![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
|
הרכב חוזר למכירה לזמן מוגבל!
מחיר 10,500. לרכב יש טסט בעוד חודשיים. עלות האגרה 840. יש להחליף שני צמיגים מקדימה- 500 שקל לצמיגים איכותיים, אפשר להשיג גם בפחות למי שמתפשר. (ואני ספציפית גם אצטרך לחדש לו ביטוח) הסיבה למכירה היא כמו שאתם יודעים, היא שיש לי אופנוע, קשה להחזיק ביחד, אחד מהם חייב ללכת, אני מעדיף שזה יהיה האוטו כמובן ![]() בכל מקרה, אם הרכב לא יימכר עד מועד הטסט ואצטרך לעשות לו טסט בעצמי, אני משאיר אותו, כי בסך הכל הוא במצב מצויין ומי שמכיר אותי וקורא הודעות שלי בפורומים שונים מבין את זה בטח. למי שחושש מהטסט: כל החשמל ברכב פועל, איתותים אורות ברקסים הכל. אין מנורות דולקות חס וחלילה בלוח שעונים. ברקסים חדשים, גם רפידות וגם דיסקים. צמיגים אחוריים מצויינים ומלאי בשר. מסרק הגה הוחלף בחדש כולל תפוחים וציריות גומיות. גלגל רזרבי תקין, מגבים חדשים, לוחיות רישוי תקינות, ואפילו אפוד זוהר הרכב עובר טסט בלי בעיה! תתקשרו 0524705962 הרכב בחיפה.
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
הצלחת לבלבל אותי.
אתה רוצה למכור את האוטו לפני הטסט כדי לא לעשות לו טסט, ואז אתה אומר שהוא בטוח עובר את הטסט ואין מה לחשוש העלות כביכול היא 840 ש"ח. זה נשמע לא אמין. מקסימום אם אתה בטוח בכך שהאוטו עובר טסט בקלות למה שלא תמשיך את מכירה גם לאחר ביצוע הטסט בתוספת האגרה, אני מבטיח לך שגם אם תוסיף אלפיה זה ימכר יותר בקלות כי אנשים אוהבים לראות טסט לשנה. כמובן העדיפות היא למכור לפני, כי כל חודש שהרכב אצלך זה הפסד במובן מסויים. בקיצור מה שרציתי להגיד שאין צורך להקציב זמן למכירה (או לספר סיפורים)זה פשוט מעלה חששות אצל הקונים. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
|
840 אגרה+תשלום במכון, יצאנו 900 שקל, עוד צמיגים זה 500, יוצא 1400 שקל השקעה, האוטו ככה או ככה עומד בצד כי אני נוסע רק באופנוע כרגע, מידי פעמים מקבל סיבוב בשביל החימום, אז לא בא לי להשקיע יותר כי הרכב לא זז גם ככה בתקופה האחרונה.
בשביל לעשות טסט, צריך גם ביטוח חובה, נכון אפשר לעשות לכמה ימים, אבל אין לי זמן וכוח להשקיע ברכב שגם ככה עומד, חבל לי עליו, עדיף שמישהו אחר יהנה ממנו. ממממ לגבי ההצעה השנייה של להעביר את הרכב טסט ואז למכור, אז אני רק יפסיד מזה, אני ישקיע 1400 שקל, האוטו יהיה עם טסט לשנה, ואז אף אחד גם ככה לא יהיה מוכן לתת יותר מ10 אלף, אז קרה שהפסדתי יותר, ואין לי גם ככה ממה להפסיד. דבר שני, אני את הרכב הזה קניתי גם חודשיים לפני הטסט שלו, בשנה שעברה בידיוק, לא חשדתי ולא נעליים, נכשלתי על מסרק הגה תקול שהוחלף בחדש בניילון כולל ציריות ותפוחים בעלות בדיחה של 260 שקל, אין מה לחשוש. בכל אופן, מי שמכיר אותי אישית ויש כמה כאלו בפורום, וראו את הרכב, יודעים שמדובר ברכב מצויין, אין לי סיבה לתחמן ולשקר, לא צריך להיות גאון בשביל להסתכל על הרכב ולראות שהוא יעבור טסט עם החלפת צמיגים, כל טמבל יכול לבדוק תקינות אורות וחשמל, כל טמבל יכול להתכופף מתחת לרכב ולראות שהמסרק הגה חדש, כל טיפש יודע לראות בקבלה של מוסך מורשה שהרכב עבר טיפול ברקסים רפידות ודיסקים. הרכב באמת במצב מצויין! אם הוא לא יימכר ובסוף מחוסר ברירה אני אצטרך להעביר טסט בעצמי ולעשות ביטוח, אני ישאיר את האוטו וימכור את האופנוע, הרכב לא עושה בעיות גם ככה. אגב, אם תקרא מה שרשמתי, תבין שהרכב כן עובר טסט.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה סיוויק 2001 ידנית | danixs7 | מכירה | 0 | 15-01-13 12:38 |
| פיאט פונטו ספייס 2001 ידנית שמורה | SP33DS73R | קניה | 1 | 16-10-11 14:07 |
| פורד פיאסטה 1.4 ידנית שמורה ומושקעת! | דניאל_חיפה | מכירה | 10 | 17-08-10 23:09 |
| [למכירה] פיאט פונטו ספייס 2001 ELX ידנית | tomcar | מכירה | 7 | 11-01-10 00:06 |
| למכירה פיאט מריאה 2001 שמורה מאדם מבוגר | gil_a | מכירה | 0 | 02-12-08 17:08 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד