מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום מכירה/קניה > קניה
עקוב אחרינו ב-RSS

קניה רכבים ואביזרים לקניה.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פיאט אונו 45, 1.0, 92'

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי 2001

שם:  
צפיות: 
גודל:   

ה-Evo החדשה שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלא-סטלינה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי!

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 05-12-12, 17:27   #11
amitbaba
Junior Member

הגלגלים שלי: fiat punto HGT
צטט:
במקור פורסם על ידי dennis צפה בהודעה
קודם כול מחירון 21800! זה רכב נדיר יחסית בארצנו מן הסתם הוא יותר מהמחירון! אגב את שלי קניתי ב- 21 ושמתי עליו לפחות 10... תעשה 1+1 ותראה שמהרכב של מיכאל רק תרוויח.. אהה ועוד דבר.. אם אתה חושב שיהיה לך 5 שנים שקט עם כול רכב שתהיה לא משנה באיזה מצב הוא.. אתה טועה.. תמיד יש הפתעות ועוד ברכב ישן כמו hgt
הבעיה בארץ זה שכל הHGT גמורות, ואולי לא כדאי בכלל להיכנס לזה..
amitbaba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-12-12, 17:29   #12
turbo guy
Senior Member

האווטאר של turbo guy

הגלגלים שלי: ...
צטט:
במקור פורסם על ידי amitbaba צפה בהודעה
הרכב עם 170 אלף לפי מה שהוא רשם.
תשמע גם אם הרכב במצב מושלם ואין לו שום בעיה וזה אומר שקט בחמש שנים הקרובות, 29 אלף זה טוטאלית מחיר מאוד מאוד גבוה בשביל הרכב הזה והוא (המחיר) לא ריאלי כל כך.
באמת חבל לי אם הרכב היה במחיר טוב הייתי קופץ על זה בלי לחשוב פעמיים וכשאני אומר מחיר טוב אני לא מדבר על 17 או 16 אני מדבר יותר בכיוון של ה20 הנמוכים.

אתה לא ממש בפרופורציה אחינו. לי יש אחת עם 133000 קמ עם צבע זהב די שרוף .יד שלישית
מכאני מעולה {לא חסכתי שקל .}קווים יפים .ללא תאונות {עד כמה שידוע לי .}
ולא תקבל אותה גם ב30K .
עכשיו אתה בטח שואל למה ? אז ככה ,אני לא חי לפי הקריזות של לוי יצחק ..הרכב נדיר ואפילו מאד..
מי שרוצה ? ורציני ,שישלם ..30K זה ממש לא הרבה יחסית לחבילה הכללית שנקראת HGT ..
אם היה לבעלי הHGT שכל כולם היו מוכרים ב 10K מעל המחירון ..אני גם מבטיח לך שהיו קונים ..
ישן 05-12-12, 19:15   #13
amitbaba
Junior Member

צטט:
במקור פורסם על ידי turbo guy צפה בהודעה
אתה לא ממש בפרופורציה אחינו. לי יש אחת עם 133000 קמ עם צבע זהב די שרוף .יד שלישית
מכאני מעולה {לא חסכתי שקל .}קווים יפים .ללא תאונות {עד כמה שידוע לי .}
ולא תקבל אותה גם ב30K .
עכשיו אתה בטח שואל למה ? אז ככה ,אני לא חי לפי הקריזות של לוי יצחק ..הרכב נדיר ואפילו מאד..
מי שרוצה ? ורציני ,שישלם ..30K זה ממש לא הרבה יחסית לחבילה הכללית שנקראת HGT ..
אם היה לבעלי הHGT שכל כולם היו מוכרים ב 10K מעל המחירון ..אני גם מבטיח לך שהיו קונים ..
אני מצטער להגיד לך *** אבל מי שלא מחובר למציאות זה אתה.
גם אם הייתה מכונית אחת כזאת בארץ והיא הייתה עם 100 אלף קילומטר שמורה כמו רכב 2012 האוטו הזה פשוט ל שווה יותר מ24 וגם זה במקרה הקיצוני שאמרתי.
תנסה למכור ב30, ותראה.
ישן 05-12-12, 19:39   #14
dodihob
מנהל

האווטאר של dodihob

הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
בדיוק כמו שאמרתי למיכאל, תשים צמיגים פשוטים, את החדשים תמכור ותחליף עם בעל HGT אחר, תמכור את הגגון, תמכור את הקויילאוברים ושים בולמים קפיצים מקוריים שיש לך כבר. תמכור את האוטו סטנדרט במחיר שלאנשים אחרים יעשה טוב על הלב, ויקבלו את החבילה הסטנדרטית.
עכשיו לבנאדם שקונה לא איכפת שהבולמים מקוריים בני 12 שנה, שהצמיגים לא אוחזים (רכב ספורטיבי) ויש להחליפם בקרוב, העיקר שבמעמד הקנייה הוא קנה את הרכב בזול.
ישן 05-12-12, 19:52   #15
amitbaba
Junior Member

צטט:
במקור פורסם על ידי dodihob צפה בהודעה
בדיוק כמו שאמרתי למיכאל, תשים צמיגים פשוטים, את החדשים תמכור ותחליף עם בעל HGT אחר, תמכור את הגגון, תמכור את הקויילאוברים ושים בולמים קפיצים מקוריים שיש לך כבר. תמכור את האוטו סטנדרט במחיר שלאנשים אחרים יעשה טוב על הלב, ויקבלו את החבילה הסטנדרטית.
עכשיו לבנאדם שקונה לא איכפת שהבולמים מקוריים בני 12 שנה, שהצמיגים לא אוחזים (רכב ספורטיבי) ויש להחליפם בקרוב, העיקר שבמעמד הקנייה הוא קנה את הרכב בזול.
אני לא מחפש בולמים ספורטיביים ולא גגונים, אני אוהב אותך הרכב מקורי כמו שהוא יצא מחברה ואם צריך להחליף חלק לפי דעתי צריך לחליף לחלק המקורי.
הכוכביות בהודעה הקודמת הופיעו סתם ככה לא קיללתי או משהו חס וחלילה)רק לידע כללי(
ישן 05-12-12, 20:54   #16
dennis
Senior Member

האווטאר של dennis

הגלגלים שלי: Cupra R
אמממ

ערן.. יש לך טעות באמת שלא מדובר בכלל בבולמים או גגון.. או אפילו צבע! המצב המכאני הכי משפיע ברכב הזה.. גם אני כאשר אמכור לא אסתכל על זה שיש קוילאוברים ו סאנרוף.. כי זה לא מעניין! אתה יודע שלא חסכתי שקל על טיפולים! אני אמכור לפי איך שהרכב מתפקד! אגב גם אצלי הצבע על הפנים ( נצבעה צבע על צבע. צמיגים צריך להחליף! אבל אם אמכור, זה יהיה גם כ- 30 אלף. אגב קניתי את שלי ב 21!! נעשו דברים ב 15 אלף שקל! הרכב מדהים לשנתון שלו! משחושב שזה לא שווה וזה מחיר מופלץ יכול לקנות ביד 2 יש שם אחת ב 16 אם אני לא טועה! אני מבטיח לו ויכול לשים כסף שהוא יוציא עליה לפחות 15 אלף שקל!! בשביל להחזיר אותה למצב טוב ,זה הסכום! אני למדתי על בשרי..! את זה! Turboguy צדק בהכול!! זה נהיה רכב נדיר , אולי הוא לא בביצועים של מזארטי ! אבל נשארו לנו בארץ בודדת כאלו!! Amitbaba תתפלא ויש בארץ שמורות .. כמו זאת של מיכאל! שאגב הוא מבין לא קטן בכול משקשור לרכב, ועזר לי מספר פעמים
dennis מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-12-12, 21:48   #17
amitbaba
Junior Member

צטט:
ערן.. יש לך טעות באמת שלא מדובר בכלל בבולמים או גגון.. או אפילו צבע! המצב המכאני הכי משפיע ברכב הזה.. גם אני כאשר אמכור לא אסתכל על זה שיש קוילאוברים ו סאנרוף.. כי זה לא מעניין! אתה יודע שלא חסכתי שקל על טיפולים! אני אמכור לפי איך שהרכב מתפקד! אגב גם אצלי הצבע על הפנים ( נצבעה צבע על צבע. צמיגים צריך להחליף! אבל אם אמכור, זה יהיה גם כ- 30 אלף. אגב קניתי את שלי ב 21!! נעשו דברים ב 15 אלף שקל! הרכב מדהים לשנתון שלו! משחושב שזה לא שווה וזה מחיר מופלץ יכול לקנות ביד 2 יש שם אחת ב 16 אם אני לא טועה! אני מבטיח לו ויכול לשים כסף שהוא יוציא עליה לפחות 15 אלף שקל!! בשביל להחזיר אותה למצב טוב ,זה הסכום! אני למדתי על בשרי..! את זה! Turboguy צדק בהכול!! זה נהיה רכב נדיר , אולי הוא לא בביצועים של מזארטי ! אבל נשארו לנו בארץ בודדת כאלו!! Amitbaba תתפלא ויש בארץ שמורות .. כמו זאת של מיכאל! שאגב הוא מבין לא קטן בכול משקשור לרכב, ועזר לי מספר פעמים
אני אומר שוב, האידיאל מבחינתי הוא שאם אני קונה HGT, היא תהיה מחבר פורום ובמיוחד ממנהל שאני בטוח שהשקיע בה הרבה.
אבל המחיר גבוה מדי בשבילי והוא מעבר לתקציב שלי, ואם מה שאתה אומר הוא נכון, אולי כדאי לי לרדת מHGT..
ישן 05-12-12, 21:54   #18
dennis
Senior Member

האווטאר של dennis

הגלגלים שלי: Cupra R
אממ

תשמע.. אני לא נותן דעות פה, כול אחד ומה שטוב לו.. באמת שה hgt אמינה, ספורטיבית , נראת טוב. בתקציב שלה היא תמורה טובה! עוד הפעם חשוב מאוד עד כמה היא שמורה. בכול רכב אפשר ליפול בפח. יש אנשים שלא מטפלים כראוי.. וזה כול ההשלכות. בגדול הhgt מהנה. לגביי התקציב תנסה לחסוך עוד קצת .. אם אתה באמת מעוניין. זה לשיקולך! בהצלחה!!
dennis מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-12-12, 22:02   #19
amitbaba
Junior Member

צטט:
תשמע.. אני לא נותן דעות פה, כול אחד ומה שטוב לו.. באמת שה hgt אמינה, ספורטיבית , נראת טוב. בתקציב שלה היא תמורה טובה! עוד הפעם חשוב מאוד עד כמה היא שמורה. בכול רכב אפשר ליפול בפח. יש אנשים שלא מטפלים כראוי.. וזה כול ההשלכות. בגדול הhgt מהנה. לגביי התקציב תנסה לחסוך עוד קצת .. אם אתה באמת מעוניין. זה לשיקולך! בהצלחה!!
התקציב שלי הוא משהו כמו 22..
יש מישהו שמוכר אחת בבאר שבע כחולה עם מכסה מנוע קארבון.
מישהו שמע עליה אולי?
ישן 05-12-12, 22:36   #20
Michael
מנהל

האווטאר של Michael

הגלגלים שלי: ספייס HGT
צטט:
במקור פורסם על ידי amitbaba צפה בהודעה
הרכב עם 170 אלף לפי מה שהוא רשם.
תשמע גם אם הרכב במצב מושלם ואין לו שום בעיה וזה אומר שקט בחמש שנים הקרובות, 29 אלף זה טוטאלית מחיר מאוד מאוד גבוה בשביל הרכב הזה והוא (המחיר) לא ריאלי כל כך.
באמת חבל לי אם הרכב היה במחיר טוב הייתי קופץ על זה בלי לחשוב פעמיים וכשאני אומר מחיר טוב אני לא מדבר על 17 או 16 אני מדבר יותר בכיוון של ה20 הנמוכים.
אם כולם כבר מדברים
אני רוצה לשאול מה זה מחיר ריאלי ?
אני רוצה הסבר ? מה זה ? מחירון ? שמאי ? מה זה ? אני מצטט: מחירון זה המלצה בלבד !
אני לא מאמין שאתה יכול לקנות אותו שאתה לא מכיר בזול ולהנות ממנו. אם אתה מחפש במחיר כזה נמוך אז למה אתה מחפש במועדון פיאט ? האנשים פה אכפת מהאוטו שלהם. זה לא אוטו מהשכנים.
לך ליד2 ותמצא יש מלא שם במחיר זול. תוך זמן קצת תראה שהזול עולה ביוקר.

כל אחד יכול לדרוש כמה שהוא רוצה, אתה לא יכול להגיד אם זה מחיר ריאלי או לא !
הדבר היחיד שאתה יכול להגיד: יקר לי.

זהו

חוקי פרסום הודעות