![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
טיפול לפני טסט. צריך?
שלום, ברשותי פיאט פונטו 2005 הרכב אמור לעבור טסט השבוע.
השאלה שלי האם צריך להעביר את הרכב טיפול לפני הטסט? מידי פעם נדלקות ברכב נורות ואולי הוא כן צריך לעבור טיפול. הנורות נדלקות ונכבות לאחר הדממה של המנוע והפעלתו, אולי יש בעיה במחשב או משהו כזה. מילאתי גז למזגן לפני כחודשיים ושוב פעם המזגן הלך, איפה אני יכול לתקן את הבעיה הזו (שכנראה זה כבר לא גז) והאם יש למישהו מוסך מומלץ גם לטסט וגל לטיפול לפני הטסט ולמזגן אני אשמח. ברדיוס של אריאל.. (ראש העין, פתח תקווה וכו') תודה רבה ושובע טוב! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צטט:
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...9298#post39298 איזה נורות נדלקות ? יש נורות שאומרות שהפנסים דפוקים דבר שבטוח ייבדק בטסט ויש נורות בטיחות שאולי צריך לתקן בלי קשר לטסט... אם כל התאורה של הרכב עובדת, הצמיגים במצב טוב והברקסים טובים (ואם הרכב לא מעשן - ז"א שיוצא עשן מהאגזוז דבר שיכול לגרום לזיהום אוויר) הייתי ניגש לטסט, שם מגלה מה לא טוב במידה ויש דבר כזה ומטבל בהתאם, הכי חשוב זה שתיגש כשאתה חושב שהכל טוב ואין סיבה שהרכב לא יעבור טסט, אם זה המצב - הדברים שיוכלו להכשיל אותך עליהם יהיו קטנים ושוליים ותוכל לסדר אותם ולחזור לעבור את הטסט. בקשר למזגן - איש מקצוע שמתעסק בזה, קודם תבדוק כמה עולה בדיקה רצינית שתעלה על מקור הבעיה, משם להצעת מחיר מאותו בעל מקצוע - לעוד הצעות מחיר מבעלי מקצוע אחרים - לבדוק איכויות ולא להתפשר וללכת לחאפרים - אם מתקנים את המזגן כמו שצריך פעם אחת הוא יפעל טוב לעוד כמה שנים טובות.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
טיפול, טסט, מזגן וכו'
קצת באיחור (הייתי בחופש) לכל מה שרצית חיים ב"מוסך פיאט שמשון" שכאן:
www.musach.co.il/details.asp?id=60 בברכה - רפי לין
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
לפני טיפול גדול | DolgovDima | פונטו - טכני | 0 | 20-07-13 22:28 |
התיעצות לפני טיפול | matanel7 | פונטו - טכני | 1 | 14-07-12 14:46 |
מה לדעת לפני טיפול 30K באיבו? | akover | גרנדה פונטו - טכני | 2 | 07-05-12 10:01 |
צריך עצה טובה לפני קנייה | moti | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 15-07-10 17:34 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד