בהתרחשות מעורבים גם אני וגם אבי. האדם ששוחח עם חיים הוא אבי, ובשרשור אני מייצג את שנינו ומשמש לו קול מסיבות טכניות.
צטט:
|
2. האדם (שאת שמו איני יודע) שפירסם כאן את תוצאות בדיקת הרכב, ביקש ממני המלצה לקניית פונטו וקיבל ממני מס' טלפון של לקוח שמטפל במוסך באופן קבוע בפונטו שלו ובזאת כל מעורבותי במקרה!
|
המלצתך על "רכב במצב מצוין" המטופל במסירות על ידך היא לב ליבו של העניין. על כך אני מלין. לאחר המלצות מקצועיות מסרת לי באופן אישי את פרטי ההתקשרות עם בעל הפונטו, וכך
ללא חשש מיהרתי לקדם את רכישת הרכב וכמעט שפסחתי על בדיקה מאותה הסיבה.
צטט:
|
3. הרכב הנבדק, מטופל אצלי מדצמבר 2006 באופן קבוע ומסודר וללא בעיות קיצוניות (מנוע, ראש מנוע, גיר וכו').
|
בתואנת שווא
לא נמסר תדפיס היסטוריית טיפולים המפריך או מוכיח זאת. אין ראיה פיזית לטענתך, לא למראית עין ולא בבדיקה מדוקדקת ומקצועית. עם זאת, אתה דבק בגרסתך כי הרכב מטופל וללא בעיות קיצוניות. אני מפנה אל ממצאים כגון:
לחץ עוקה גבוה, גיר מחליק, בלאי כללי גבוה ופגמים במרכב הרכב הנ"ל הלכאורה מומלץ.
צטט:
|
4. מעולם לא הייתי הבעלים של הרכב המדובר ואין לי מושג כיצד הגיע הקונה הפוטנציאלי למסקנה זו.
|
נדב, בעל הפונטו המומלצת, הוא זה שמסר כי הרכב היה בבעלות אשתך בעברו. הוא ראה בייחוס המכובד נקודת זכות להיסטוריית הרכב ואות לטיפול קפדני מופלג. לא מצאתי יסוד סביר להניח שאינו דובר אמת, דווקא משום שסמכת ידיך עליו ותיווכת. בכל אופן, אלה אינם עיקרי הדברים ולאמירה זו לא הייתה משמעות יתרה לפני הבדיקה.
צטט:
|
5. אני רואה בדברים שנכתבו, ללא כל בדיקה איתי לפני פירסומם, פגיעה בשמי הטוב והוצאת לשון הרע.
|
אמת דיברתי. כקצין משטרה בדימוס, לא עברתי ולא אעבור על החוק. תוצאות הבדיקה העגומות יחד עם חוסר הרצון/היכולת לספק תדפיס היסטוריית טיפולים הניאו אותי כליל מניסיון התקשרות נוסף ופטרו אותי מאחריות מוסרית ליידעך בנושא, וכמובן שלא חלה עליי שום אחריות חוקית כזאת. זהותי ידועה לנדב וכנראה גם לך.
צטט:
|
6.אני מאמין שגם פירסום שקרי זה...
|
נמסרו כאן עובדות כהווייתן ותו לא. לא נתת לאף עובדה לבלבל אותך ולא התייחסת לגופו של עניין; עשה זאת ושאל עצמך מי משקר.