![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונט ספיס ELX ידנית 2001
|
תודה רפי עזרת מאוד
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
טיפול בפיאט בראבו
אני מציע לך לבצע הטיפול במוסך שמכיר היטב את דגם מכונית זאת ושיש לו גם מחשב איבחון עם יכולת לבצע עידכון במחשב ניהול הרכב שבוצע הטיפול.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
|
עדיין אין לי את הרכב.
הצעו לי את הרכב הזה והוא מתקרב לטיפול 90 אלף אז היתעניינתי כדי לדעת עלויות פלוס מינוס ביום שישי הקרוב הולך לראות את הרכב המלצה היכן לבדוק אותו באזור המרכז? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
בדיקת הפיאט בראבו
אזור המרכז הוא גדול, היכן עדיף לך?.
הכי טוב זה ראשית לגשת למוסך שמכיר היטב את מכוניות פיאט לבדיקה ראשונית כדי שיגידו לך שם אם הרכב במצב טוב שכדאי לבודקו הלאה במכון בדיקה (ביחוד בהקשר לתאונות). לאחר בדיקת המכון (שכמובן מנסה לכסות את עצמו בכל מיני הגזמות של תקלות) לחזור אל המוסך עם הרכב וטופס ממצאי הבדיקה ואז יראו ויגידו לך מה באמת צריך לתקן, עלויות, דחיפות, זמנים וכו'. האם אתה יודע אם המכונית טופלה ותוחזקה כל הזמן במוסכים מורשי היבואן או לא?. האם המוכר הוא אדם פרטי או סוחר רכב או חב' ליסינג ומה היד שלו הנוכחית?. בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Member
|
הקניה מאדם פרטי אזור ר"ג.
דיברתי אם מוסך שמשון ביהוד אם בחור בשם חיים הם אמרו שאוכל להגיע לבדיקה חינם ולראות מה המצב המכני של הרכב וכמובן המליצו ללכת למכון בדיקה לאחר מכן. הרכב עם 88 אלף ק"מ ולכן החשש הכי גדול שלי מחר אקבל את ממצעי הבדיקה שבעל הרכב עשה לפני חצי שנה ונראה מה הלאה. רפי תודה רבה על הכיוון והעזרה |
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
רכישת הבראבו
בהצלחה ברכישת המכונית ואצל חיים ניתן יהיה לראות את עברה הטכני של המכונית, כל זמן שטופלה ותוקנה במוסכים מורשי היבואן.
לי יש בראבו כזאת (2010) ואני מאוד נהנה ממנה. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התייעצות בנוגע לטיפולים לאחר רכישת ספייס | JunoBoy | פונטו - טכני | 5 | 11-03-10 09:41 |
| שאלה בנוגע לטיימינג | barel | פונטו - טכני | 4 | 12-08-09 09:42 |
| שאלה בקשר לטיפולים | shakedd | פונטו - טכני | 1 | 26-12-08 22:19 |
| שאלות בנוגע לטיפולים עבור פונטו 2006 | yigal_van | פונטו - טכני | 1 | 20-08-08 23:29 |
| שאלה בנוגע לשמן גיר | פורום הגראז' | 0 | 25-12-06 14:47 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד