מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום מועדון פיאט ישראל > פורום המועדון
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

שלוש בראש

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפנדה שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

שם:  
צפיות: 
גודל:   

שלום חדש .עליתי לאיטלקית מצרפתית

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 05-12-12, 17:33   #11
shotdown
Senior Member

האווטאר של shotdown

הגלגלים שלי: פרארי
איבו אבארת, אז כנראה אנחנו לא באותן הזוויות.
אין שום רע בנרגילות ומנצ'יס, ואתה יכול לדבר פתוח להגיד שזה "ערסי" "מזרחי" כי כבר הבנתי את הכיוון שאמרת שלדעתך אפשר להפגש במסעדה.

בכל אופן זה עובד בכל מפגש שראיתי, ותאמין לי שלא רק ערסים ומזרחים מעשנים נרגילה, זה לא היה במקום "משדר לא איכות"
כי אני מוכן לעשות התערבות שהרוב פה יעדיפו מפגש מפולפל עם ישיבה או אפילו יום מסלול ולא להעמיד את הרכב להירקב מתחת לעץ ולאכול בלינצ'ס פטריות עם רוטב שום (אין לי מושג איך הגעתי לזה).

אוטוספורט, וואגית, ואני לא רוצה להכניס את טונר הוליקס, שהם בכלל חולים בראש, אצל כולם יש מפגשים שמשאירים לך פרפרים למפגש הבא, ובכולם עושים ישיבות כל החברי מועדון בסגנון "עמחה" (לא יודע איך לרשום את זה אפילו) וגם שם אתה תראה נרגילות וכיבוד קל ואנשים נהנים חבל על הזמן.

עם כל הכבוד לכל המפגשי אלפא ומה שאתם מציינים, הייתי פעם אחת והספיק לי, מפגש סטטי משעמם שאתה לא מוצא את עצמך, חוץ מסיבוב לראות איזה רכב ידני ואיזה אוטומט אין לך מה לעשות שם.
במפגש האחרון שהייתי עם מועדון אלפא, הדבר הכי מעניין שקרה שם היה אודי עם הסאבים בפונטו מאחורה

כיום: בייבי פרארי- פיאט קופה 16vt
shotdown מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-12-12, 18:37   #12
Punto Evo Abarth
Senior Member

האווטאר של Punto Evo Abarth

הגלגלים שלי: Punto Evo Abarth
צטט:
במקור פורסם על ידי shotdown צפה בהודעה
איבו אבארת, אז כנראה אנחנו לא באותן הזוויות.
אין שום רע בנרגילות ומנצ'יס, ואתה יכול לדבר פתוח להגיד שזה "ערסי" "מזרחי" כי כבר הבנתי את הכיוון שאמרת שלדעתך אפשר להפגש במסעדה.

בכל אופן זה עובד בכל מפגש שראיתי, ותאמין לי שלא רק ערסים ומזרחים מעשנים נרגילה, זה לא היה במקום "משדר לא איכות"
כי אני מוכן לעשות התערבות שהרוב פה יעדיפו מפגש מפולפל עם ישיבה או אפילו יום מסלול ולא להעמיד את הרכב להירקב מתחת לעץ ולאכול בלינצ'ס פטריות עם רוטב שום (אין לי מושג איך הגעתי לזה).

אוטוספורט, וואגית, ואני לא רוצה להכניס את טונר הוליקס, שהם בכלל חולים בראש, אצל כולם יש מפגשים שמשאירים לך פרפרים למפגש הבא, ובכולם עושים ישיבות כל החברי מועדון בסגנון "עמחה" (לא יודע איך לרשום את זה אפילו) וגם שם אתה תראה נרגילות וכיבוד קל ואנשים נהנים חבל על הזמן.

עם כל הכבוד לכל המפגשי אלפא ומה שאתם מציינים, הייתי פעם אחת והספיק לי, מפגש סטטי משעמם שאתה לא מוצא את עצמך, חוץ מסיבוב לראות איזה רכב ידני ואיזה אוטומט אין לך מה לעשות שם.
במפגש האחרון שהייתי עם מועדון אלפא, הדבר הכי מעניין שקרה שם היה אודי עם הסאבים בפונטו מאחורה
דבר ראשון זה לא קשור לערסי או מזרחי.
לידיעתך אני מזרחי (עירקי) וזה שאני יושב במסעדה לא עושה אותי אשכנזי אז כל הפגועים פה תגדלו.
דבר שני אני רואה בזה פסול כי מגיל 18 אני בעולם הזה ואני רואה בדיוק מה קרה אז ומה קורה היום ולמה מועדונים מעדיפים לעשות מפגשים סמויים שלכל כל ילד ידע להגיע אליהם.
דבר שלישי אין רע ביום מסלול אני בעד ואוהב להביא את הרכב לשיאו אבל יום מסלול לא יכול להתקיים כל שבוע.
דבר רביעי לא אלפא מעניינים אותי, ולא מועדון STI ולא מועדון ההוואגיות כדי שפה יהיה משהו או מועדון בכלל או מפגשים רצופים האנשים צריכים להתחיל להתחבר אחד לשני וכן אפילו מחוץ לפורום הנ"ל בנוסף לא כל פעם להסתכל על אלפא או אבארט ולהגיד למה סמל"ת משקיעים בהם ובנו לו (תפסיקו לבכות ולהיות ממורמרים) תתחילו ליזום

ואם ממש אתה רוצה אני מקווה שעוד החודש אני יעשה עלייה לצפון אתה מוזמן להצטרף וכמובן עוד חברי פורום אבל כמובן שכל אחד יהיה אחראי לנסיעה בקצב החוקי ולא לעשות שטויות כמה אתה חושב מחברי הפורום יעמדו בזה?
ישן 05-12-12, 21:35   #13
elians
Member

האווטאר של elians

הגלגלים שלי: hyundai getz
צטט:
במקור פורסם על ידי צביקוש23 צפה בהודעה
אבתי אד ההודעא שלכ, אפשר להביא פרקיות
ברגיות ברגיות
elians מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-12-12, 21:47   #14
dennis
Senior Member

האווטאר של dennis

הגלגלים שלי: Cupra R
אמממ

אנא מכם שמישהו כבר יזום איזה טיולון לצפון , הצפון מאוד יפה עכשיו עם הגשמים הראשונים
dennis מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-12-12, 22:31   #15
lokmonster
Junior Member

האווטאר של lokmonster

הגלגלים שלי: אונו
צטט:
במקור פורסם על ידי dennis צפה בהודעה
אנא מכם שמישהו כבר יזום איזה טיולון לצפון , הצפון מאוד יפה עכשיו עם הגשמים הראשונים
לאור העובדה שהקשר שלנו למועדון פיאט הוא/היא פיאט אונו 45 שאני והבן שלי משפצים אז יהיה לנו קל מאוד לשמור על קצב חוקי.
lokmonster מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-12-12, 23:28   #16
shotdown
Senior Member

האווטאר של shotdown

הגלגלים שלי: פרארי
אין פה עניין של אשכנזי או כל מה שהבנת מזה, אמרתי שאנחנו לא באותו הכיוון כנראה.
נתתי את הדוגמא של שאר המועדונים כי שם המפגשים מאוד כיפיים ומעניינים ואנשים תמיד מחכים לעוד, והכוונה של הישיבה עם נרגילות וכל מה שאמרתי זה כי ככה אתה יותר מתחבר מאשר כל אחד מחנה ושלום על ישראל, ברגע שכולם מתקבצים ויושבים ביחד ויש צחוקים, אז זו הדרך להתחבר מהר.

עליה לצפון זה עוד מוקדם לדעתי, כי הרבה פה לוקחים בחשבון את המחיר של הדלק ובצדק, מועדון שלא מגובש, לבוא לתת לו מפגש שיעלה לכיס לפחות 300 שקל אז לא כל אחד מתאים לו, מה גם שהרוב מאזורי המרכז וזה מצריך גיבוש רציני כדי לארגן שיירה מכובדת שתהיה שווה את הנסיעה הזו.

לכן נתתי את הדוגמא למסלול באשדוד, זה שיש שם מסלול לא אומר שכל אחד עולה וקורע את הרכב, פשוט זה מקום מבודד, יש תנועה של מוטוריקה שם ואפשר לעשות ישיבה בכיף שם, כנראה הוא נסגר וזה לא רלוונטי אבל זו הכוונה. מסלול כל שבוע זה לא פונקציה כי צריך מפגש סטטי בעיקר, ומדי פעם לקנח במסלול, לא בהגזמה.

אנשים פה כל פעם מזכירים את העניין בואו ניפגש עם מועדון אלפא וכל זה, אני רק אמרתי את דעתי, שלא מצאתי את עצמי שם, כי אני לא קשור אליהם מבחינה חברית, אני לא מכיר כלכך את האנשים שם, הרוב גם במגזר גיל מעט יותר מבוגר מרוב חברי הפורום לפי מה שראיתי ולכן הקשר הוא יותר מרוחק.

אני בעד שיגיע היום שאנשים ולא רק מהמועדון ירצו להגיע למפגשים שלנו כי יש לנו כלים פה, הרבה אבארת', ולא חסר בעלי קופה שיכולים להגיע וכמובן כל הפונטו ומה שמתווסף לזה.

יכול להיות שזה שאני נהנה לשבת בקבוצה עם נרגילה, שתיה קלה, כיבוד קל ואווירה של צחוקים, ואתה נהנה מלהחנות את הרכב במקום כלשהו ולשבת במסעדה, בכל אופן אפשר תמיד לשלב, וזה טוב לגוון, סה"כ צריך להגיע לרמה שיש מודעות ואנשים יגיעו.

אם תרצה אין לי בעיה להרים איתך כפפה ולארגן פעם מפגש בכיוון שלך ופעם בכיוון שלי סתם לצורך העניין, כמובן שכל אחד יכול לתת רעיונות.
אבל האמת שאני קצת בסימן שאלה לגבי זה, כי באחד המפגשים לפני כמה חודשים, היה איזה מנהל שאמר שלדעתו מפגש אחת לחודשיים בערך זה מספיק, לדעתי זה לא. לא חייב תמיד לנסות לארגן מפגש בומבה, וכמו שהבטחתי מספיק שיתגבשו חלק מהחברים, וגם אם יהיו 7-8 כלים זה גם לא רע להתחיל.

כיום: בייבי פרארי- פיאט קופה 16vt

נערך לאחרונה על ידי shotdown : 05-12-12 ב 23:32.
shotdown מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-12-12, 23:51   #17
Punto Evo Abarth
Senior Member

אוקיי רצית להרים כפפה אני מרים אותה בשבילך.
כרגע בשיחה בפרטי ביני לבין דניס הוחלט לפתוח קישור לטיול בצפון.
תאריך, זה יהיה החודש.
אני יתן מס' תאריכים והתאריך בו יהיו הכי הרבה אישורים יבחר.
הדרך לא תפורסם רק לרצינים מבין החברים במועדוןיקבלו הודעה.
התכנון יהיה לצאת מאיזור המרכז בשעות הבוקר ולחזור לקראת אחה"צ שעות המוקדמות.
ואני חוזר ואומר אם ההענות לא תיהיה גדולה זה רק יוכיח שהרבה פה דיבורים ופחות מעשיים.
ישן 06-12-12, 00:11   #18
Michael
מנהל

האווטאר של Michael

הגלגלים שלי: ספייס HGT
צטט:
במקור פורסם על ידי Punto Evo Abarth צפה בהודעה
אוקיי רצית להרים כפפה אני מרים אותה בשבילך.
כרגע בשיחה בפרטי ביני לבין דניס הוחלט לפתוח קישור לטיול בצפון.
תאריך, זה יהיה החודש.
אני יתן מס' תאריכים והתאריך בו יהיו הכי הרבה אישורים יבחר.
הדרך לא תפורסם רק לרצינים מבין החברים במועדוןיקבלו הודעה.
התכנון יהיה לצאת מאיזור המרכז בשעות הבוקר ולחזור לקראת אחה"צ שעות המוקדמות.
ואני חוזר ואומר אם ההענות לא תיהיה גדולה זה רק יוכיח שהרבה פה דיבורים ופחות מעשיים.

איך אתה יכול להחליט מי רציני ומי לא
למי שיש אוטו ספורטיבי ? או הוא מבוגר מספיק ?
למה לא לפרסם את הטיול בגלוי ? מה העניין ? אתה הולך להתחרות או לעשות טיול מועדון ?
אם אתה כבר מדבר על טיולים של מועדונים אחרים, הייתה פעם ?
ישן 06-12-12, 08:56   #19
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
אומר את דעתי (מזל שזו מדינה דמוקרטית ולכל אחת מותר ורצוי להביע את דעתו) שוב פעם.
תרצו או לא, תסכימו או לא, המועדון זקוק לרה-ארגון , מיתוג, חידוש (או כל שם חדש שתבחרו לקרוא לו) . המועדון צריך חיבור עם היבואן, עם הלקוחות הרוכשים רכב חדש, , פרסום, מיפגשים גדולים יותר, לעיתים תכופות יותר . (הוכח בצורה חד משמעית שלא משתמעת לשתי פנים , שמיפגשים לעיתים רחוקות רק "מרדימות" את המועדון ומרחיקות חברים ).

אני קורא מכאן לכולם באשר הם לעשות חושבים ולעשות שינוי

מועדון פיאט ישראל
Israel Fiat Club

הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013
צביקוש23 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-12-12, 08:59   #20
Punto Evo Abarth
Senior Member

צטט:
במקור פורסם על ידי Michael צפה בהודעה
איך אתה יכול להחליט מי רציני ומי לא
למי שיש אוטו ספורטיבי ? או הוא מבוגר מספיק ?
למה לא לפרסם את הטיול בגלוי ? מה העניין ? אתה הולך להתחרות או לעשות טיול מועדון ?
אם אתה כבר מדבר על טיולים של מועדונים אחרים, הייתה פעם ?
מיכאל קודם כל לפני שאתה מנסה ל"תקוף" תנסה להכיר את הבן אדם.
כן הייתי בטיולים של מועדונים אחרים, ואני בתחום עוד שאתה חשבת בכלל להיכנס אליו.
בכל טיול מועדון לא מפרסמים את הדרך כדי שלא יהיה בלאגן מול גורמים לא רלוונטים וגם כדרך לסנן.
מעבר לזה לא מעניין אותי אם יש לבחור אוטו ספורטיבי או לא מצידי שיגיע גם עם חיפושית רק שיעמוד בקצב נסיעה רגיל.
כל הדרך הנסיעה היא לפי החוק חוץ מהחלק שמיועד ומוגדר בטיול לסשן נהיגה שבו גם החיפושית יכולה להנות אבל כדי שהבן אדם יכיר את הגבולות שלה לאותו סשן.
כנראה שאתה לא מכיר פה פעילויות של מועדונים אחרים, ואפילו אל תתן לי לדוגמא את אוטוספורט או PSR וכל המועדונים שפתאום יצאו ממועדונים שקיימים מלפניהם.
כולכם פה בוכים אין מפגשים אין טיולים אין ימי מסלול (לשבת יום ראשון עם שחר זה לא מפגש) הנה שוב אני אומר הרמתי את הכפפה אל תתחילו לנסות להמציא תירוצים תגרמו לזה לקרות לא תעשו זאת זה רק יוכיח כמה המועדון מת לעומת הפורום
תגובה

חוקי פרסום הודעות