![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
דיברתי עם האגזוזיסט שלי.
החלפת הדוד תוצרת פורטוגל וגומיות אם צריך 320 ש"ח כולל מע"מ. נראה לי ש-300 גם ילך. זכור שהמחיר הוא למכונאי. אם מתאים לך, דבר. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto spice
|
דוד תודה על התגובה המהירה
סליחה על הבורות אבל מה הכוונה בתשלום למכונאי? אם זה 300 אני אשמח על החיסכון של 150 שקלים. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
נכון. החיסכון 150ש"ח.
המחיר למכונאי, ז.א. שללקוח מזדמן (קרי בעל הרכב).לוקחים כמה שיותר. כאשר מכונאי מגיש את העבודה לאגזוזיסט, המחיר נמוך. אני אתן לך דוגמה, אתמול הבן הגדול שלי הלך לקנות בחנות ברחובות קוייל למאזדה תוצרת אנגלית. בעל החנות שאני לקוח/מכונאי קבוע אצלו, לא זיהה שזה הבן שלי, וביקש לו 360 ש"ח. צילצל אלי, אמרתי לו שלא יקנה. למחרת נסעתי לחנות וקיבלתי ב-280 ש"ח את אותו הקוייל, בלי להתמקח. אז אם אתה רוצה, שלח לי את מס' הנייד שלך לתיאום. אפשר עוד היום לבצע עד השעה 16.45. או ביום שיתאים לך. המחיר נשאר כמו שכתבתי. דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
דוד תודה. אין עליך.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
אין בעיה. מתי שיהיה נוח לך צלצל אלי. אם לא אוכל לקפוץ איתך, אדריך אותך שתגיד לו שאתה לקוח שלי. כמו שעשיתי עם yair791 שבא מבאר שבע. הבחור החליף את כל האגזוז, וחסך כמה מאות שקלים.
דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
טוב אז ככה
נתחיל מהעבודה. היום ביקרתי במוסך והדוד הוחלף סה"כ כולל גומייה וריתוך של הדוד החדש 320 שקלים. ועכשיו לחלק היותר מעניין אחרי התיקון נסעתי לפגוש את דוד. אחרי כל ההודעות והשיחות פגשתי את הבנאדם שעזר פה לכל כך הרבה חברים בפורום. ישבנו לכוס קפה ודוד התעקש שאני אטעם מהעוגה שהם צריכים לזרוק למרות שהיא הייתה טעימה. דוד חבל לזרוק. בנאדם נחמד שרק רוצה לעזור. אין הרבה כאלו. דוד פעם הבאה הקפה והעוגה עליי. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
לא התעקשתי שטטעם מהעוגה, פשוט אמרתי לאישתי כאילו בשקט, שתגיש לך מהעוגה הישנה שממילא צריך כבר לזרוק אותה.
![]() תתנחם בזה שגם לאבא של TOMERZHR עשיתי כך. האיש לא הפסיק לצחוק ![]() שמח שחסכתי לך על התיקון. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 02 צנרת פליטה | DAN4U | פונטו - טכני | 7 | 15-02-11 22:52 |
| החלפת מקצועית של דוד פליטה | רפי לין | בעלי מקצוע | 0 | 08-07-10 14:55 |
| חיישן חמצן ספייס 2003 אוטו. | אמיר אסולין | פונטו - טכני | 8 | 19-01-10 03:10 |
| מחפש פונטו ספייס אוטו'! | UNO TURBO 92 | קניה | 0 | 04-03-09 17:48 |
| מעוניין לקנות פונטו ספייס אוטו' 01-02 ELX | gibson9655 | קניה | 0 | 25-07-08 10:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד