![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מבלי להתייחס למוסך המדובר, אני יודע מניסיוני שמוסך שיש לו מספיק עבודה, לא צריך את כל ההמלצות הללו.
באותה מידה, בעל רכב "שמלכלך" על מוסך, לא ממש פוגע בפרנסה שלו. מעשה שהיה כך היה. משתמש באחד האתרים, הכניס רכב לתיקון אצל חברי מילדות, בעל מוסך למכונאות וחשמלאות רכב ברחובות. הבחור הסתכסך עם המכונאי. (אגב, רפי לין הפנה אותי לשרשור) בעל הרכב כתב בפורום והמליץ לא להיכנס לשם. yair791 יכול לספר לכם איזה לחץ עבודה יש במוסך הזה. הוא היה איתי מס' פעמים שם. אז מי שחושב שהוא משנה סדריי עולם ע"י הקלדה, שימשיך לחשוב. דוד.
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אכן מסכים איתך דוד ואני יודע גם במי מדובר והוא אחד מחברי הפורום הנל אם זכור לי נכון
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא, בעל הרכב אינו חבר כאן ואין לו קשר עם פונטו.
דוד.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אוקי אז הפעם טעיתי אבל אני בהחלט יודע למה אתה מיתכוון ואותו בחור שאתה מדבר עליו הוא לא היחיד
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אומנם סדריי עולם לא ישתנו,אבל תסכים איתי שכבר מהלקוח הראשון הפוטנציאלי שפספסת זה הפסד,
והיום לרשת יש משקל מאחוז לקוחות מסויים מה שמתרחש פה הוא לא רגיל כי לא כל אחד שקיבל שירות במקום מסויים רץ לספר את זה בפורומים או לתת ביקורת באתר כזה או אחר, נהפוכהו מעטים שעושים כך. הגבתי כי ההודעות האלה גורעות במקום לתרום, מספיק שרשור אחד ובו כמה דעות למי שמחפש בגוגל, במיוחד שזה בפורומים ומי שפעיל ועוקב זה מתחיל להעלות "ריח לא טוב", כפי שכבר ציינתי אני לא בא לפגוע אלא ההפך,אם המוסך נותן שירות הגון לקוחות יגיעו ,כך גם קרה עם המוסך שאני מטפל בו, התייעצתי עם מכר ועוד חבר פורום ושניהם המליצו לי על המקום, עשיתי חיפוש מצאתי פוסט במועדון אחר עם תגובות חיוביות וגם החסרונות של המקום ולא,לא היה הרבה מידע רק שרשור אחד וזה הספיק. וגם ביקורת רעה זה טוב כי אם כל הביקורות טובות אז גם משהו לא בסדר כי לא תמיד כל אחד ייצא מרוצה וגם אם העסק הכי הגון תמיד יהיה איזה שמוק תורן שחושב שמגיע לו יותר. אומנם רוב האנשים לא פועלים ככה אבל יש כמוני שבודקים ודברים מסויימים ברשת עלולים להשפיע על ההחלטה שלהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
ההודעות האלו אינן מיועדות עבור חברי הפורום שרואים
שבד״כ מדובר בהודעה הראשונה והאחרונה בפורום של אותו משתמש שכיביכול נרשם במיוחד על מנת להמליץ. הודעות אלו מיועדות לאלו שיחפשו בגוגל ״מוסך לפיאט״ ושלל ערכי חיפוש דומים שיובילו לשירשורי ההמלצה הרבים על מוסך זה אשר מהללים אותו ומקצועיותו. למען הסר ספק, אינני מכיר את המוסך (מלבד זה שהבעלים הקודם של הרכב שלי טען שטיפל שם), מעולם לא הייתי שם ואין לי מושג מה רמתם המקצועית, השירותית והתימחור. למרות כל זאת, כפי שציינתי קודם, הודעות ההמלצה המרובות ממשתמשים שזו הודעתם היחידה, שלא מפרטים מה תוקן, כמה עלה וכו׳ ניראות לא טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
המלצה על מוסך פיאטון | amirm | בעלי מקצוע | 2 | 24-09-13 01:43 |
המלצה על מוסך לצפוניים. | דניאל_חיפה | פיאט כללי | 1 | 21-12-12 03:17 |
מוסך מעולה (המלצה על מוסך שמשון - יהוד) | aviabutbul | בעלי מקצוע | 3 | 03-01-10 02:06 |
המלצה חמה על מוסך. | simon377 | בעלי מקצוע | 3 | 26-12-07 18:50 |
המלצה על מוסך | i.b | פונטו - טכני | 0 | 05-12-07 08:21 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד