![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Evo Abarth
|
אני יכול להמליץ על מיכאל יש פרסום שלו באתר מועדון אלפא.
חבר שלי מטפל אצלו עם GT 3.2 V6 ושלחתי אליו גם חבר עם איבו פונטו ספורט ופידבקים שהוא אמין שירותי וזול לא מנסה לקחת כסף ממך ושתצא עם תחושה מגעילה מאד סבלני ואפילו נותן עזרה והסברים המוסך נמצא בדרום ת"א קרוב למשטרת מחוז ת"א
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כמו שהבטחתי עדכון על התיקון
לא יכולתי לחכות ליום א' לכן הלכתי למוסך שאני זוכר אותו כאמין.
המוסך שאליו נסעתי: נסעתי למוסך פולקסווגן האודי חולון ברחוב המכתש. אבנר (בעל הבית) בעבר סידר לי את הפח של הדלת במחיר ממש זול אחרי קיבלתי הרבה הצעות מחיר מטורפות ממקומות אחרים. הבעיה שהייתה לי ברכב: הגעתי אליו עם בעיה שהמנוע מגמגם - הטורים עלו וירדו ונדלקה לי נורה שמסמת בעיה במנוע. שהגעתי בשעה 10 בבוקר אבנר לא איתר את התקלה ואמר לי לחזור ביום א'. ביקשתי ממנו לעדכן אותי לפני שהוא עושה משהו כדי שאני אבדוק את המחיר עם אורן עלפי ההמלצה שלכם. בשעה 12 אבנר התקשר אלי ואמר שהבעיה נפתרה - הוא אמר שחוטי הפלגים הוחלף בוא תיקח את הרכב. אני מאוד שמחתי שהבעיה נפתרה כבר עכשיו ואני לא אצתרך להעביר את הסופ"ש בלי רכב אבל ידעתי שמחכה לי הפתעה במחיר (אמרתי לעצמי עד 300 ש"ח יצאתי בסדר) מחיר: הגעתי למשרד בחישוב שאבנר עשה - עבודה וחומרים יצאתי בסיכום של 740 ש"ח. ציוון צדיק 1-10: מקצועיות - ציון 10 (הציון של אמינות ומקצועיות הוא עלפי אמינות - ציון 7-9 הרגשה שלי לא ראו עוד בעלי מקצוע את הרכב) מחיר - ציון 3 בדיקה לעבודה נוספת איתו: הצעת מחיר שהוא נתן לי על טיפול 10,000 בסך 500 ש"ח הצעת מחיר על רצועת טיימינג+משאבת מים בסך 900 ש"ח אין ספק שהחברה שם יודעים לעבוד אבל המחירים יחסית גבוהים. מעניין אותי, מה אתם אומרים עליו? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX אוטו'
|
אחת התופעות הידועות בספייס,
עלות חוטי הצתה מקוריים 250 שקל מקסימום, אם היית מבצע טיפולים בזמן היית יודע שכל 40,000 נדרש להחליף חוטי הצתה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
|
אם הוא החליף פלאגים וגם חוטי הצתה אז המחיר בסדר.
אם רק חוטי הצתה זה יקר קצת |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
רק חוטי הצתה, כן עושה טיפולים
רק חוטי הצתה. אני כן עושה טיפולים בזמן אבל לא ידעתי שכל 40,000 צריך להחליף חוטי הצתה, תודה על העדכון.
אולי זה מה שקורה שלא מטפלים במוסך פיאט מורשה. בהילוך שישי באזור, רק על בדיקה רוצים 600 ש"ח בנוסף עוד כמה תקלות שהם יסדרו אפשר להגיע למחיר פי 3 מכל מוסך אחר. טיפול 10,000 מתקרב אני אדבר ביום א' עם אורן ונקבל הצעת מחיר ממנו. אגב, תודה על התגובות! אני לומד הרבה על הפיאט שלי ועל מוסכים באיזור שלי. אין ספק שהפורום הזה תורם הרבה ויכול לתרום בכל נושא של יעוץ והחלפת ידע. נערך לאחרונה על ידי amir3282 : 14-12-12 ב 22:19. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
תברר את המחיר עם אורן, נשמע יקר.
הכי טוב ללמוד לטפל לבד יוצא פי 10 יותר זול!
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice 16v
|
תמליצו בבקשה מוסך טוב שמתקנים בו אלטרנטורים
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריך המלצה למוסך לHGT | מאפיונר | פונטו - טכני | 1 | 19-12-11 21:36 |
| מבקש המלצה למוסך בחולון (צבע+גירוז י.הילוכים) | spica | בעלי מקצוע | 10 | 07-03-11 21:47 |
| המלצה למוסך באשדוד?? | ליאור23 | בעלי מקצוע | 1 | 27-03-10 12:46 |
| המלצה למוסך | פיאט כללי | 1 | 17-08-07 01:34 | |
| המלצה למוסך | פורום הגראז' | 1 | 25-10-05 08:38 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד