![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
בשנה שעברה לפני הטסט החלפתי אגזוז [נראה לי זה היה 2 דודים מהממיר עד הסןף] ב850 ש"ח.
זה אומר שעשקו אותי? המחיר היה זהה אצל כל האגזוזנים בי-ם.
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מה פתאום עשקו, בעיר הקודש ירושלים לא עושקים.
![]() אתה כבר היית אצלי, למה לא התייעצת. בעיר המדע רחובות, יכולתי לעשות לך את זה ב- 600 ש"ח כולל מע"מ. אבל לא בוכים על חלב שגלש . מה עם המזגן הוא עוד עובד ?. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
איזה מתוק אתה דוד
לא חלמתי שתזכור אותי!! א. המזגן עובד תקין ומקפיא [לפעמים בתוך העיר בעמידה עדיין לא כ"כ מקרר, אבל יש לי הבטחה ממך להשלמת גז... ב. אני חושב שהייתי אצלך אחרי החלפת האגזוז ג. אני כרגע לפני עוד טסט. בשנה שעברה החלפתי רפידות קדימה [רמסה] ואחורה [אנא ערף. את הרמסה אני קניתי]. הבלמים חורקים ורועשים. לבוא אליך לפני הטסט או לנסות לעבור ככה ואז לבוא לטיפול [שמן ופילטר] ד. אגב, שברו לי שוב את הווישר האחורי... [ההוא עם האום הנוצץ] ה. מה עם עץ הלימונים? תהיה בריא עד 120 ותמשך כל הזמן לעזור ככה לאנשים. אין עליך.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 02 צנרת פליטה | DAN4U | פונטו - טכני | 7 | 15-02-11 22:52 |
| החלפת מקצועית של דוד פליטה | רפי לין | בעלי מקצוע | 0 | 08-07-10 14:55 |
| חיישן חמצן ספייס 2003 אוטו. | אמיר אסולין | פונטו - טכני | 8 | 19-01-10 03:10 |
| מחפש פונטו ספייס אוטו'! | UNO TURBO 92 | קניה | 0 | 04-03-09 17:48 |
| מעוניין לקנות פונטו ספייס אוטו' 01-02 ELX | gibson9655 | קניה | 0 | 25-07-08 10:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד