![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: s55
|
תודה רבה, מצאתי את החיבור למחשב.
אני מעוניין לקנות סורק, מחפש באי ביי רק שאני לא יודע אילו סורקים מתאימים לדגם שלי 1999 S55 ..הם מפרסמים שמתאים לכל המכוניות אבל כששאולים אותם ספציפית על הדגם הזה עונים של מתאים.. מישהו יודע איזה סורק כן מתאים? |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...t=16303&page=4
אתה צריך מתאם מחיבור פיאט 3 פינים לחיבור OBD2, וכבל VAG-COM עם שני אלה אתה מתחבר למחשב נייד, תוריד את התוכנות שבשרשור השני.
|
|
|
|
#43 |
|
Junior Member
|
הקובץ לא קיים. תוכל להפנות למקום אחר?
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
העלתי אותו לאתר שמעלה את הקובץ בו זמנית לכמה אתרים, יקח הרבה זמן עד שהקובץ יעלם משם:
http://www.multiupload.nl/FT7J0BPV5H רד למטה, יש מתחת לפרסומת עוד אתרים
|
|
|
|
#45 |
|
Junior Member
|
עכשיו נדלקות באמצע נסיעה נורת שמן וכריות אויר ביחד וכבות..יש שמן באוטו..יש גם ריח נורא של גזים
? |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
נורית שמן לחוד וכריות אוויר לחוד יכול להיות ויש לך בעיה עם החוט שמחובר ליוניט של הלחץ שמן כלומר החוט קצת אכול והוא נוגע מידי פעם בגוף או במנוע ומדליק את המנורה או שיש בעיה ביונית או שהשמן לא בצמיגות הנכונה כלומר איבד מהתכונות שלו עקב החלפה שלא הזמן או שהפילטר לא בסדר במקרה הכי גרוע מדובר במשאבה
הכריות אוויר יכול להיות מושפע מבעיה במערכת של הכריות לדבר הזה יש מחשב משלו ויתכן שזה ניגרם בגלל שינוי במזג האוויר לחות וכו' פיאט הם רכב שלא כל כך אוהב לחות |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Junior Member
|
תודה על התשובה..אני גם חשבתי כך אבל שתי הנורות נדלקות ממש ביחד וכאילו מהבהבות ממש ביחד באופן אקראי ..זאת אומרת לא כל אחת לחוד ..כאילו חיברו אותם לאותו קו מתח שאם הוא רופף הן נדלקות לפי קצב ההתרופפות ממש באותו הזמן..שמתי לב שזה קורה אחרי נסיעה של כמה דקות ולא לפני כן.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נוריות כרית אויר ולחץ שמן נדלקות
נא בצע בדיקה זאת:
כשמנוע הרכב כבוי, הפעל מתג הצתה למצב ON ללא הנעת מנוע, נורת המצבר תידלק קבוע ואיתה אמורה גם להידלק נורת לחץ השמן. נורת ערית האויר אמורה להידלק לכמה שניות ולהיכבות. נא עדכן אם כך זה קורה. הסיבה לבדיקה זאת - חשדי שעקב תקלה בכרית האויר שגרמה להדלקת נורת כרית האויר, בעבר, מישהוא (תחמן) חיבר את נורת כרית האויר לנורת לחץ שמן המנוע ולכן היא נדלקת ביחד איתה רק בגלל בעייה בלחץ שמן המנוע. בברכה - רפי לין
|
|
|
#49 |
|
Junior Member
|
נכון מאד..נורת כרית האויר לא נכבית גם לאחר שתי דקות כאשר הסוויץ' בלבד דלוק. האם נראה לך שבגלל שיש לי ריח של גזים ודלק מהממיר קטליטי זה מעיד על תערובת עשירה והשמן מיתדלל ואין שאיבה טובה? כי יש שמן במנוע..?
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התקלות
אם כך כנראה שאכן מישהוא עשה את "הצרגיל" של חיבור נורת כרית האויר אל נורת לחץ שמן המנוע
(סוחר רכב?) וכמובן שיש לך גם בעיה שמע' כרית האויר אינה תקינה ושלחץ שמן המנוע נמוך. צריך לבדוק את שמן המנוע (נקי, דליל) ואת לחץ שמן המנוע ע"י שעון המוברג במקום יוניט לחץ השמן במנוע. יתכן שרק היוניט פגום ואם לחץ השמן עצמו נמוך צריך לבדוק מה הסיבה. בהחלט יתכן שדלק מתערבב עם שמן המנוע ומדללו ואז לחץ השמן יורד וברוב המקרים האלו רואים שמפלס השמן במנוע עולה מעל המקסימום (כי התווסף דלק). לחץ שמן מנוע ו/או שמן מנוע מעורב בדלק עלולים לפגוע במנוע עצמו ולכן תקן זאת מהר. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תתחדשתי עם פיאט פונטו מודל 2000 ( דור 1 ) - הצעות לתוספות או שיפורים קטנים | yhyaniv | פונטו - טכני | 5 | 19-11-12 18:53 |
| ירידת מחירים משמעותית לגרנדה פונטו 1.4 רובוטית | פיאט כללי | 1 | 13-06-07 23:19 | |
| פיאט פונטו נורת חיווי | פורום הגראז' | 1 | 13-04-07 11:09 | |
| פיאט פונטו HGT אבארת', מודל 03. | מכירה | 0 | 03-09-06 10:06 | |
| למכירה פיאט פונטו מודל 2000 | מכירה | 0 | 08-11-05 00:39 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד