![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
תגובה
זה שפיאט יצאה מgm גם אני אומר שזה טוב למה כי gm לא הספיקו לעשות לפיאט מה שפולקסווגאן עשתה לסקודה וגם עכשיו פיאט ועכשיו שפיאט יצאה מgm אז ככה המצב ימשיך ליהיות שפיאט עושה הכל לבד והכל איטלקי וגם פיאט קיבלה כסף.....
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
אין מה להתבייש, וצריך להודות. אלפא 147 מהנה לנהיגה יותר מהפיאטים הקיימות בשוק כרגע.
למה מועדון פיאט? כי האהבה עיוורת ואני אוהב את המכוניות שפיאט מייצרים. (גם את הגרועות שבהן). ולגבי עתידה של פיאט כחברה, אני רוצה להיות אופטימי, אבל הם נמצאים בקשיים עצומים וקשה להם להתרומם באירופה. |
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
וברוח הדברים,אני מאד אוהב את פיאט,את קבוצת פיאט ואת תעשיית הרכב האיטלקית. היו לי המון פיאטים (וגם לנציות ואלפא אחת) וגם היום יש לי 2 פיאטים קלאסיות (והיו יותר אם היה לי מקום אכסון וחניה..) אבל !!!! זה לא אומר שאסור לי להעביר ביקורת על פיאט וזה לא אסור לצעוק ולהתריע על מחדלים ולקוות כי העתיד יהיה טוב יותר מההווה והעבר הקרוב.
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
פיאט 238
כבר מזמן שלא ראיתי פיאט 238 והאחרונה שעליה עבדתי הייתה שייכת לחב' אליטליה ונסעה רק בשטח נתב"ג והייתה מגיעה למוסכנו כל שנה להעברת טסט וזה היה לפני כ 15 שנים.
בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#15 | |
|
Guest
|
Re: פיאט 238
צטט:
את הרכב רכשתי לפני מספר שבועות מהיד הראשונה ואני יד שניה! לרכב כ 40000 ק"מ בלבד אך המנוע מושבת. בשנת 1988 פרץ אטם ראש ומאז הרכב עומד בחניה מקורה. רכשתי לאחרונה מספר ספרים וכן חלקים אך אשמח לקבל כל עזרה באיתור רכב נוסף כזה בכל מצב,ספרים וחלקים. טרם פתחתי את המנוע ואינני יודע אם הוא בר שיפוץ אך אשמח לקבל מידע על מנוע כזה למכירה/מסירה ומדובר למעשה במנוע של 124 ספיישל 1438 סמ"ק. שיפוץ הרכב אמור להתחיל באביב וכאמור אשמח לקבל כל מידע שיוכל לעזור |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד