![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Bravo +
|
מקט"ים חלקי פיאט
היי,
ניסיתי לחפור ברשת ללא הצלחה מרובה. האם יש אתר שמרכז מק"טים של חלקי פיאט/אבראט/לנציה/אלפא? תודה מראש. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
אענה לעצמי
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט קופה 16V
|
אתר המרכז חלקים המקוטלגים בצורה מסודרת לפיאט
בוקר אור ושבוע טוב,
ישנו את ה-eper של פיאט אשר מרכז בצורה מסודרת את כלל המק"טים של חלקי פיאט. הרבה פעמים יצא לי לעשות בו השימוש ובפרט שידוע כי גם סמל"ת וגם מי"ר חלפים בארץ עובדים על פי אוטו מק"טים. ![]() הלינק: http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...&MAKE=F&SBMK=F בברכה ארז ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
צטט:
אין שם רכבים חדשים יחסית. סתם כדי לשתף, רכשתי לאחרונה טורבו,downpipe ומזרקים שירדו מאבארט 500. רציתי לבדוק אם חלקם אותם מקטים כבו בבראבו. ממה שנראה המזרקים הם אותם מזרקים אבל הדאון פייפ שונה. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט 500 עם מנוע 900 סמ"ק "טווין אייר" בישראל פיאט 500 עם מנוע 900 סמ"ק "טווין אייר | רפי לין | פיאט כללי | 6 | 23-02-12 09:24 |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| פיאט פנדה 4X4 נגד ריינג' רובר. (מתוך "הילוך חמישי" | פיאט כללי | 1 | 29-01-07 15:54 | |
| מיד ב"מופע המוטורי": פיאט פנדה 4X4 בהופעת בכורה | פיאט כללי | 9 | 27-12-06 02:25 | |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד