![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צטט:
אם כן הייתי ממליץ לקנות את המתאם הזה של USB למחשב מצד אחד וכרטיס הזכרון מצד שני, אם אין בעיה של העברת נתונים מעט לכרטיס אין סיבה שהכרטיס לא ייפתח ותוכל להעביר את הסרטונים. תזמין לך כרטיס מתאים מאיביי שיגיע אליך עד תיבת הדואר, אם גם זה לא עובד - אז הלך דולר.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא יאומן מה שקורה.
Reka עכשיו לאחר שקראתי את התגובה שלך, החלטתי לפני שאזרוק אותו, להכניס פעם אחרונה את הכבל USB למחשב. לתדהמתי נורת הטעינה נדלקה, והוא שוב מופיע במחשב. אבל לא מראה תמונה. בהוראות כתוב שיש להטעינו 3 שעות, עד שהנורה האדומה תהפוך לכחולה. קודם לא עשיתי זאת. כאמור לפני כ-5 שעות, כל הניסיונות שלי להטעין אותו מהמחשב וברכב לא הדליקו נורה. לא מבין מה קרה. אחכה לכחול ואעדכן שוב. ולשאלך, הבעיה לא הייתה בהעברת נתונים. המחשב כתב שווינדוס לא מזהה אותו. והוא לא הופיע "במחשב שלי". נראה שהבעיה בסוללה ריקה. אבל למה קודם לא הדליק מנורה ולא הטעין ?. דוד. .
![]() |
#3 |
Senior Member
|
עדכון.
לאחר שהטענתי אותו שלוש שעות, כאשר הזיכרון בפנים, לא נדלקה נורה כחולה. לחצתי על כפתור הצילום ושוב העט מת. אין שום נורה דולקת, והוא לא מופיע במחשב. עכשיו הוצאתי את הכרטיס ואני מטעין בלעדיו. נראה לי שהכרטיס מרוקן את הסוללה או לא נותן לה להטען. אתה שם בקליפורניה, יאיר. קנה לי כרטיס מתאים. ![]() אני חייב לדעת מה קורה כאן. דוד.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
איפו אני ואיפו קליפורניה
![]() קראתי את ההוראות רשום שהכרטיס שצירך הוא מסוג micro sd והקיבולת המקסימלית שניתן להישתמש בעט הוא עד 32 G הכרטיס שקניתה מתאים ובעל קיבולת עד 2 G כשהכנסת את הכרטיס לחצתה אותו עד הסוף ? לפעמים הדברים האלה אמורים להינעל בפנים כלומר לוחצים עד ששומעים קליק או משהוא דומה תנסה ותעדכן |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
צודק, הכרטיס שקניתי מתאים.
ממעט הזמן שהיה לי, שיחקתי עם העט והצלחתי לצלם ולהעלות למחשב סרט קצר עם הקלטת קןל. אבל אני לא מצליח לצלם פעם תמונה ופעם סרט. עדיין לא הצלחתי למקד את העדשה לחפץ אותו ברצוני לצלם. יאיר בהזדמנות תקפוץ אלי. זה לא דחוף. אני זקוק לעוד מעט הדרכה. ![]() דוד.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מצלמה מיוחדת. | davidmzr | אוף טופיק | 6 | 08-08-12 18:01 |
רמקולים למחשב | 11astrix | אודיו | 1 | 27-01-12 21:45 |
סיכון בהחניית רכב בחניון מוסדר (מצלמה נסתרת) | רפי לין | רכב כללי | 10 | 21-01-11 11:30 |
מנורת הזרקה דולקת והאוטו מעלה טורים לבד. | ZetLAW | פונטו - טכני | 5 | 12-07-10 11:26 |
צולמתם ע"י מצלמה משטרתית? שלחו את המכתב המצורף והדו"ח יבוטל | stio | אוף טופיק | 2 | 19-05-08 00:35 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד