוב להחזרה על הכביש,
בעניין המספרים יכול להיות שעושים "רכב תאום" כדי לנצל נסיעות בכביש 6 (יש הרבה מקרים) דוד ייתכן וארצה מספר חלקים אבל לא רלוונטי עד תחילת פברואר, אם אפשר להיכנס לרשימת המתנה אני ירשום לך בפרטי :P שלא יחטפו לי. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד מנוע וגיר של ספייס מתאים לדור 1 בשינוי התושבות למנוע ולגיר
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר הפנס שמור לך.
Nuker אין בעיה. הספקתי לבדוק היום שהמזגן והחימום עובדים מצויין. אבל אין לזה ערך מבחינת הפירוק. אף מנורה לא דולקת בלוח המחוונים בזמן עבודת המנוע. ז.א שאין שום תקלה. מחר אבדוק מנוע לאחר שיעבוד במשך שעה. בגיר כל ההילוכים נכנסים חלק ואין רעשים. "בעניין המספרים יכול להיות שעושים "רכב תאום" כדי לנצל נסיעות בכביש 6 (יש הרבה מקרים)" אם כך אז מחר אצלצל לאישה ואזהיר אותה, שתחזיר את הרישיון למשרד הרישוי. לא רוצה שהיא תסתבך. יאיר מה אתה מפריע לי באמצע כתיבת התגובה. ![]() בסדר מחר אבדוק לך ברחובות, את הסוויפט שביקשת עם הראש הדפוק. דוד.
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
נכון. אבל אם תמכור אותו לדור ראשון, תוריד מערכו/ממחירו. תחשוב על זה.
![]() נסה בסתם לצלצל לפירוקיה או ליבואן, ותבקש מנוע לדור ראשון. למחרת צלצל שוב ובקש מחיר למנוע של ספייס, אז תבין למה התכוונתי. אגב יש לי מנוע בסככה לדור ראשון במצב טוב. נבדק לפני פירוק הרכב. דוד.
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
האם אפשר
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
יאיר, לא הבנתי מה הכוונה "האם אפשר".
בדקתי היום את המנוע. הקומפרסיה שווה בכול הצילינדרים, משאבת המים נוזלת. נראה שזה "הקש ששבר את גב הגמל". משום שאין שום תקלה נוספת. next כן אפשר לקבל את הממיר הקטליטי. לדעתי כדאי להחליף את כל האגזוז בחתיכה אחת, יותר קל. מחר אסע על הרמפה, ואראה מה קורה עם האגזוז. אתה יכול להחליף אותו אצלי. Nuker, יש את כל החלקים שכתבת, עם הממיר יש לי בעיה למי לתת. משום ששלחתם את ההודעה באותו הזמן. תחליטו ביניכם למי יותר דחוף. אצלך לא יעזור להחליף רק את הממיר, משום שכתבת שעשו קומבינה בחשמל. לא יודע אם כדאי לך להיכנס לזה. מצד שני לא טוב שאין לך התראה בלוח שעונים. ההחלטה שלך. avhyh כן אפשר לקבל את המדחס של המזגן. אבל להרכיב לא יהיה לי זמן. דבר עם yair791 הוא יכול ויודע לבצע, אצלו או אצלי. דוד.
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
לא יודע מה בדיוק עשו אצלי ,יש התרעה של חיישן כשמחברים סורק תקלות אז אני לא חושב שעשו משהו מתוחכם.
אם אצל הבחור הממיר לא תקין אז שיהנה אצלי זה לא קריטי והרכב עובר טסט כמו שצריך. שבוע הבא אני יהיה יותר חכם בכל זאת זה להגיע מהצפון למרכז. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
next כתב בה"פ, "לא ידעתי שאתה מחזיר תשובה באשכול במקרה נכנסתי אבל תודה."
רוצה לדעת למה, אז כך, אני מקבל הרבה ה"פ, ביניהם גם שאלות לגבי תקלות. התשובה אף פעם לא מסתכמת בפעם אחת. אז תחשוב כמה זמן אני צריך להשקיע בהתכתבות. ![]() ולעניין. אם הממיר התחיל להשמיע רעשים, הוא התפרק. ברור שגם צריכת הדלק תעלה. לגבי המחיר, לא משנה לי אם תרכיב את כל האגזוז, או רק את הממיר. דוד. יאיר, הבחור מרחובות בעל הסוזוקי לא עונה. השארתי לו הודעה בתא הקולי.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 27-01-14 ב 10:18. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תעלומה בפונטו ספייס | yairl | פונטו - טכני | 2 | 22-01-12 10:24 |