![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אמממ
צטט:
אגב יש כחלת ביד 2 במחיר מחירון.. ממליץ עליה מאוד. יד 8 משהו כזה. אם תימצא HGT במחיר מחירון שמורה. אני מתחייב שאני קונה אותה . |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אמממ
צר לי לבשר לך.. אבל מחירון HGT זה 12800! לפי יצחק לוי. אז את השיעורים שלך עדיין לא עשיתי. כי 16500 זה 4 אלף מעל המחירון?! אם אני לא טועה?!.
ואגב את המחירון של לוי יצחק אפשר לדחוף אתה יודע לאן.! אבל תקנה תקנה.. כי אתה כנראה מבין יותר ממני ב HGT. יותר אני לא אגיב לך בשרשור הזה. תרצה חוות דעות יש שרשור שפתחתי למכירת הרכב שלי. לא סתם כולם ממליצים על הרכב שלי. אבל טוב נו, אתה מבין יותר מכולם פה. אתה תקנה בזול אתה תחסוך נכון. אגב גם אני חסכתי וקניתי בזמנו ממש במחיר של מחירון. שמתי בה קרוב ל15 אלף ליישור קו. אז תעשה 1+1 .. זהו הרכב ישן וספורטיבי לכן יש הרבה בלאי.. לקנות במחירון.. תקנה מאזדה במחירון.. אבל ממש לא רכב ספורטיבי! עוד לא אחזקת רכב ספורטיבי אני מבין. ממליץ לך לא להיכנס לזה. אם אתה לא מכונאי או שאין לך חברים או מוסך שיעזרו לך! (בלי תשלום). *יותר לא אגיב פה. בהצלחה שיהיה לך! |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo Abarth
|
אני מצטער אבל אולי תסיימו להתווכח, דניס אני ואתה ושאר החבר'ה הטובים יודעים מה הרכב שלך שווה ויודעים להעריך את הרכב הזה.
תן לבן אדם לקנות איך שרוצה (לעשות טעות) גם אני הייתי כמוהו עד שהקשבתי לאנשים שקצת יותר מבינים ולמויאל אני רק יכול להגיד לך שהיה ברשותי 206GTI שנת 2002 שקניתי וכולם אמרו לי לוותר כי הוא רצה מחירון אני לא הקשבתי וסיימתי אחרי חודש עם מנוע שתלוי על התושבת מנוע השמאלית כאשר התושבות האחרות ותושבות הגיר נשברו הנזק שהיה לי 15 אלף שקל תיקנתי ומכרתי כדי לא להמשיך לסבול עם הרכב הזה. אז מציע להקשיב לאנשים שיש להם קצת יותר ידע או ניסיון...
|
|
|
#7 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
תקנה מחירון ותשקיע עוד מחירון. בהצלחה.
כל פעם מנצנץ מישהו חדש שחושב שהוא חכם. ואחרי שבוע מנוע במוסך התלתן. הדרך ידועה. ב ה צ ל ח ה שחרון
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש פיאט פונטו 2001-2003 HGT\ABARTH | Sharky | קניה | 31 | 21-04-11 07:25 |
| מחפש לקנות פיאט פונטו ספייס 1.8 שנים 2001-2003 | LALA | קניה | 16 | 25-10-09 23:09 |
| מחפש לקנות פונטו GHT 2001-2003 | wbear870 | קניה | 6 | 07-10-09 22:18 |
| מחפש מגש אחורי פונטו ספייס 2001-2003 | Tzvika 16V | קניה | 9 | 07-08-08 22:55 |
| מחפש פונטו ספייס 2001-2003 | קניה | 4 | 06-05-07 18:13 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד