![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
יצא מעולה!
אני חושב על לעשות רק את החלק האחורי (מעל החלון של הדלת החמישית) כמו פה, (אם תעשה לי תמונה עם הדלת האחורית וקצת עם הגג אני יעשה לעצמי הדמייה בפוטושופ איך ייצא לי ) ![]() http://up405.siz.co.il/up2/cmdg4mdzjj5y.jpg יש לי קצת קילופי צבע ונירא לי זה יזרום ביחד עם המסגרת השחורה שיש בחלון, חסר לי תמונות של כל הרכב כדי שיהיו קצת פרופורציות להיקף העבודה. נערך לאחרונה על ידי Nuker : 17-01-14 ב 19:04. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 16V
|
צטט:
![]() אני אצלם מתישהו ואעלה כרגע אין תמונה שתעזור לך בהדמייה ובכל מקרה בהצלחה זו עבודה כייפית הנה עוד תמונות ![]()
HU - Premier RU525MP. Comp - Morel tempo 6'' rear - 3-way JBL GTO937 6X9. Sub - Cadence ZXW 12''. Amp - JBL CS60.4 | Fiat Punto spice 16V ELX1.3 manual 2001 | נערך לאחרונה על ידי bennyavi : 17-01-14 ב 19:43. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
איזה פיתרון חבל על הזמן עד כמה הוא עמיד בשמש כאן בישראל רק הזמן יומאר אני מקווה שזה יחזיק
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
התכוונתי למשהו כזה נירא לי יזרום,
לגבי מבחן הזמן זה באמת בעייתי,אבל אם יש מקומות שמרשים לעצמם לקחת אלף ש"ח כדי לשים מדבקה על גג הרכב כנראה זה ישים לפחות לתקופה לא מגוכחת, ראיתי עבודות שאנשים ביצעו וגם תלונות על מדבקות שכבר התחילו לתת סימני עייפות, לעומת לפני ואחרי ועוד בתקציב שייצא פה יש פה תוצאה שווה מכל כיוון. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 16V
|
נראה טוב
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
מדהים ***
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [פרוייקט מצולם] שינוי צבע לוח שעונים, פונטו ספייס | farmalot | שיפורים וקוסמטיקה | 34 | 22-11-15 21:14 |
| מדבקת ויניל דמוי קרבון על הפונטו שלי + שאלה לגבי סמל קדמי | bennyavi | שיפורים וקוסמטיקה | 11 | 17-01-14 18:49 |
| (פרוייקט מצולם) פונטו ספייס 2001: תיקון בעיית המגבים הקדמיים הקופצים והחורקים | student | פונטו - טכני | 21 | 12-12-11 18:16 |
| (פרוייקט מצולם) - פונטו ספייס: החלפת מסנן אוויר של המזגן | student | פונטו - טכני | 40 | 29-08-10 18:59 |
| (פרוייקט מצולם) - פונטו ספייס מנוע 16V - החלפת פילטר אוויר של המנוע | student | פונטו - טכני | 7 | 09-06-08 11:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד