![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא יאומן.
חברים מי יכול להמליץ לי על פסיכולוג, אני זקוק לזה באופן דחוף.
![]() למה ?. לא יאומן כי יסופר. הבן שלי נסע לפני שעתיים בג'פ לאזור התעשייה. נכנס במקרה למוסך קטן בשם "גילי", דיאגנוזיסט שפתח מוסך לפני שנה ברחובות. הבחור ידיד של הבן שלי. הבן סיפר לו את הסיפור. לא תאמינו, גילי אמר מיד שסלולואיד מס' 1 תקול או לא מחובר. מאחר שהיינו כבר במוסך וב-4 מכוני גירים, הבן אמר שהוא לא מאמין. "אני אוכיח לך" אמר גילי, חיבר את הרכב למחשב, וזה מה שעלה (בתמונה המצורפת) הבן צילם כדי להוכיח לבעל המוסך. זוכרים מה אמר ספי ?. הבחור העלה את הרכב על הליפט, שיחרר את הגשר של הגיר, משך אותו למטה והכניס את הקונקטור של הסלונואיד למקום. לא ניתן היה לראות את מיקום החלק. הרכב חזר לתפקד כמו בראשונה. כל הסיפור ארך חצי שעה ובסופו לא רצה לקבל תשלום. אבל הבן צילצל למשה בעל המוסך שאמר לו "מה קרה הערת אותי משינה". "לא נורא, עכשיו תורך לא לישון, כמו שאני לא ישנתי בגללך שלושה ימים, תכין למחר בבוקר 600 ₪ וקח את דבריך בחזרה, שאולי הרכב נכנס למוסך עם תקלה בגיר". סוכם שהמוסך ישלם מחר את הסכום, ובני יעביר אותו לגילי. מגיע לו. מחר מעברים בעלות. התאמינו ?. הבן סוף סוף יהנה מההונדה אקורד שקנינו בשבוע שעבר.הונדה אקורד מודל 2008 עם 95K ק"מ, יש שנייה מחבר קיבוץ. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 22-04-13 ב 21:57. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תמונה לאחר הורדת פסי קישוט, ג'אנטים, פנסים, גריל | -אודי- | שיפורים וקוסמטיקה | 26 | 11-02-11 21:50 |
| רעש מכני לאחר טיפולים במוסך | Anat | פונטו - טכני | 14 | 22-07-09 14:24 |
| מספר בעיות לאחר ביקור במוסך- פונטו HGT | *ניר* | פונטו - טכני | 8 | 01-07-09 20:42 |
| הרכב התדרדר - יום לאחר שהיה במוסך | achsegal | פונטו - טכני | 6 | 21-08-08 21:00 |
| עדכון נוסף:האם צריכת הדלק השתפרה לאחר הורדת ה co בפיאט אונו | פורום הגראז' | 120 | 07-06-06 23:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד