![]() |
|
![]() |
מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
|
עדיין, כמה דברים אמרת שצריך לסדר? כמה הם יעלו לך? כמה זה יוצא בסופו של דבר? לא היית מעדיף לקנות כבר ביוקר רכב מיושר קו ולהימנע מכל זה?
![]() |
#12 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונט ספיס ELX ידנית 2001
|
תחשוב שאתה קונה בית במילון שקל אחרי שיפוץ והכול...
ואני קונה את אותו הבית אבל לא משופץ ב650 אלף ומשפץ בעוד 200 אלף ומגיע לאותו בית כמו שלך.... מה עדיף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
בספק אם זה נכון, אם מישהו קונה ומתקן מאה אחוז לבד אולי הוא יכול ליישר קו במחיר מאוד זול.
אני מגבהה את ההשקעה בקבלות, ושוב, אני לא באמת מצפה למכור במחיר, אני רוצה פחות.
![]() |
#14 |
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
למען האמת, לפני חודש פירסמתי את הרכב ביד2, התקשר בחור רציני מעתלית ורצה להגיע באותו יום לקחת אם אהיה מוכן לרדת ל15, אמרתי שכן, בסוף התקשרתי אליו ואמרתי לו שאני יורד מהעניין, הצטערתי רגע לפני המכירה, הוא כנראה התלהב מהעניין והבין שמדובר במציאה והציע לספוג עלות העברת בעלות ולהגיע עד אליי, אני עדיין סירבתי.
ממש היה קשה לי למכור אחרי כל ההשקעה. עכשיו זה קצת יותר רלוונטי כי אני כבר יודע איזה אופנוע אני רוצה ויש כזה אחד במצב מושלם וכבר דיברתי עם הבחור שמוכר, אז המכירה חזרה לפרק, מאז הפירסום קיבלתי 2 טלפונים, אחד הציע החלפה על לנסר דור חדש, מכיוון שלא הסכמתי הוא אמר שברגע שהלנסר תימכר הוא יחזור אליי, והשני חיפש פונטו אבל אין לו תקציב, העריך את ההשקעה ואמר שאם היה לו הוא היה מוסיף אבל יש לו תקציב מוגבל. אגב, האופנוע שאני קונה ייקנה מעל המחירון כי הבחור השקיע בו המון וזה גם נראה לעין, לפחות אני יודע להעריך השקעה. מה שאותי מעניין, זה מה המצב של הרכבים של כל אלה ש"סוקלים" אותי, כי בטח קניתם פונטו שנוסעת מעולה ב6 אלף לא? בכל רגע נתון, אני יכול לחתוך את המחיר ולקבל 1000 טלפונים, אני מעדיף לחכות כי גם ככה אני עדיין לא עם a ביד, אני לא לחוץ, אם מישהו יגיע במחיר גבוה יחסית, אז הרווחתי, תקריאו לזה שיטת מצליח תיקראו לזה נוכלות, יש לי קבלות על כל בורג שהחלפתי באוטו וכל בורג שהוחלף מהיום שהוא על הכביש, אני לא מסתיר כלום.
פונטו ספייס sx 1.3 ידנית הפונטו למכירה! http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=16579 נערך לאחרונה על ידי דניאל_חיפה : 16-05-13 ב 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
הרכב עבר 10 אלף ק"מ מאז הטיפול האחרון (שהיה היישור קו שעשיתי), ולכן, הוחלף היום שמן מנוע 5w30 סינטטי, מסנן שמן ומסנן אוויר, על הדרך נבדקו כל הנוזלים ברכב, מנוזל שמשות ועד נוזל קירור, הכל במפלס תקין כמו שציפיתי, נעשתה לרכב בדיקת בטיחות (ברקסים ומערכת הגה וכו') וניתן מבט כללי על הרכב מהמוסכניק, לא חשבתי אחרת, הרכב יצא פיקס.
כמובן שיש קבלה על הטיפול, למי שתהה לרגע, 10 אלף בול מאז הטיפול הקודם, סרגל. טיפול הבא רק בעוד 10 אלף ק"מ, חוץ מזה אין מה לגעת ברכב. אגב, מי שקצת פחות פדנט יכול גם לעשות פעם ב15 טיפול, אבל אני לא עושה דברים כאלה.
![]() |
#17 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מכרתי את הפונטו 2006 שלי בתוך שעה וחצי, במחיר מחירון (מחירון משוקלל כולל הורדת ליסינג וק"מ).
אולי בסוף הייתי מוצא פראייר אם הייתי מבקש 18K ולא יורד שקל, אבל בשביל מה להחזיק רכב שאתה לא רוצה בו? כדי להרוויח 2500 שקל תיאורטיים? שמחתי למכור מהר ואני מקווה שזה יהיה ככה עם הפנדה הנוכחית שלי, ביום שארצה למכור אותה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
אני יודע שאם אני מוריד את המחיר, יודע מה, 2000 שקל גם מעל המחירון, שזה אומר 11,400, אני מוכר תוך פחות מיום.
ויותר מזה, אנשים התקשרו והתווכחו שאני יוריד ל12 והם יבואו לקחת, אז אני יכול למכור גם ב12 היום, אבל אני לא לחוץ על כסף. אני לא ממהר למכור, גם כי עדיין לא סיימתי עם הרישיון לאופנוע, גם כי ייקח זמן עד שאני ימצא אופנוע שיתאים, וגם כי הרכב לא עושה בעיות והוא לא שוחט לי את הכיס. אני אפילו חוטא במחשבה על הקפאת הביטוח והרישיון ולהשאיר אותו בחניון המקורה, ולקחת הלוואה לאופנוע. אגב, במה זה כרוך והאם שווה לטרוח בריצות לביטוח ולמשרד רישוי בשביל שהרכב יעמוד סה"כ עד החורף הבא? הייתי משאיר אותו במשפחה, אבל אני היחיד עם רישיון בבית אז כל הוצאות התחבורה עליי, אחרת מי היה חושב למכור בכלל רכב כזה.
פונטו ספייס sx 1.3 ידנית הפונטו למכירה! http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=16579 נערך לאחרונה על ידי דניאל_חיפה : 21-05-13 ב 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
מחיר מעודכן, 13,500
משאיר ברכב רדיו דיסק פיוניר דולפינים עם usb ds aux ורמקולים של פיוניר. אפשרות החלפה בhgt תישקל.
![]() |
#20 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אני כבר עוד מעט עושה טיפול 60 אלף לפנדה ואתה עדיין מוכר? בסוף עוד יגידו שאין שוק לפונטו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
למכירה סיוויק 2001 ידנית | danixs7 | מכירה | 0 | 15-01-13 12:38 |
פיאט פונטו ספייס 2001 ידנית שמורה | SP33DS73R | קניה | 1 | 16-10-11 14:07 |
פורד פיאסטה 1.4 ידנית שמורה ומושקעת! | דניאל_חיפה | מכירה | 10 | 17-08-10 23:09 |
[למכירה] פיאט פונטו ספייס 2001 ELX ידנית | tomcar | מכירה | 7 | 11-01-10 00:06 |
למכירה פיאט מריאה 2001 שמורה מאדם מבוגר | gil_a | מכירה | 0 | 02-12-08 17:08 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד