![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
סמלים מאיביי
שני הסמלים העליונים הזמנתי את האדום והוא הרבה יותר יפה מבתמונה!! (יותר אדום בורדו כהה והפיאט בולט ממתכת ולא הדפסה) בנוסף המוכר פינק אותי במחזיק מפתחות פיאט ללא ידיעתי (: יש לציין שהם לא מקוריים ויש סוג של קומבינה עם מדבקה שהסמל נדבק לרכב אבל רצוי למצוא פתרון יותר הולם. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
סליחה שאני ככה נידחף , אבל אני גם מעוניין להחליף סמל , ראיתי את הפיתרונות של "מדבקה"
זה אכן שווה? , מה עליי לעשות להוציא את הסמל הישן פיזית ואז להדביק במקום הריק ? בנוסף הנה לינק לסמל מקורי מפיאט , ( סמל פיזי , מאחורה שלוש פינים) http://www.ebay.com/itm/370280513741...84.m1423.l2649 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
יש בורג מהצד הפנימי של המכסה מנוע פותחים עם מפתח רגיל ,
הבעיה היא שרוב הסיכויים הסמל כבר התיישן וזה יישבר כי ההברגה מפלסטיק, אני נאלצתי לשבור את הסמל מבחוץ ואז לתפוס את ההברגה עם פלייר ולפתוח את האום מהצד השני. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
ואז פשוט הדבקת את המדבקה , במקום הריק ?
זה נותן תחושה של עומק ? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
אם אתה מזמין סמל רגיל אתה סוגר את האום ואין בעיה הכל כרגיל,
בהדבקה,אני אחרי שהורדתי את הסמל שטפתי את האזור היטב והדבקתי עם המדבקה שבאה עם הסמל, הסמל בלי פינים והמדבקה היא מדבקת קצף בעובי 1-2 מילימטר בגודל 2X2 ס"מ ולא על כל הסמל יש מרווח קטן אבל הוא לא משמעותי, למרות זאת אחרי שטיפות והשמש של הקיץ זה לא החזיק הרבה זמן (חודשיים-שלוש) ונאלצתי להשתמש בדבק אחר כפי שהמלצתי לעשות מלכתחילה, אפוקסי לדעתי יעשה את העבודה היטב. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שאלה. בקשר לפרוייקט על הפונטו gt שלי. | barak_maz | פונטו - טכני | 15 | 30-07-12 15:37 |
| שאלה| פונטו ספייס 2004 שאלה לגבי דגמים | liran315 | פונטו - טכני | 10 | 26-04-10 18:30 |
| שאלה|בשקר לצריכת דלק של הפונטו שלי ... | Dinleib | פונטו - טכני | 2 | 16-03-10 17:14 |
| חודש אם הפונטו צריך עזרה לגבי חימום ברכב | doctor99 | פונטו - טכני | 27 | 05-11-09 09:28 |
| |שאלה| כמה יעלה לי לצבוע לצבע אחר את הפונטו שלי? | vaking | שיפורים וקוסמטיקה | 6 | 01-06-09 03:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד