![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בעל מאזדה לנטיס מאילת, העלה הודעה לאתר מאזדה, בה הוא חבר (גם אני) וביקש עזרה.
כתב שהכניס את הרכב למוסך באילת לשיפוץ ראש. לאחר השיפוץ כתב, "אחרי יומיים,שלושה של נסיעה הפלגים מפויחים ואז האוטו לא מניע מנקים ואז הכול תקין עד הפעם הבאה." חזר למוסך נאמר לו "אולי כדאי להחליף את גומיות השסתומים, או להחליף מנוע". גומיות שסתומים לאחר יומיים משיפוץ הראש ?. כעסתי. כתבתי ואמרתי לו בנייד שעבדו עליו. מאחר שהוא הילל ושיבח את המוסך שם הוא מתקן שנתיים, לא יכולתי לשנות דעתו. אחרי יומיים כתב שהוזמן מנוע מיבוא, המנוע הורכב ושוב התחילו הבעיות. הרכב לא מניע טוב הסחיבה חלשה ואוכל הרבה דלק. לא אתפלא אם שוב יומר שהפלגים מפויחים. חזר למוסך, נאמר לו שיסע כמה ימים והבעיה תחלוף מעצמה. קודם כעסתי ועכשיו רתחתי. הציע לי את המנוע "התקול" חינם, משום שלא רצה לתת אותו לבעל המוסך. אמרתי לו שלא היה צריך להחליף מנוע שעבר רק K130 ק"מ משום לדעתי הבעיה לא הייתה במנוע, ולא שיפצו לו את הראש, אולי החליפו רק אטם ראש, ואולי בכלל לא הורידו ראש. הסכמנו שכאשר המנוע יגיע אלי, אוריד את הראש אצלם ואעלה תמונות. יאיר, אתה מאמין שיש דברים כאלה ? כואב הלב. דוד.
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
מאמין ועוד איך אנחנו אכלנו אותה עם הוולבו של אמא שלי כשהחלפנו מנוע סיפורי מעסיות ובילבולי מוח הכניסו לנו מנוע גמור ואחר כך אני שיפצתי אותו
שוב תודה על הארגז עם הפירות והירקות |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר, הפירות והירקות הם לא לך אלא לאישתך. היא סידרה לי את ה-WAZ.
![]() דוד.
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מצתים (פלאגים) מפויחים
מצתים מפויחים מהר, מעידים על תערובת דלק עשירה מאוד וזאת רק התוצאה ולא הגורם לבעיה.
כמובן שהחלפת מנוע לא פותרת את הבעיה שבכלל נמצאת במקום אחר. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעייה בהצתה | micha6a | פונטו - טכני | 5 | 11-05-11 21:21 |
| בעיה בהצתה + ברקסים. | usher123 | פונטו - טכני | 10 | 05-04-11 00:34 |
| שלום, זקוק לעזרה בפתרון בעיה בהצתה. | מישל431 | פונטו - טכני | 5 | 24-02-10 22:49 |
| טיפו 94 - בעיה בהצתה | פורום הגראז' | 5 | 12-04-07 19:12 | |
| נדלקה לי המנורה שמודיעה על בעיה בהצתה! למישהו יש ניסיון? | פורום הגראז' | 11 | 17-11-06 17:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד