![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
![]() כן, יש לי שתיל פאפיה. שתיל אחד לא יספיק לך תקבל כמה. השתילים של הפאפיה, עד שהם לא מוציאים פרחים, לא ניתן לדעת אם זה זכר או נקבה. לכן צריך לשתול מס' שתילים ולקוות שבינהם תצא נקבה. ואז חותכים את הזכרים, ומשאירים זכר אחד. זכר אחד מספיק להפרות הרבה עצים של נקבות. דוד.
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
יאיר, תפסיק עם המילה הזאת "תותח" בסוף צ.ה.ל עוד יאמין לך בטעות, ויציב אותי בצפון.
![]() אתה תותח שעוזר לכולם, החברה מב"ש "אכלו אותה" כשעברת לגור בנתניה. ![]() דוד.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד משכת אותי באוזן
חוץ מזה אתה שועל ארנבות וותיק בוא נעשה סדר מה שיכול להפתח זה גלגל קאמשפט עליון שקשה לי להאמין שיצא גם אם הוא יצא הוא יתקע על המותחן ולא יפול ונחדד את זה עוד יותר גם לא קרה כלום לגלגל הקמשפט המותחן בד"כ נתפס יתכן שיצא ופה הקטע אם הוא יצא הוא יפול על גלגל גלגל הקרנק ולא יעשה נזק כי הוא חלק להבנתי מה שקרה הוא שחגורת המותחן יצא ושיני חגורת הטיימינג ברחו כמה שיניים ולכן המנוע נתפס ואז אין לך הדלקה ואין סטרטר כל השאר לא הגיוני אצלי ניסיתי פעם להיות ייקי ולהחליף את אטם הקרנק ולא יכלו לפתוח את ברגי גלגל השיניים של הקרנק עכשיו הבנת למה דוד שועל ארנבות כי אי אפשר לעבוד עליו עוד נקודה למחשבה קודם כל אי אפשר לתקן קרנק מעוות ושנית ההוצאה הייתה כפולה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
כל מה שכתבת נכון מקצועי ועלול היה להתרחש.
אבל לא נראה לי שכך קרה במקרה הזה. מהסיבות הבאות. א. הבחור העלה תמונה של הגלגל התחתון. ב. לבקשתי מדד אותו, הקוטר מתאים לגלגל התחתון. ג. יש בגלגל 3 חורים עם הברגות, אליהם מתחבר הפולי. דבר שלא קיים בגלגל העליון. ד. בשום שלב לא נטענן שהמנוע תפוס. לכן יש להניח שהיה סטרטר ולא הייתה הנעה. ומאחר שרעש סטרטר שונה במצב שהרצועה לא מסובבת את הגלגל העליון, הבחור חשב שאין סטרטר. לראיה, כתב " זה לא הרעש הרגיל של התנעה". נמתין לבדיקה שקרליני יבצע היום, נקווה שיעדכנו. יאיר, קרליני זה הבחור שהבטיח לך ולי לפני שנה וחצי ארוחה במסעדה של הקיבוץ ולא קיים, . אמר בשר ארגנטינאי חופשי על האש. זאת בשל העזרה שקיבל מאיתנו ב-GT שקנה והסתבך. אולי הפעם יזכור, ויקיים את ההבטחה. ![]() נ. ב. הפעם תכננתי והצלחתי למשוך אותך באוזן. בפעם הבאה שתיעלם מהפורום, אארגן הפגנה ליד ביתך. ![]() דוד.
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
שלום.
הייתי כל היום בהר אדר בגלל החג ולכן לא יצא לי לבדוק את הרכב. אני מקווה שיהיו עוד הזדמנויות בקרוב... ברגע שיהיה חדש אמשיך לעדכן |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הרכב נכבה בעצירה | moris k | פונטו - טכני | 4 | 07-02-13 18:05 |
טורים משחקים בעצירה פונטו 2005 | avhyh | פונטו - טכני | 4 | 21-04-11 14:51 |
בראבה- האוטו מתכבה בעצירה | tom | בראבה - טכני | 5 | 14-03-09 16:59 |
פונטו ספייס 2002 , רכב נכבה ולא מניע רק לאחר איפוס מצבר | עינב | פונטו - טכני | 10 | 28-01-09 00:29 |
פונטו 2001 ורעש בעצירה | פורום הגראז' | 6 | 23-01-07 15:09 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד